![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Въпросът вече не е "Дали Vista Dead?" Той е. Истинският въпрос е: Може ли да Microsoft Windows 7 по време, за да спаси своя десктоп господство? Мисля, че "Майкрософт" може да "дръпнете я. Ето как.
Vista е мъртъв. Това не е това, което Бил Гейтс каза по време на семинар за корпоративна филантропия в Маями на 4 април, но то може и да бъде. Какво всъщност Гейтс заяви, в зависимост от Ройтерс доклада, е, че той очаква, че следващата версия на Windows Desktop, Windows 7, ще бъдат освободени "по някое време през следващата година или така." Сбогом Vista. Това не е шега знаейки вас. Аз прогнозира, че "Майкрософт" е давал на Vista през януари. Изглежда бях прав. Microsoft собствените нагоре духов трябваше мразеха Vista, когато излезе първият, защо те трябва да очакваме някой друг да ти харесва? Vista SP1 е доказала, че е болезнено ъпгрейд и нейната ефективност все още изостава от XP SP2, и все още unreleased XP SP3. Още по-мрачен сценарий, от гледна точка на изпълнителната Microsoft, Windows Desktop е действително губи пазарен дял за Mac OS X и Linux. Microsoft никога не губи десктоп пазарен дял. Но с Vista Microsoft най-накрая губи клиенти. Мисля, че Microsoft видях ръкопис на стената в началото на деня. Компанията стартира играя до Windows 7 през юли 2007 година. Сега, Microsoft бизнес план е винаги да получите своите клиенти за ъпгрейд към следващата версия. Това е начина, по който те направят своите милиарди. Но, в този случай, Изглед е едва през вратата. Мога Microsoft действително прави Windows 7, която може да кораб до 2009 г., които ще спечелят клиентите? Vista е бил лишен от граждански права за своите разпенени срокове. Windows 7 трябва не само да се замени проваления Vista, трябва да се убеди, че клиентите на Microsoft Windows 7 ще бъдат много по-добре от XP. Това няма да бъде лесно. Смятам, че повече от един малък казвам, че Microsoft е дал XP Home нов лизинг на живот за UMPC (Ultra мобилни компютри). Още. Мисля, че "Майкрософт" има една карта си ръкав, че просто я пазят клиентите си щастлив и да го направи в 2009 г.: Server 2008 Workstation ............... Пълна история тук: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/ Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За да бъде честен, когато Vista стартира през миналата година реших да остана с XP за толкова дълго, колкото poss по две причини 1 Всички мои Apps / хардуер, където 32 битов и АЗ didnt искате караница от чакане за шофьорите да се изравнят като много от тях arent стъкла, т.е. моя принтер, modem.tv карти, звукови карти, и т.н. и в момента, когато натискате на 64bit версия Толкова много искам АЗ didnt него, 2 нов старт на Windows винаги е "най-безопасният, най-сигурна, надеждна, най-добрите потребителски интерфейс др само за да разберете шест месеца за установяване на ред е сигурността дупки крава може да получите чрез, или е грешка на места, нестабилна, когато са комбинирани с някои m / B или овен или графична карта или просто обикновено глупости докато първият сервизен пакет излиза Така че чакаме известно време все още се използват XP, с надеждата за добри новини за Vista, Тогава тук как толкова много хора са се върна към XP, колко бр supplers отново предлага XP, а не Vista там машини и след това прочетох, че "Майкрософт" се стартирането на нов прозорец през 2009 г. му само слух, но и да реши да изчакате малко вече и сега този пост, и мисля, че болните с пръчка XP само за малко повече време, може би достатъчно дълъг, за да преминат по-изглед изцяло и скок направо в новата Windows 7 с sp1 разбира
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почервенявам, тя е една и съща за мен, аз помислих, че ще отида да изглед най-скоро след като си взема нов компютър (на месец или два), така че мога да играя игри в DX10, но в противен случай щях да остана с XP. Но сега изглежда, няма да бъдат намалени Vista изобщо.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Microsoft Office 2000 и Vista | Brierly | Офис Suites & Приложения | 2 | 22 ноември 2008 07:37 |
| Мога ли да използвам стар XP версия на Microsoft Word на моя Vista PC | bluevin123 | Общи Софтуер Чат | 6 | 10 април 2008 15:53 |
| Свободно операционни системи от Microsoft, Vista, XP, и т.н. | SocialWarfare | Windows операционни системи | 7 | 18 Окт 2007 04:44 |
| Microsoft програми & новата Vista | Компютърна Spec | Общи Софтуер Чат | 4 | 20 октомври 2006 02:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |