![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є стародавній комп'ютер під керуванням Microsoft Access застережень програму на Windows 98. Я думаю, що комп'ютер близький до смерті і, можливо, після ремонту економічно так, то як легкий / важкий було б експортувати програми новіший комп'ютер під керуванням Windows XP.Would можна буде просто підключити жорсткий диск у комп'ютері або новіше буде XP не визнав жодного з 98 програми доступу. Будь-який пораду або допомогу буде дуже високу оцінку. Алан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете підключити жорсткий диск на новий комп'ютер під керуванням Windows XP, але вам доведеться встановити жорсткий диск ви збираєтеся підключити до комп'ютера як раба диск, якщо на комп'ютері Windows XP має доступу до вже встановлені і нові версії, то вона повинна бути обернено сумісні і запустити базу даних і без проблем. Якщо вирішите скопіювати базу даних вам необхідно переконатися, що ви копіюєте всі компоненти, пов'язані з базою даних (якщо це Inter-реляційна база даних)
| |||
| |||
| Велике спасибі, я віддам його Баш. Пальці схрещені. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Є кілька слів у вашому запитанні. Microsoft Access застережень програми. Програма, ймовірно, буде написаний на Visual Basic або (якщо це. EXE) або Visual Basic для додатків (якщо вони є. М.А. * суфіксів) і так, це буде Runnable з новим комп'ютером, який має Microsoft Access на ньому. Те ж саме вірно для Microsoft Access бази даних файлів, - з битами. MDB суфікса.
Те, що ви не можете зробити, так це запустити Microsoft Access, якби ти не встановлений на вашому новому комп'ютері. Вам потрібен Microsoft Office установіть компакт-диск, ви використали на першому комп'ютері, або вам потрібна більш нова версія. Тільки вказують на диску слов'янський і двічі клацніть файл MSAccess.exe не збираюся вам, що ти сподівалася. У вас є компакт-диск? Ви хочете, щоб описати Ваші програми більш докладно - може бути, він просто використовує доступ до бази даних, але він не потрібен доступ установки, це залежить від того, де вони прийшли. Що ви працювати на машині Windows 98, щоб отримати система на вашому екрані? Яке резервне копіювання Ви вже прийнятих файлів стара машина, яку ви не хочете втрачати? Моя система: Тім
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Access 2007 нахиляє відкрити будь-який файл | sulemanzubidi | Office Suites & Застосування | 0 | 15 жовтня 2009 02:05 |
| Microsoft випустила Windows 7 і Windows Server 2008 R2 | philthomas | Операційні системи Windows | 0 | 23 липня 2009 01:54 |
| (Microsoft MN-500 маршрутизатор), не вдається отримати доступ до базової станції засіб управління | veleron11 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 6 червня 2009 14:02 |
| Microsoft Access на загальний диск | bigyin | Office Suites & Застосування | 2 | 11 серпня 2008 13:36 |
| Microsoft Access Смутного | Tiger Боуден | Office Suites & Застосування | 1 | 11 січня 2008 08:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |