![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi történik, azt viszont én a laptop, mint a normál, I W8 mert 2 terhelés, írja be a jelszót, és azt bejelentkezni. Saját probléma után ive typed a jelszavam az, hogy betölti, akkor a képernyő elsötétül, mint 5mins. WTF? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történik, miután 5 perc?
| |||
| |||
| Miután 5mins ez csak a normál terhelés, buut Nem tudom, miért nem THT Vista Home Prem 32bit vagy sumat mint THT lol |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 9. február 2008 20:11 |
| Laptop Hardrive Broken: (HELP !!!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | 20. január 2008 15:53 |
| Laptop képernyő törött segíteni kell ... | bringmeashrubbery | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 13. december 2007 12:03 |
| Laptop törve? | chubbles | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 25. november 2007 15:17 |
| Új laptop anti-vírus | mcbee | Vírus, kémprogram és biztonság | 10 | 25. július 2007 03:59 |
| Téma eszközök | |
| |