mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Microsoft palieka ant Vista

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 8, 2008, 14:41
Donorų grupės

Klausimas dabar yra ne "Ar Vista" Dead? " Tai yra. Tikrasis klausimas yra: Ar Microsoft Windows 7 get out laiko išsaugoti savo darbastalio dominavimą? Manau, kad "Microsoft" gali "ištraukti jį išjungti. Štai kaip.
Vista yra miręs.
Tai ne kas Bill Gates sakė apie labdara Majamis seminaras m. balandžio 4 d., tačiau jis gali taip pat buvo. Kas vartai pasakiau, pagal "Reuters" pranešimą, kad jis tikisi, kad kitą Desktop Version Windows, Windows 7 bus išleista ", kartais per ateinančius metus, arba taip."
Goodbye Vista. Jis nebuvo smagu žinoti, kad jūs.
Aš prognozavo, kad Microsoft buvo mesti ant Vista sausio mėn. Atrodo, kad buvau teisus. Microsoft "savo top bronzos buvo nekenčiau Vista, kai ji pirmą kartą išėjo, kodėl jie turėtų tikėtis, kad kas nors panašaus?
Vista SP1 "įrodė, kad yra skausmingi ir atnaujinti savo veiklą vis dar atsilieka XP SP2 ir, vis dar neišleistas XP SP3. Dar blogiau, nuo "Microsoft" vadovo požiūriu, Windows Desktop tikrai praranda rinkos dalį, Mac OS X ir Linux. Microsoft niekada netenka Desktop rinkos dalis. Bet su Vista Microsoft galutinai prarasti klientus.
Manau, kad "Microsoft" pamačiau ant sienos braižo anksti. Bendrovė pradėjo žaisti iki "Windows 7 anksčiau kaip 2007 m. liepos. Dabar "Microsoft" verslo planas yra visada gausite savo klientams Atnaujinus kitą versiją. Tai, kaip jie daro savo milijardais. Bet šiuo atveju, "Vista" buvo vos iš durų.
"Microsoft" iš tiesų gali padaryti Windows 7, gali laivą iki 2009 m., kad gaus klientų? Vista buvo liūdnai pagarsėjęs savo prapūsti terminus. Windows 7 "ne tik turi pakeisti nepavyko Vista", jis turi įtikinti "Microsoft" klientams, kad Windows 7 bus tikrai geriau nei XP.
Tai nebus lengva. Manau, tai daugiau kaip mažai pasako, kad "Microsoft" davė XP Home naują nuomai gyvenimo UMPC (Ultra mobile PC). Vis dar. Manau, kad "Microsoft" turi vieną kortelę iki jos rankovės, kad tik galėtų išlaikyti savo klientus ir stengiamės padaryti jį atlikti 2009 m.: Server 2008 "Workstation ...............

Plačiau čia http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Balandis 8, 2008, 15:34
Donorų grupės

Tiesą sakant, kai Vista buvo pradėta praėjusių metų aš nusprendžiau pasilikti su XP, kol Poss dėl dviejų priežasčių:
1 All my apps / Hardware kur 32 bit ir i didnt nori, kad laukia vairuotojų pasivyti, kaip jų partija ARENT langai vargo, ty mano spausdintuvo, modem.tv kortelės, garso korta, ir tt ir tuo metu, kai jie stumia 64bit versija So much I didnt want it,
2 naujas paleisti Windows yra visada "saugiausia, dažniausiai sukurtos saugios, patikimos, geriausią vartotojo sąsają ir tt
tik sužinoti šeši mėnesiai linijai, kurią ji turi saugumo skylės karvė galėtų pralįsti, ar yra ydingas vietose, nestabili, kai ji derinama su tam tikrų M / B ir RAM arba vaizdo plokštės ar tiesiog apskritai šūdas, kol pirmasis paketas išeina
So I palaukti kurį laiką ir toliau naudoti XP, tikėdamiesi geros naujienos apie Vista
Ir aš čia, kaip tiek daug žmonių grįžta į XP, kiek PC supplers vėl siūlo XP o ne vista ten mašinos ir tada aš perskaičiau, kad "Microsoft" pradeda naują "Windows 2009 jo tik gandas, bet aš nuspręsti palaukti šiek tiek ilgiau
ir dabar šį postą,
Manau blogai klijuoti su XP šiek tiek ilgiau, o gal ir pakankamai ilgas, kad by-pass Vista visiškai ir pereiti tiesiai į naują "Windows 7" su SP1, žinoma

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Balandis 8, 2008, 16:09
Donorų grupės

Nurausti, jis buvo už mane patį, aš maniau, teks eiti į Vista greičiau, kai aš gausiu naują kompiuterį (mėnesį ar du), kad galiu žaisti žaidimus DX10, bet kitaip, būčiau lenktynes su XP. Tačiau dabar atrodo, I won't be getting Vista visiems.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.