| Ancak söz konusu birkaç kelime vardır. Microsoft Access rezervasyonları program. Eğer bir. Exe) veya Visual Basic for Applications's Program belki de Visual Basic ile yazılmış olacak ((eğer var. MA * sonekleri) ve evet, bu da Microsoft Access sahip yeni bir bilgisayar çalışır olacaktır. Da Microsoft Access Veritabanı için geçerlidir aynı var - dosyalar. Mdb soneki ile bit.
Eğer yeni bir bilgisayar üzerinde kurulu değil ettik, ancak, Microsoft Access kendisi çalıştırılan Ne yapamaz. , Microsoft Office için ilk bilgisayarda kullanılan veya daha yeni bir sürümü gerekir CD yüklemek gerekir. Sadece bağımlı sürücü ve çift tıklayarak Msaccess.exe yönlendirilmiş sizin için ne umuyoruz elde edecek değildir.
Bir CD var mı? Daha ayrıntılı bir şekilde programı tanımlamak için - belki de sadece bir Access veritabanı kullanır ama yükleme erişme ihtiyacı yoktur istiyor musunuz, o nerede geldi bağlıdır. Ne Windows 98 makineye kadar Ekranınızdaki sisteminin nasıl çalıştırabilirim?
Yedek Ne tür zaten eski makinenin dosyaların kaybedeceğiniz için istemiyorum alınan var?
Benim Sistemi: Tim İşlemci (ler): Athlon 64 3500 + | Anakart: Asus A8N-VM CSM | RAM hafıza: Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB | Grafik Kartı (ler): NVIDIA GeForce 6600 512MB | Ses Kartı: Kiraz SC 6000 K klavye | Sabit Disk (ler): Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam | Optik Sürücü (ler): Samsung DVD-ROM TS-H352 | Case / PSU: Thermaltake Soprano | Soğutma: Stok | Ağ Bağlantısı / İnternet: Telewest 2x20Mb/sec | Monitör (ler): SXGA düz panel | İşletim Sistemi (ler): Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox) | |