![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tagad rodas jautājums nav "Vai Vista Dead?" Tas ir. Īstais jautājums ir: Vai Microsoft iegūt Windows 7 norādīts laiks, lai saglabātu savu desktop dominēšana? Es domāju, ka Microsoft "varētu" pull it off. Lūk, kā.
Vista ir miris. Tas nav tas, ko Bill Gates teica seminārs par korporatīvo filantropiju Miami 4.aprīlī, bet tā varētu arī būt. Kādi vārti tiešām teica, saskaņā ar Reuters ziņo, ka viņš cer, ka nākamajā darbvirsmas versija, Windows 7, būs atbrīvo "dažkārt ar nākamo gadu, vai arī tā." Goodbye Vista. Tas nav jautri zinot jums. Es prognozēja, ka Microsoft atsakās no Vista janvārī. Šķiet, ka man bija taisnība. Microsoft pilsētbūvniecības misiņš bija hated Vista, kad tā pirmo reizi iznāca, kāpēc viņi sagaida nevienam citam tas patīk? Vista SP1 ir izrādījusies sāpīgs uzlabot un tās darbību vēl joprojām atpaliek XP SP2, un vēl neatbrīvots XP SP3. Vēl ļaunāk, no Microsoft izpildvaras uzskatam, Windows ir faktiski zaudē desktop tirgus daļu, Mac OS X un Linux. Microsoft nekad zaudē desktop tirgus daļu. Bet ar Vista Microsoft ir beidzot nezaudējot klientus. Es domāju, ka Microsoft redzēju rokraksta uz sienas sākumā. Uzņēmums sāka spēlēt up Windows 7, kas jau 2007 jūlijā. Tagad, Microsoft biznesa plāns ir vienmēr nokļūt saviem klientiem jaunin nākamo versiju. Tas, kā tās paust savu miljardiem. Bet šajā gadījumā, Vista bija tikko no durvīm. Vai Microsoft faktiski veikt Windows 7, kas var kuģim 2.009 ka uzvarēs klientiem? Vista bija draņķīgs tās izpūstas termiņus. Windows 7 ir ne tikai aizvietot nav Vista, tas ir pārliecināt Microsoft klientu, ka Windows 7 būs tiešām ir labāk nekā XP. Tas nav būs viegli. Es uzskatu, ka vairāk nekā maz teikts, ka Microsoft ir devusi XP Home jaunu nomas līgumu par dzīvi UMPC (Ultra Mobile PC). Joprojām. Es domāju, ka Microsoft ir vienu karti savu sleeve, ka tikai varētu paturēt savus klientus laimīgus un padara it out in 2009: Server 2008 Workstation ............... Full story here: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/ Mana sistēma: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja godīgi, kad vista tika uzsākta pagājušajā gadā, es nolēmu palikt pie xp kamēr poss divu iemeslu dēļ 1 Visi mani apps / hardware, kur 32 bitu un i didn't vēlaties hassle gaida, vadītājiem panākt, jo daudzi no viņiem arent logi, proti, mans printeris, modem.tv karte, skaņas karte, utt un kad tie, kur stumšana 64bit versija tik daudz es didn't gribu to, 2 jauna uzsākt logiem vienmēr ir "visdrošākais, vairums drošu, uzticamu, labākais lietotāja interfeiss utt tikai, lai uzzinātu sešiem mēnešiem, paredz līnijā, kuru tā ir drošības caurumiem govs varētu tikt cauri, vai ir kļūdains vietās, nestabila, ja tā saistīta ar noteiktiem m / b vai RAM vai grafikas karte, vai vienkārši vispār crap līdz pirmā servisa pakotni nāk no Tā nu es sagaidu awhile joprojām izmantojot xp, cerot, labas ziņas par Vista, Tad es šeit, kā tik daudzi cilvēki dodas atpakaļ uz XP, cik pc supplers atkal piedāvā xp un ne Vista ir mašīnas, un tad es izlasīju, ka Microsoft sāk jaunu Windows 2009 tās tikai baumas, bet es nolemju pagaidīt mazliet ilgāk, un tagad šo ziņu, Nu es domāju, ka slikti stick ar XP tikai mazliet ilgāk, iespējams pietiekami ilgs, lai by-pass vista kopumā un lekt taisni jaunais Windows 7 ar SP1, protams
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nosarkt, tas pats man, es domāju, gatavojas doties uz vista drīz pēc tam, kad es varu saņemt savu jauno datoru (mēnesis vai divi), lai es varētu spēlēt spēles DX10, bet citādi, es būtu iestrēdzis ar XP. Bet tagad šķiet, ka es nevar iegūt Vista vispār.
|
| Bookmarks |