![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що відбудеться, це, я переходжу на моєму ноутбуці, як нормальні, я W8 для нього 2 навантаження, типу мій пароль, і я повинна увійти в систему. Моя проблема полягає після Ive ввів мій пароль, то він завантажує потім екран гасне, як для 5mins. WTF? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що відбудеться після 5 хвилин?
| |||
| |||
| Після 5mins навантаженнях він просто як завжди, buut Я знаю, чому вона THT Vista Home Prem 32bit або sumat як THT LOL |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 9 лютого 2008 20:11 |
| Ноутбук Hardrive Broken: (HELP !!!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 20 січня 2008 15:53 |
| Екран ноутбука сломанной необхідна допомога ... | bringmeashrubbery | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 13 грудня 2007 12:03 |
| Ноутбук працює? | chubbles | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 25 листопада 2007 15:17 |
| Новий ноутбук анти вірус | Макбі | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 25 липня 2007 03:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |