![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otázkou nyní není "Je Vista Mrtvý?" To je. Skutečná otázka zní: Může si Microsoft Windows 7 v čase zachránit svého desktopu nadvládu? Myslím, že Microsoft "mohla" vytáhnout ho. Zde je návod.
Vista je mrtvá. To není to, co Bill Gates řekl na semináři o firemní filantropii v Miami na 4. dubna, ale může to také bylo. Co Gates skutečně řekl podle Reuters na zprávu, že se očekává, že příští desktopové verze Windows, Windows 7, by mohl být propuštěn "někdy v příštím roce, nebo tak." Sbohem Vista. To nebyla legrace vás věděl. I předpověděl, že Microsoft byl vzdát na Vista v lednu. Zdá se, že jsem měl pravdu. Microsoft vlastní top mosaz musel nenávidět Vista, kdy vyšel první, proč by se očekávat, nikomu jinému se to líbí? Vista SP1 se ukázala být bolestivá upgrade a jeho výkonnost stále zaostává za XP SP2, a dosud nevydané XP SP3. Ještě horší je, že z jeho hlediska výkonné Microsoft, Windows je vlastně ztrácí podíl na trhu na ploše Mac OS X a Linux. Microsoft nikdy ploše ztrácí podíl na trhu. Ale s Vista Microsoft se konečně ztrácí zákazníky. Myslím, že Microsoft byl rukopis na zdi brzy. Společnost začala hrát až Windows 7 již v červenci 2007. Nyní Microsoft ve svém podnikatelském záměru, se vždy snaží přimět zákazníky, aby přešli na novou verzi. Je to, jak se vyjádřit své miliardy. Ale v tomto případě Vista byl sotva se dveře. Microsoft skutečně může učinit Windows 7, které mohou loď v roce 2009, že vyhraje zákazníky? Vista byla neblaze na jeho foukané termíny. Windows 7 se musí nejen nahradit nepodařilo Vista má přesvědčit zákazníky, že Microsoft Windows 7 bude opravdu lepší, než XP. To je nebude snadné. Připadá mi to trochu víc, než říká, že Microsoft dal XP Home nový začátek života pro UMPC (Ultra Mobile PC). Stálý. Myslím, že Microsoft má jednu kartu svého rukávu, že by mohl vést jen svým zákazníkům radost a aby se v roce 2009: Server 2008 Workstation ............... Plný text zde: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/ Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcete-li být upřímný, když Vista byla zahájena minulý rok jsem se rozhodl zůstat s xp tak dlouho, jak poss ze dvou důvodů: 1. Všechny mé apps / hardware, kde 32 bitů a i didnt want potíží čeká na řidiče, aby dohnali jako mnoho z nich arent oken, tedy moje tiskárna, modem.tv karty, zvukové karty, atd., a v době, kdy, kde tlačí na 64bit verzi tak i didnt want to, 2 nové spuštění Windows je vždy "Nejbezpečnější, nejvíce bezpečné, spolehlivé, osvědčené uživatelské rozhraní apod. jen aby zjistil, šest měsíců po linii má bezpečnostní díry kráva mohla dostat, nebo je chybné, v místech, nestabilní při kombinaci s některými m / b nebo RAM nebo grafickou kartu, nebo jen obecně svinstvo do první service pack vyjde Tak jsem ještě chvíli počkat pomocí xp, doufal, že pro dobrou zprávou pro Vista Tedy i zde, jak mnoho lidí se vrací zpátky do xp, kolik ks supplers opět nabízet XP a Vista nejsou tam stroje a pak jsem četl, že Microsoft se zahájením nového okna v roce 2009 své pověsti, ale i jen rozhodnout počkat trochu delší, a nyní tento příspěvek, a myslím, že špatně drží s xp pro jen trochu delší, možná to, že by-pass průhled úplně a skočit rovnou do nového okna 7 s sp1 samozřejmě
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Červenat, to bylo stejné pro mě, já myslel, že jsem jet do průhled brzy poté, co jsem si moje nové počítače (za měsíc nebo dva), takže můžu hrát hry v DX10, ale jinak bych štukatura s XP. Ale teď se zdá, nebudu mít se Vista vůbec.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pro MAC | jjuli | Office & Aplikace | 0 | 11. června 2009 15:52 |
| Microsoft Office 2000 a Vista | Brierly | Office & Aplikace | 2 | 22. listopad 2008 07:37 |
| Mohu použít starší verzi Microsoft XP slova na mém PC Vista | bluevin123 | Obecné Software Chat | 6 | 10 dubna 2008 15:53 |
| Volný Operační systémy od společnosti Microsoft, Vista, XP, atd. | SocialWarfare | Operační systémy Windows | 7 | 18. října 2007 04:44 |
| Microsoft programy & nové Vista | Počítačové Spec | Obecné Software Chat | 4 | 20. říjen 2006 02:52 |
| Thread Nástroje | |
| |