menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Microsoft uděluje na Vista

Reply

Thread Nástroje
Old 8. dubna 2008, 14:41
Dárce Skupina

Default Microsoft uděluje na Vista

Otázkou nyní není "Je Vista Mrtvý?" To je. Skutečná otázka zní: Může si Microsoft Windows 7 v čase zachránit svého desktopu nadvládu? Myslím, že Microsoft "mohla" vytáhnout ho. Zde je návod.
Vista je mrtvá.
To není to, co Bill Gates řekl na semináři o firemní filantropii v Miami na 4. dubna, ale může to také bylo. Co Gates skutečně řekl podle Reuters na zprávu, že se očekává, že příští desktopové verze Windows, Windows 7, by mohl být propuštěn "někdy v příštím roce, nebo tak."
Sbohem Vista. To nebyla legrace vás věděl.
I předpověděl, že Microsoft byl vzdát na Vista v lednu. Zdá se, že jsem měl pravdu. Microsoft vlastní top mosaz musel nenávidět Vista, kdy vyšel první, proč by se očekávat, nikomu jinému se to líbí?
Vista SP1 se ukázala být bolestivá upgrade a jeho výkonnost stále zaostává za XP SP2, a dosud nevydané XP SP3. Ještě horší je, že z jeho hlediska výkonné Microsoft, Windows je vlastně ztrácí podíl na trhu na ploše Mac OS X a Linux. Microsoft nikdy ploše ztrácí podíl na trhu. Ale s Vista Microsoft se konečně ztrácí zákazníky.
Myslím, že Microsoft byl rukopis na zdi brzy. Společnost začala hrát až Windows 7 již v červenci 2007. Nyní Microsoft ve svém podnikatelském záměru, se vždy snaží přimět zákazníky, aby přešli na novou verzi. Je to, jak se vyjádřit své miliardy. Ale v tomto případě Vista byl sotva se dveře.
Microsoft skutečně může učinit Windows 7, které mohou loď v roce 2009, že vyhraje zákazníky? Vista byla neblaze na jeho foukané termíny. Windows 7 se musí nejen nahradit nepodařilo Vista má přesvědčit zákazníky, že Microsoft Windows 7 bude opravdu lepší, než XP.
To je nebude snadné. Připadá mi to trochu víc, než říká, že Microsoft dal XP Home nový začátek života pro UMPC (Ultra Mobile PC). Stálý. Myslím, že Microsoft má jednu kartu svého rukávu, že by mohl vést jen svým zákazníkům radost a aby se v roce 2009: Server 2008 Workstation ...............

Plný text zde: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8. dubna 2008, 15:34
Dárce Skupina

Chcete-li být upřímný, když Vista byla zahájena minulý rok jsem se rozhodl zůstat s xp tak dlouho, jak poss ze dvou důvodů:
1. Všechny mé apps / hardware, kde 32 bitů a i didnt want potíží čeká na řidiče, aby dohnali jako mnoho z nich arent oken, tedy moje tiskárna, modem.tv karty, zvukové karty, atd., a v době, kdy, kde tlačí na 64bit verzi tak i didnt want to,
2 nové spuštění Windows je vždy "Nejbezpečnější, nejvíce bezpečné, spolehlivé, osvědčené uživatelské rozhraní apod.
jen aby zjistil, šest měsíců po linii má bezpečnostní díry kráva mohla dostat, nebo je chybné, v místech, nestabilní při kombinaci s některými m / b nebo RAM nebo grafickou kartu, nebo jen obecně svinstvo do první service pack vyjde
Tak jsem ještě chvíli počkat pomocí xp, doufal, že pro dobrou zprávou pro Vista
Tedy i zde, jak mnoho lidí se vrací zpátky do xp, kolik ks supplers opět nabízet XP a Vista nejsou tam stroje a pak jsem četl, že Microsoft se zahájením nového okna v roce 2009 své pověsti, ale i jen rozhodnout počkat trochu delší,
a nyní tento příspěvek,
a myslím, že špatně drží s xp pro jen trochu delší, možná to, že by-pass průhled úplně a skočit rovnou do nového okna 7 s sp1 samozřejmě

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 8. dubna 2008, 16:09
Dárce Skupina

Červenat, to bylo stejné pro mě, já myslel, že jsem jet do průhled brzy poté, co jsem si moje nové počítače (za měsíc nebo dva), takže můžu hrát hry v DX10, ale jinak bych štukatura s XP. Ale teď se zdá, nebudu mít se Vista vůbec.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pro MAC jjuli Office & Aplikace 0 11. června 2009 15:52
Microsoft Office 2000 a Vista Brierly Office & Aplikace 2 22. listopad 2008 07:37
Mohu použít starší verzi Microsoft XP slova na mém PC Vista bluevin123 Obecné Software Chat 6 10 dubna 2008 15:53
Volný Operační systémy od společnosti Microsoft, Vista, XP, atd. SocialWarfare Operační systémy Windows 7 18. října 2007 04:44
Microsoft programy & nové Vista Počítačové Spec Obecné Software Chat 4 20. říjen 2006 02:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.