![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co se stane, je, že jsem zase na můj notebook, jako je běžné, že jsem W8 pro 2 zatížení, zadejte své heslo a bych se přihlásit. Můj problém je po IVE napsali mé heslo je, že to zatížení pak obrazovka je prázdná obdobných 5mins. wtf? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co se stane za 5 minut?
| |||
| |||
| Po 5mins to prostě načte jako normální, buut Já nevím, proč to dělá THT Vista Home Prem 32bit nebo sumat rád THT lol |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 9. Únor 2008 20:11 |
| Laptop Hardrive Zlomková: (HELP !!!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 20 leden 2008 15:53 |
| Laptop rozdělené obrazovce pomoci zapotřebí ... | bringmeashrubbery | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 13. prosince 2007 12:03 |
| Laptop rozdělené? | chubbles | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 25. listopadu 2007 15:17 |
| Nový notebook proti viru | mcbee | Virus, spyware a bezpečnost | 10 | 25. červenec 2007 03:59 |
| Thread Nástroje | |
| |