az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

May yama Salı Yayın

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 10:19 19.
Moderatör Grubu

Default May yama Salı Yayın

Kaynak: May yama Salı Yayın | TrendLabs | Malware Blog - Trend Micro tarafından

Alıntı:
May yama Salı Yayın

Mayıs 15, 2008 JM HIPOLITO (Teknik İletişim) tarafından

May's Patch Salı Bu hafta başında, altı zayıflıkları ele geldi. Microsoft Güvenlik Bülteni en son toplu iş dört güvenlik güncellemeleri, üç kritik ve ılımlı olarak puan ile oluşmuştur.
Bu grup için bir güvenlik güncelleştirmesi içerir güvenlik açığı Microsoft Jet Veritabanı Motoru o başlangıçta öğrendim rapor geç Mart.
Burada bir güvenlik uyarısı ve ayarlamak May için:
Risk Değerlendirme: Önemli
Risk Değerlendirme: Orta
Tüm kullanıcılar güçlü Microsoft hemen bahsedilen yamaları indirmek için teşvik edilmektedir.

Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nielsen Patch Cihazı - Gerekli Yardım! JHSD Genel Donanım Sohbet 0 12 Eylül 2009 08:42
COD 5 Patch Yardım - Can't Play Oyun aymanmhmd PC & Oyun Konsolu 0 26 Mayıs 2009 23:44
Warcraft III edici yama probs ... Black Magic PC & Oyun Konsolu 0 20. Ekim 2008 08:04
Microsoft's Patch Nisan Salı günü 8 Güvenlik Onar Yayın için evilfantasy Virüs, Spyware ve Güvenlik 0 7. Nisan 2008 20:37
Patch Salı - Microsoft altı kritik yamalar bültenleri evilfantasy Virüs, Spyware ve Güvenlik 4 15. Şubat 2008 09:32
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından