![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Чи можу я запитати, якщо це можливо зробити резервну копію або документи Drive Backup за допомогою ярлика на робочому столі Мені сказали, що на робочому столі ярлик, що тільки необхідно двічі клацнути буде дублювати зміст певного сказати папці "Мої документи" і дублювати його говорити про "E:" портативні пристрої це програма, необхідні або це простий ярлик? Спасибі, хлопці! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ласкаво просимо на форум!
| |||
| |||
| Спасибі за відповідь, але я думаю, havnt пояснити собі правильне Протягом дня я буду додавати і changuing безліч даних про різних таблиць і баз даних це можливість мати ярлик, який потрібно подвійний клік, і, таким чином копії всіх документів у вказане місце на інше вказане місце Так я резервні копії моїх змін Regrds |
|
| |||
| |||
| Ми, якщо ви збережете всі файли, які змінюються в одну папку на комп'ютері, а потім з інтервалом вибрати перетягнути папку на робочому столі ярлик для зовнішнього диска або незалежно. Якщо ви хочете автоматичного рішення Вам знадобиться якийсь програмне забезпечення, але, на мій погляд, як довго це дійсно зробити для перетягніть папку з одного місця в інше. |
|
| |||
| |||
| Так, правда, спасибі за вашу допомогу |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, ласкаво просимо. |