![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי עתיק המחשב מפעיל את Microsoft Access הזמנות תוכנית ב-Windows 98. אני חושב על המחשב עומד למות והיא כנראה מעבר לתקן חסכן אז איך קל / קשה להיות שזה היה כדי לייצא את תכנית חדש יותר של המחשב עם מערכת הפעלה Windows XP.Would זה יהיה אפשרי רק תקע את הכונן הקשיח לתוך מחשב חדש יותר, או היה XP לא מזהה את כל אחד 98 גישה תכנית. כל עצה או עזרה יהיה הרבה ךיתורעה. אלן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול תקע את harddrive לתוך מחשב חדש עם מערכת הפעלה Windows XP, אבל היית צריך להגדיר את הכונן הקשיח אתה הולך תקע לתוך המחשב בתור כונן משני, אם המחשב מבוסס Windows XP מותקנת כבר יש גישה, והוא גרסה חדשה יותר אז זה צריך להיות תואם לאחור ולהפעיל את הנתונים ללא שום בעיות. אם תחליט להעתיק את הנתונים תצטרך לוודא שאתה מעתיק את כל componets הקשורות הנתונים (אם הוא בין הנתונים relational)
| |||
| |||
| תודה רבה, אני אתן לו bash. אצבעות עבר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש כמה מילים על שאלתך. מיקרוסופט הגישה הסתייגות התוכנית. התוכנית תהיה כנראה יהיה כתוב באחת Visual Basic (אם הוא א. Exe) או ב-Visual Basic for Applications (אם יש להם. MA suffixes *) וכן, זה יהיה runnable מ מחשב חדש אשר יש בו גישה מיקרוסופט. אותו הדבר נכון עבור קבצי מסד נתונים של Microsoft Access יש לך - את BITS עם. סיומת mdb.
מה אתה לא יכול לעשות זאת, הוא מפעיל את Microsoft Access עצמה אם היא לא מותקנת על המחשב החדש שלך. אתה צריך את תקליטור ההתקנה של Microsoft Office בה השתמשת במחשב הראשון או שאתה צריך גירסה חדשה יותר. רק הצבעה על עבדים ואת הכונן לחיצה כפולה MSACCESS.EXE הוא לא הולך להביא לך את מה שאתה מקווה ל. האם יש לך את התקליטור? האם אתה רוצה לתאר את התוכנית בפירוט רב יותר - אולי זה פשוט משתמש של Access הנתונים אך הוא אינו צריך להתקין גישה, זה תלוי היכן זה בא. מה אתה מפעיל את Windows 98 על המחשב כדי לקבל את המערכת שלך על המסך? איזה סוג של גיבוי יש לך כבר בשימוש של המכונה הישנה של הקבצים שבהם אתה לא רוצה להפסיד? המערכת שלי: טים
|