פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מיקרוסופט הגישה ב-Windows 98

Reply

שרשרת כלים
Old 31 מרץ 2008, 05:31
קבוצת חברות חדשות

יש לי עתיק המחשב מפעיל את Microsoft Access הזמנות תוכנית ב-Windows 98. אני חושב על המחשב עומד למות והיא כנראה מעבר לתקן חסכן אז איך קל / קשה להיות שזה היה כדי לייצא את תכנית חדש יותר של המחשב עם מערכת הפעלה Windows XP.Would זה יהיה אפשרי רק תקע את הכונן הקשיח לתוך מחשב חדש יותר, או היה XP לא מזהה את כל אחד 98 גישה תכנית.
כל עצה או עזרה יהיה הרבה ךיתורעה. אלן
Old 31 מרץ 2008, 05:57
קבוצת תורמים

אתה יכול תקע את harddrive לתוך מחשב חדש עם מערכת הפעלה Windows XP, אבל היית צריך להגדיר את הכונן הקשיח אתה הולך תקע לתוך המחשב בתור כונן משני, אם המחשב מבוסס Windows XP מותקנת כבר יש גישה, והוא גרסה חדשה יותר אז זה צריך להיות תואם לאחור ולהפעיל את הנתונים ללא שום בעיות. אם תחליט להעתיק את הנתונים תצטרך לוודא שאתה מעתיק את כל componets הקשורות הנתונים (אם הוא בין הנתונים relational)

המערכת שלי: --

מעבד (ים):
2.4Ghz Intel Core 2 מרובע
לוח האם:
Acer EG31M
זיכרון RAM:
2 חלטורה DDR2 667
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 8400GS
כרטיס קול:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
כונן אופטי (S):
DVD-DVD + RW
Case / PSU:
Unbranded מקרה ו @ PSU 500 Watt
Cooling:
Stock
רשת / אינטרנט:
Realtek PCI-E gigabite NIC
צג (S):
19 "ו LCD 15 אינץ 'LCD
מערכת הפעלה (S):
טריפל אתחול - Windows Vista Ultimat
Old 31 מרץ 2008, 06:15
קבוצת חברות חדשות

תודה רבה, אני אתן לו bash. אצבעות עבר.
Old 31 מרץ 2008, 12:13
קבוצת תורמים

יש כמה מילים על שאלתך. מיקרוסופט הגישה הסתייגות התוכנית. התוכנית תהיה כנראה יהיה כתוב באחת Visual Basic (אם הוא א. Exe) או ב-Visual Basic for Applications (אם יש להם. MA suffixes *) וכן, זה יהיה runnable מ מחשב חדש אשר יש בו גישה מיקרוסופט. אותו הדבר נכון עבור קבצי מסד נתונים של Microsoft Access יש לך - את BITS עם. סיומת mdb.

מה אתה לא יכול לעשות זאת, הוא מפעיל את Microsoft Access עצמה אם היא לא מותקנת על המחשב החדש שלך. אתה צריך את תקליטור ההתקנה של Microsoft Office בה השתמשת במחשב הראשון או שאתה צריך גירסה חדשה יותר. רק הצבעה על עבדים ואת הכונן לחיצה כפולה MSACCESS.EXE הוא לא הולך להביא לך את מה שאתה מקווה ל.

האם יש לך את התקליטור? האם אתה רוצה לתאר את התוכנית בפירוט רב יותר - אולי זה פשוט משתמש של Access הנתונים אך הוא אינו צריך להתקין גישה, זה תלוי היכן זה בא. מה אתה מפעיל את Windows 98 על המחשב כדי לקבל את המערכת שלך על המסך?

איזה סוג של גיבוי יש לך כבר בשימוש של המכונה הישנה של הקבצים שבהם אתה לא רוצה להפסיד?

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.