![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το ζήτημα πλέον δεν είναι "Is Dead Vista?" Αυτό είναι. Το πραγματικό ερώτημα είναι: Μπορεί να λάβετε Microsoft Windows 7 από το χρόνο για να σώσει την κυριαρχία της επιφάνειας εργασίας; Νομίζω ότι η Microsoft "θα μπορούσε" πουθενά. Να πώς.
Vista είναι νεκρός. Αυτό δεν είναι αυτό που είπε ο Bill Gates σε ένα σεμινάριο για την εταιρική φιλανθρωπία στο Μαϊάμι στις 4 Απριλίου, αλλά ίσως και να ήταν. Τι πραγματικά Gates είπε, σύμφωνα με το Reuters έκθεση, είναι ότι αναμένει ότι η επόμενη έκδοση της επιφάνειας εργασίας των Windows, Windows 7, θα κυκλοφορήσει το "κάποια στιγμή στο επόμενο χρόνο." Αντίο Vista. Δεν ήταν διασκεδαστικό γνωρίζοντας σας. Είχα προβλέψει ότι η Microsoft είχε δώσει μέχρι Vista για τον Ιανουάριο. Φαίνεται ότι ήταν καλό. Της ίδιας της Microsoft κορυφή ορειχάλκινα είχε Vista μισούσε την πρώτη φορά βγήκε, γιατί θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον άλλο να σου αρέσει; Vista SP1 έχει αποδειχθεί ότι είναι μια οδυνηρή αναβάθμιση και την απόδοσή της εξακολουθεί να υστερεί σε σχέση με XP SP2 και, το ακόμη ακυκλοφόρητο XP SP3. Ακόμα χειρότερα, από τη σκοπιά του εκτελεστικού της Microsoft, το Windows desktop είναι πραγματικά χάνει μερίδιο της αγοράς σε Mac OS X και Linux. Η Microsoft ποτέ δεν χάνει την επιφάνεια εργασίας του μεριδίου της αγοράς. Αλλά με τα Microsoft Vista είναι τελικά να χάσει πελάτες. Νομίζω ότι η Microsoft είδε το χέρι στον τοίχο από νωρίς. Η εταιρεία άρχισε να παίζει μέχρι τα Windows 7, όπως ήδη από τον Ιούλιο του 2007. Τώρα, η Microsoft στο επιχειρηματικό της σχέδιο για να είναι πάντα στους πελάτες της για την αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση. Είναι τι θα κάνουν με τους δισεκατομμύρια. Αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, Vista ήταν μόλις η πόρτα. Μπορεί πράγματι να Microsoft Windows 7 ότι μπορεί πλοίου μέχρι το 2009 ότι θα κερδίσει πελάτες; Vista ήταν ξακουστά για τη εμφυσημένα προθεσμίες. Windows 7, δεν πρέπει να αντικαταστήσει την αποτυχημένη Vista, θα πρέπει να πείσει τους πελάτες της ότι η Microsoft Windows 7 θα είναι πραγματικά καλύτερα από XP. Αυτό δεν θα είναι εύκολο. Θεωρώ ότι είναι περισσότερο από λίγο λέει ότι η Microsoft XP Home έχει δώσει μια νέα μίσθωση για τη ζωή για UMPC (Ultra Mobile PC). Ακόμη. Νομίζω ότι η Microsoft έχει μία κάρτα μέχρι το μανίκι μόνο ότι μπορεί να διατηρήσει τους πελάτες της να είναι ευτυχισμένη και αναφέρονται στο 2009: Server 2008 Workstation ............... Πλήρης ιστορία εδώ: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/ Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για να είμαι ειλικρινής, όταν vista ξεκίνησε πέρυσι αποφάσισε να αναστείλει με xp όσο δυνατές για δύο λόγους: 1 Όλες οι εφαρμογές μου / hardware 32 bit και όπου i didn't θέλουν την ταλαιπωρία της αναμονής για τους οδηγούς να καλύψουν τη διαφορά, όπως πολλά από αυτά arent παράθυρα, δηλαδή μου εκτυπωτή, modem.tv κάρτα, κάρτα ήχου, κλπ και τη στιγμή κατά την οποία ωθεί την 64bit έκδοση τόσο i didn't θέλουν, 2 Μια νέα εκκίνηση των Windows είναι πάντα "Το ασφαλέστερο, το πιο ασφαλές, αξιόπιστο, καλύτερο χρήστη κ.λπ. μόνο για να μάθετε έξι μήνες κάτω από τη γραμμή που έχει τρύπες ασφαλείας αγελάδα που θα μπορούσε να περάσει, ή σε χώρους που είναι εσφαλμένη, ασταθή, όταν συνδυάζονται με ορισμένες m / b ή ram ή κάρτα γραφικών ή απλά γενικά χάλια μέχρι το πρώτο Service Pack του βγαίνει Γι 'αυτό περιμένουμε λίγο ακόμη χρησιμοποιώντας XP, ελπίζοντας σε καλή είδηση για vista, Τότε θ εδώ πως τόσοι πολλοί άνθρωποι την επιστροφή στις xp, πόσα τεμ supplers είναι πάλι προσφέροντας XP και Vista δεν υπάρχει στις μηχανές και στη συνέχεια, διάβασα ότι η Microsoft είναι η εφαρμογή μιας νέας παράθυρα το 2009 μόνο η φήμη, αλλά θ αποφασίσει να περιμένετε λίγο πλέον, και τώρα αυτή τη θέση, Νομίζω ότι καλά κακή stick με xp μόνο για λίγο ακόμη, ίσως αρκετά για by-pass vista εντελώς ίσια και άλμα στη νέα παράθυρα 7 με sp1 φυσικά
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ερυθριώ, ήταν το ίδιο για μένα, νόμιζα ότι επρόκειτο να μεταβεί σε Vista αμέσως μετά να πάρω το νέο μου υπολογιστή (ένα ή δύο μήνες) έτσι ώστε να μπορεί να παίξει παιχνίδια σε DX10, αλλά κατά τα άλλα, θα είχα κολλήσει με XP. Αλλά τώρα φαίνεται πως δεν θα είναι να σε όλα τα Vista.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| Microsoft Office 2000 και Vista | Brierly | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 22 Νοε 2008 07:37 |
| Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια παλιά XP έκδοση του Microsoft Word για PC μου Vista | bluevin123 | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 10 Απρ 2008 15:53 |
| Ελεύθερος από λειτουργικά συστήματα της Microsoft, Vista, XP, κτλ | SocialWarfare | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 18 Οκτ 2007 04:44 |
| & Νέα προγράμματα της Microsoft Vista | Computer Spec | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 20 Οκτ 2006 02:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |