rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Microsoft udziela się na Vista

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 kwietnia 2008, 14:41
Grupa dawcy

Default Microsoft udziela się na Vista

Pytanie teraz nie jest "Vista Is Dead?" Jest. Prawdziwe pytanie brzmi: Czy Microsoft Windows 7 uzyskać w czasie, aby zapisać swój pulpit dominacji? Myślę, że Microsoft "może" pull it off. Here's how.
Vista jest martwy.
To nie to, co Bill Gates powiedział na seminarium na temat dobroczynności w Miami na 4 kwietnia, ale może również zostały. Co faktycznie powiedział Gates, według raportu Reuters, że spodziewa się, że następna wersja pulpicie systemu Windows, Windows 7, będzie zwolniony "kiedyś w przyszłym roku i tak".
Goodbye Vista. To nie była zabawa znając ciebie.
I przewidział, że Microsoft Vista na rezygnację w styczniu. Wydaje się, miałem rację. Microsoft własnych górę mosiądz miał nienawidzili Vista, gdy po raz pierwszy ukazała się, dlaczego oni oczekują nikomu do like it?
Vista SP1 okazała się bolesna aktualizacji oraz jej skuteczność nadal pozostaje w tyle za XP z dodatkiem SP2, a jeszcze niewydaną XP SP3. Co gorsze, z Microsoft Executive widzenia Windows jest rzeczywiście traci udział w rynku na pulpicie systemu Mac OS X i Linux. Microsoft nigdy nie traci udział w rynku pulpicie. Ale z Microsoft Vista wreszcie utraty klientów.
Myślę, że Microsoft zobaczył pisma na ścianie wcześnie. Firma zaczęła grać na Windows 7 już w lipcu 2007. Teraz Microsoft biznesplan jest zawsze do swoich klientów w celu uaktualnienia do kolejnej wersji. To w jaki sposób przedstawić swoje miliardy. Ale w tym przypadku Vista był zaledwie obecnie drzwi.
Czy Microsoft rzeczywiście zrobić z systemem Windows 7, które mogą statków do 2009 r., że zdobędzie klientów? Vista był niesławny jego napowietrzane terminów. Windows 7 nie tylko nie zastąpi Vista ma przekonać klientów, że Microsoft Windows 7 będzie naprawdę lepiej niż XP.
To nie będzie łatwe. Sądzę, że niewiele więcej niż mówienie, że Microsoft wydał nową XP Home dzierżawy życia UMPC (Ultra Mobile PC). Wciąż. Myślę, że Microsoft posiada jedną kartę jego rękaw, że tak może zachować jego szczęśliwy klientów i to w roku 2009: Server 2008 Workstation ...............

Pełna historia tutaj: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 kwietnia 2008, 15:34
Grupa dawcy

Szczerze mówiąc, kiedy Vista został zapoczątkowany w zeszłym roku zdecydował się pozostać z XP tak długo, jak poss z dwóch powodów
1 Wszystkie moje apps / sprzętu, gdzie 32-bitowa i didnt wanna i kłopotów oczekiwania dla kierowców dorównanie jak wiele z nich ARENT okien, czyli mojej drukarce, modem.tv karty, karta dźwiękowa, itp. oraz w momencie, gdy naciska w 64bit wersji SO much i didnt want it,
2 A uruchomienie nowych okien jest zawsze "Najbezpieczniejsze, najbardziej bezpieczny, niezawodny, najlepszy interfejs użytkownika itp.
tylko dowiedzieć się sześć miesięcy w dół linii ma dziur krowa mogłaby uzyskać poprzez, lub jest wadliwy, w miejscach, w połączeniu z niestabilnym pewnego m / b lub barana lub karty graficznej lub po prostu ogólnie gówno do pierwszego dodatku Service Pack wychodzi
Więc jeszcze chwilę poczekać użyciu xp, nadzieję na dobre wieści na Vista
Wtedy tak jak tu wiele osób wraca do xp, ilu szt supplers znów oferując XP i Vista na nie istnieją maszyny, a następnie przeczytać, że Microsoft i otwierają nowe okna w 2009 roku jej tylko plotka, ale i zdecydować się na trochę poczekać dłużej,
i teraz ten post,
Myślę, że dobrze trzymać chorych z xp tylko trochę dłużej, może być wystarczająco długi, aby by-pass Vista całkowicie i przeskoczyć prosto do nowego okna 7 z sp1 oczywiście

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 8 kwietnia 2008, 16:09
Grupa dawcy

Zaczerwienić, to był taki sam dla mnie Myślałem, że zamierza udać się do Vista po I mój nowy komputer (miesiąc lub dwa), tak, że mogę grać w gry DX10, ale inaczej, chciałbym mieć zablokowany z XP. Ale teraz wydaje się, że nie będę się coraz Vista na wszystkich.

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):