manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Daje se na Microsoft Vista

Reply

Thread Tools
Old 8. travanj 2008, 14:41
Donatorska Grupa

Default Daje se na Microsoft Vista

Pitanje je sada nije "Da li je Vista mrtvih?" To je. Pravo pitanje je: Mogu li dobiti Microsoft Windows 7 u vrijeme da ste njegove dominacije desktop? Mislim da je Microsoft "mogao" povući ga isključite. Evo kako.
Vista je mrtav.
To nije ono što Bill Gates rekao je na seminaru na korporativne filantropije u Miami je April 4, ali to možda i je. Što zapravo Gates, rekao je, prema izvješću Reuters, je da on očekuje da će sljedeća verzija sustava Windows desktop Windows 7 će biti objavljena "Negde u idućih godinu dana ili tako."
Zbogom Vista. To nije zabava poznavajući tebe.
Ja predvidjeti da Microsoft je odustajanje na Vidik u siječnju. Čini se da je pravo. Microsoft vlastitim vrh mjed je mrzio Vista kada je izašao prvi, zašto bi oni očekuju da se nikom drugom like it?
Vista SP1 se pokazao bolno nadogradnju i njegove performanse i dalje zaostaje iza XP SP2, a još unreleased XP SP3. Pogoršana pa ipak, iz Microsoft-a izvršne vidikovac, Windows desktop zapravo gube udio na tržištu za Mac OS X i Linuxu. Microsoft ne gubi udio na tržištu desktop. Ali sa Vista Microsoft je napokon gubimo kupce.
Mislim Microsoft vidjeh rukopis na zidu ranih dana. Tvrtka je počela igrajući se Windows 7 već srpnja 2007. Now, Microsoft's poslovni plan uvijek je da se svojim klijentima za nadogradnju na sljedeću verziju. Ovo je kako bi im oni milijardama. Ali, u ovom slučaju, Vidik je jedva vanjska vrata.
Može li Microsoft zaista izraditi Windows 7 koji se brod do 2009, koji će osvojiti kupce? Vidik je bio ozloglašen po svojim otpuhan rokova. Windows 7 se ne smije zamijeniti samo propali Vista je Microsoftov uvjeriti kupce da je Windows 7 će zaista biti bolje nego XP.
To se neće biti lako. Mislim da je više nego malo govore da Microsoft dao XP Home novi život za najam na UMPC (Ultra Mobile PC). I dalje. Mislim da Microsoft ima jednu karticu up svojih rukav samo da bi mogli ispuniti svoje kupce rado i čine ga van u 2009: Server 2008 Workstation ...............

Full priča ovdje: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 8. travanj 2008, 15:34
Donatorska Grupa

Da budem iskren, kada vidik pokrenut je prošle godine sam odlučio ostati sa xp za koliko poss iz dva razloga
1 Sve moje apps / hardware gdje 32 bitni i JA nije želim gnjavažu čekanja za vozače kako bi nadoknaditi kao puno njih arent prozori, odnosno moj pisač, modem.tv kartica, zvučna kartica, itd i na vrijeme u kojem su pritom na 64bit verziji i nije toliko želite,
2 A lansiranje novih prozora uvijek je "najsigurniji, najviše sigurna, pouzdana, najbolje korisničko sučelje, itd.
samo da saznate šest mjeseci niz linija je sigurnosna rupa krava mogla proći, ili je u flawed mjesta, nestabilna kad u kombinaciji s određenom m / b ili ram ili grafičke kartice ili samo općenito sranje do prvog Service Pack izlazi
Pa sam pričekati još neko vrijeme koristite XP, u nadi za dobrim vijestima Vista
Tada sam ovdje kako toliko ljudi idu nazad na XP, koliko pc supplers ponovo nude XP i Vista ne postoji na strojeve i onda sam pročitao da je Microsoft pokrenuo novi prozori u 2009 samo njen glas, ali ja odlučiti da pričekate malo duže,
i sad ovaj post,
dobro mislim bolestan stick sa xp za samo malo duže, možda dovoljno dugo da by-pass vidik uopce i skočiti ravno u novi Windows 7 s sp1 naravno

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 8. travanj 2008, 16:09
Donatorska Grupa

Porumeneti, to je isto za mene, mislio sam ja bio idući u ići na vidik ubrzo nakon što sam se moje novo računalo (mjesec ili dva), tako da ne mogu igrati igre u DX10, ali u suprotnom, ne bih bio zaglavi sa XP. Ali sada, čini se da neće biti uzimajući Vidik at all.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC jjuli Office & Applications 0 11. lipnja 2009 15:52
Microsoft Office 2000 i Vidik Brierly Office & Applications 2 22. studeni 2008 07:37
Mogu li koristiti staru verziju XP Microsoft Word na moj Vidik PC bluevin123 Općenito Software Chat 6 10. travanj 2008 15:53
Besplatni operacijski sustavi tvrtke Microsoft, Vidik, XP, etc SocialWarfare Windows Operating Systems 7 18. listopad 2007 04:44
Microsoftovi programi i nova Vista Computer Izvanred Općenito Software Chat 4 20. listopad 2006 02:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.