mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Microsoft atsakās uz Vista

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 8, 2008, 14:41
Donors Group

Default Microsoft atsakās uz Vista

Tagad rodas jautājums nav "Vai Vista Dead?" Tas ir. Īstais jautājums ir: Vai Microsoft iegūt Windows 7 norādīts laiks, lai saglabātu savu desktop dominēšana? Es domāju, ka Microsoft "varētu" pull it off. Lūk, kā.
Vista ir miris.
Tas nav tas, ko Bill Gates teica seminārs par korporatīvo filantropiju Miami 4.aprīlī, bet tā varētu arī būt. Kādi vārti tiešām teica, saskaņā ar Reuters ziņo, ka viņš cer, ka nākamajā darbvirsmas versija, Windows 7, būs atbrīvo "dažkārt ar nākamo gadu, vai arī tā."
Goodbye Vista. Tas nav jautri zinot jums.
Es prognozēja, ka Microsoft atsakās no Vista janvārī. Šķiet, ka man bija taisnība. Microsoft pilsētbūvniecības misiņš bija hated Vista, kad tā pirmo reizi iznāca, kāpēc viņi sagaida nevienam citam tas patīk?
Vista SP1 ir izrādījusies sāpīgs uzlabot un tās darbību vēl joprojām atpaliek XP SP2, un vēl neatbrīvots XP SP3. Vēl ļaunāk, no Microsoft izpildvaras uzskatam, Windows ir faktiski zaudē desktop tirgus daļu, Mac OS X un Linux. Microsoft nekad zaudē desktop tirgus daļu. Bet ar Vista Microsoft ir beidzot nezaudējot klientus.
Es domāju, ka Microsoft redzēju rokraksta uz sienas sākumā. Uzņēmums sāka spēlēt up Windows 7, kas jau 2007 jūlijā. Tagad, Microsoft biznesa plāns ir vienmēr nokļūt saviem klientiem jaunin nākamo versiju. Tas, kā tās paust savu miljardiem. Bet šajā gadījumā, Vista bija tikko no durvīm.
Vai Microsoft faktiski veikt Windows 7, kas var kuģim 2.009 ka uzvarēs klientiem? Vista bija draņķīgs tās izpūstas termiņus. Windows 7 ir ne tikai aizvietot nav Vista, tas ir pārliecināt Microsoft klientu, ka Windows 7 būs tiešām ir labāk nekā XP.
Tas nav būs viegli. Es uzskatu, ka vairāk nekā maz teikts, ka Microsoft ir devusi XP Home jaunu nomas līgumu par dzīvi UMPC (Ultra Mobile PC). Joprojām. Es domāju, ka Microsoft ir vienu karti savu sleeve, ka tikai varētu paturēt savus klientus laimīgus un padara it out in 2009: Server 2008 Workstation ...............

Full story here: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Aprīlis 8, 2008, 15:34
Donors Group

Ja godīgi, kad vista tika uzsākta pagājušajā gadā, es nolēmu palikt pie xp kamēr poss divu iemeslu dēļ
1 Visi mani apps / hardware, kur 32 bitu un i didn't vēlaties hassle gaida, vadītājiem panākt, jo daudzi no viņiem arent logi, proti, mans printeris, modem.tv karte, skaņas karte, utt un kad tie, kur stumšana 64bit versija tik daudz es didn't gribu to,
2 jauna uzsākt logiem vienmēr ir "visdrošākais, vairums drošu, uzticamu, labākais lietotāja interfeiss utt
tikai, lai uzzinātu sešiem mēnešiem, paredz līnijā, kuru tā ir drošības caurumiem govs varētu tikt cauri, vai ir kļūdains vietās, nestabila, ja tā saistīta ar noteiktiem m / b vai RAM vai grafikas karte, vai vienkārši vispār crap līdz pirmā servisa pakotni nāk no
Tā nu es sagaidu awhile joprojām izmantojot xp, cerot, labas ziņas par Vista,
Tad es šeit, kā tik daudzi cilvēki dodas atpakaļ uz XP, cik pc supplers atkal piedāvā xp un ne Vista ir mašīnas, un tad es izlasīju, ka Microsoft sāk jaunu Windows 2009 tās tikai baumas, bet es nolemju pagaidīt mazliet ilgāk,
un tagad šo ziņu,
Nu es domāju, ka slikti stick ar XP tikai mazliet ilgāk, iespējams pietiekami ilgs, lai by-pass vista kopumā un lekt taisni jaunais Windows 7 ar SP1, protams

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Aprīlis 8, 2008, 16:09
Donors Group

Nosarkt, tas pats man, es domāju, gatavojas doties uz vista drīz pēc tam, kad es varu saņemt savu jauno datoru (mēnesis vai divi), lai es varētu spēlēt spēles DX10, bet citādi, es būtu iestrēdzis ar XP. Bet tagad šķiet, ka es nevar iegūt Vista vispār.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):