![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| selam çocuklar, eğer masaüstünde bir kısayol ile belgeleri yedekleme veya sürücü yedekleme yapmak mümkündür Senden Mayıs Ben söyledim edilmiştir bu sadece söylüyorlar "Belgelerimi" belirli bir klasörün içeriğini çoğaltmak ve bu "E:" taşınabilir bir aygıta söz çift çift tıklayarak gereken masaüstünde bir kısayol bir program gerekiyor veya basit bir kısayoldur? teşekkürler çocuklar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome to the forum için!
| |||
| |||
| Yanıt için teşekkürler, ama i havnt doğru kendimi açıklanmıştır düşünüyorum Günün i ders sırasında ekleyerek olacak ve çeşitli elektronik tablolar ve veritabanları üzerinde veri birçok changuing bu bir çift tıklama gerektiren bir kısayol olması ve bu nedenle başka bir kopyalarını belirtilen yere üzerine belli bir yere tüm belgeleri mümkün Bu şekilde bir geri, benim yaptığım değişiklikler var regrds |
|
| |||
| |||
| Biz eğer aralığı için harici sürücü veya masaüstünde kısayol için klasöre sürükleyin seçerseniz size bir klasöre PC'nize değişiyor tüm dosyaları, daha sonra tasarruf edersiniz neyse. Eğer, bazı yazılım gerekir otomatik bir çözüm istiyorum ama, benim görüşüme göre, ne kadar zaman gerçekten bir yerden başka bir yere bir klasöre sürüklemek için süre geçer. |
|
| |||
| |||
| Yardımınız için Evet doğru, teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Sorun değil, rica ederim. |