![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klausimas dabar yra ne "Ar Vista" Dead? " Tai yra. Tikrasis klausimas yra: Ar Microsoft Windows 7 get out laiko išsaugoti savo darbastalio dominavimą? Manau, kad "Microsoft" gali "ištraukti jį išjungti. Štai kaip.
Vista yra miręs. Tai ne kas Bill Gates sakė apie labdara Majamis seminaras m. balandžio 4 d., tačiau jis gali taip pat buvo. Kas vartai pasakiau, pagal "Reuters" pranešimą, kad jis tikisi, kad kitą Desktop Version Windows, Windows 7 bus išleista ", kartais per ateinančius metus, arba taip." Goodbye Vista. Jis nebuvo smagu žinoti, kad jūs. Aš prognozavo, kad Microsoft buvo mesti ant Vista sausio mėn. Atrodo, kad buvau teisus. Microsoft "savo top bronzos buvo nekenčiau Vista, kai ji pirmą kartą išėjo, kodėl jie turėtų tikėtis, kad kas nors panašaus? Vista SP1 "įrodė, kad yra skausmingi ir atnaujinti savo veiklą vis dar atsilieka XP SP2 ir, vis dar neišleistas XP SP3. Dar blogiau, nuo "Microsoft" vadovo požiūriu, Windows Desktop tikrai praranda rinkos dalį, Mac OS X ir Linux. Microsoft niekada netenka Desktop rinkos dalis. Bet su Vista Microsoft galutinai prarasti klientus. Manau, kad "Microsoft" pamačiau ant sienos braižo anksti. Bendrovė pradėjo žaisti iki "Windows 7 anksčiau kaip 2007 m. liepos. Dabar "Microsoft" verslo planas yra visada gausite savo klientams Atnaujinus kitą versiją. Tai, kaip jie daro savo milijardais. Bet šiuo atveju, "Vista" buvo vos iš durų. "Microsoft" iš tiesų gali padaryti Windows 7, gali laivą iki 2009 m., kad gaus klientų? Vista buvo liūdnai pagarsėjęs savo prapūsti terminus. Windows 7 "ne tik turi pakeisti nepavyko Vista", jis turi įtikinti "Microsoft" klientams, kad Windows 7 bus tikrai geriau nei XP. Tai nebus lengva. Manau, tai daugiau kaip mažai pasako, kad "Microsoft" davė XP Home naują nuomai gyvenimo UMPC (Ultra mobile PC). Vis dar. Manau, kad "Microsoft" turi vieną kortelę iki jos rankovės, kad tik galėtų išlaikyti savo klientus ir stengiamės padaryti jį atlikti 2009 m.: Server 2008 "Workstation ............... Plačiau čia http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/ Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesą sakant, kai Vista buvo pradėta praėjusių metų aš nusprendžiau pasilikti su XP, kol Poss dėl dviejų priežasčių: 1 All my apps / Hardware kur 32 bit ir i didnt nori, kad laukia vairuotojų pasivyti, kaip jų partija ARENT langai vargo, ty mano spausdintuvo, modem.tv kortelės, garso korta, ir tt ir tuo metu, kai jie stumia 64bit versija So much I didnt want it, 2 naujas paleisti Windows yra visada "saugiausia, dažniausiai sukurtos saugios, patikimos, geriausią vartotojo sąsają ir tt tik sužinoti šeši mėnesiai linijai, kurią ji turi saugumo skylės karvė galėtų pralįsti, ar yra ydingas vietose, nestabili, kai ji derinama su tam tikrų M / B ir RAM arba vaizdo plokštės ar tiesiog apskritai šūdas, kol pirmasis paketas išeina So I palaukti kurį laiką ir toliau naudoti XP, tikėdamiesi geros naujienos apie Vista Ir aš čia, kaip tiek daug žmonių grįžta į XP, kiek PC supplers vėl siūlo XP o ne vista ten mašinos ir tada aš perskaičiau, kad "Microsoft" pradeda naują "Windows 2009 jo tik gandas, bet aš nuspręsti palaukti šiek tiek ilgiau ir dabar šį postą, Manau blogai klijuoti su XP šiek tiek ilgiau, o gal ir pakankamai ilgas, kad by-pass Vista visiškai ir pereiti tiesiai į naują "Windows 7" su SP1, žinoma
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nurausti, jis buvo už mane patį, aš maniau, teks eiti į Vista greičiau, kai aš gausiu naują kompiuterį (mėnesį ar du), kad galiu žaisti žaidimus DX10, bet kitaip, būčiau lenktynes su XP. Tačiau dabar atrodo, I won't be getting Vista visiems.