![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A kérdés most már nem "Is Dead Vista? Ez. Az igazi kérdés: Tud Microsoft Windows 7 az ideje, hogy mentse az asztali uralom? Azt hiszem, a Microsoft "nem" húzza ki. Here's how.
Vista meghalt. Ez nem az, amit Bill Gates azt mondta egy szemináriumon a vállalati filantrópia Miamiban április 4., de ez is volt. Mi valóban Gates azt mondta, a Reuters jelentése, hogy ő azt várja, hogy a következő asztali Windows, a Windows 7, nem kell engedni "valamikor a jövő évben, és így tovább." Viszlát Vista. Azt még nem tudta, szórakoztató neked. Azt jósolta, hogy a Microsoft adja fel a Vista januárjában. Úgy tűnik, igazam volt. A Microsoft saját top sárgaréz is utálta Vista, amikor először jött ki, miért várnak, hogy valaki más tetszik? Vista SP1 már bizonyított, hogy a fájdalmas és korszerűsítése, a teljesítmény még mindig elmarad XP SP2, és a még mindig nem szabadított XP SP3. Ami még rosszabb, a Microsoft ügyvezető nézőpont, a Windows asztalon van vesztes piaci részesedése a Mac OS X és a Linux. Microsoft sohasem veszít desktop piaci részesedését. De a Vista a Microsoft végül vesztes ügyfeleket. Azt hiszem, a Microsoft látta a kézírás a falon kora. A társaság kezdte játszani a Windows 7 leghamarabb 2007. Nos, a Microsoft üzleti terv mindig, hogy az ügyfelek számára, hogy a következő verzió. Ez hogyan hogy milliárdos. De ebben az esetben, Vista alig ki az ajtót. Lehet, hogy valóban a Microsoft a Windows 7, amit a hajó 2009-ig meg fog nyerni, hogy az ügyfelek? Vista volt hírhedt a fúvott határidőket. Windows 7 nem csak cserélje ki a Vista nem azt, hogy meggyőzzék a Microsoft ügyfelei, hogy a Windows 7 lesz valóban jobb, mint az XP. Ez nem lesz könnyű. Találom, hogy egy kicsit többet mondani, hogy a Microsoft adta, XP Home új bérlet életét UMPC (Ultra Mobile PC). Még. Azt hiszem, a Microsoft egy-egy kártyát ki ujjafát lehet tartani, hogy csak az ügyfelek boldoggá teszi ki 2009-ben: Server 2008 Workstation ............... Teljes történet itt: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/ My System: Home Testfelépítés
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogy őszinte legyek, amikor Vista indult az elmúlt évben én úgy határozott, hogy felfüggeszti az xp ameddig poss két okból 1 Minden apps / hardver, ahol 32 darab, és én didnt szeretné, hogy a szóváltás vártak a vezetők, hogy felzárkózzon a sok nekik arent ablakok, azaz az én nyomtató, modem.tv kártya, hangkártya, stb, és abban az időben, amikor azok tolásra A 64bit verzió Ennyit i didnt akarom, 2 Az új elindítása ablakok mindig "A legbiztonságosabb, a leginkább biztonságos, megbízható, a legjobb felhasználói felület stb Csak, hogy hat hónapon belül le a sor, hogy a biztonsági lyukak egy tehenet lehetett átjutni, vagy hibás a helyek, ha nem stabil és bizonyos m / b vagy RAM vagy grafikus kártya, vagy csak általában szar, amíg az első service pack jön ki Szóval várj még egy kicsit használ xp, remélve, a jó hír a vista, Akkor itt milyen sok ember nem megy vissza az xp, hogy hány db supplers újra kínál XP és Vista van gép majd Azt olvastam, hogy a Microsoft egy új Windows-2009-ben, hogy csak pletyka, de úgy döntöttem, hogy várjon egy kicsit hosszabb, És most ez a post, Azt hiszem, rossz is marad xp csak egy kicsit, talán elég hosszú ahhoz, hogy by-pass kilátás egészen váratlan egyenesen az új Windows 7 SP1 természetesen
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elpirul, hogy azonos velem, azt hittem, hogy megyek a Vista után hamarosan kapok egy új számítógépet (egy vagy két hónap), hogy tudok játszani a DX10, de egyébként azt megmaradtak az XP. De most úgy tűnik, én nem kapok Vista egyáltalán.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| Microsoft Office 2000 és Vista | Brierly | Office & Applications | 2 | 22. november 2008 07:37 |
| Használhatom régi XP változatát a Microsoft Word az én Vista PC | bluevin123 | General Chat szoftver | 6 | 10. április 2008 15:53 |
| Ingyenes operációs rendszerek Microsoft, Vista, XP, stb | SocialWarfare | A Windows operációs rendszerek | 7 | 18. október 2007 04:44 |
| A Microsoft programok és új Vista | Számítógép-Spec | General Chat szoftver | 4 | 20. október 2006 02:52 |
| Téma eszközök | |
| |