![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kas atsitiks, aš savo ruožtu mano nešiojamas, kaip įprasta, aš W8 jai 2 apkrovos, įveskite savo slaptažodį ir aš prisijungti. Mano problema yra po IVE įvedėte savo slaptažodį, jis įkelia tada ekranas tampa tuščias, kaip 5mins. WTF? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas atsitinka po 5 min?
| |||
| |||
| Po 5mins jis tik krovinius, kaip įprasta, buut I dunno, kodėl THT VISTA HOME PREM 32bit ar sumat kaip THT lol |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| KOMP neveikia? | chilloutcolin | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 9 vasaris 2008 20:11 |
| Laptop Hardrive neveikia: (HELP !!!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 20 sausis 2008 15:53 |
| Laptopo ekranas neveikia Help needed ... | bringmeashrubbery | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 13 gruodis 2007 12:03 |
| Laptop neveikia? | chubbles | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Lapkritis 25, 2007 15:17 |
| Naujas nešiojamas Anti-Virus | McBee | Virus, Spyware & Security | 10 | 25 liepa 2007 03:59 |
| Temos įrankiai | |
| |