mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Microsoft renunţă la Vista

Reply

Thread Tools
Old 8 aprilie 2008, 14:41
Grupul de donator

Default Microsoft renunţă la Vista

Problema acum nu este "Este Vista Dead?" El / ea este. Adevărata întrebare este: Pot obţine Microsoft Windows 7 în timp pentru a economisi spaţiul de lucru dominaţiei sale? Cred că Microsoft "ar putea" trage-o. Iată cum.
Vista este mort.
Asta nu e ceea ce Bill Gates a spus la un seminar pe filantropiei corporatiste în Miami pe 4 aprilie, dar s-ar putea, de asemenea au fost. Ce Gates a spus de fapt, în funcţie de Reuters raport, este că se aşteaptă ca în următorii desktop versiune de Windows, Windows 7, va fi lansat "cândva în următorii ani sau cam asa ceva."
La revedere Vista. Nu a fost distractiv sa stii tu.
Am anticipat că Microsoft a fost renunţând la Vista în luna ianuarie. Se pare că am avut dreptate. Microsoft propria sus alamă au urât Vista atunci când a ieşit primul, de ce ar trebui să se aşteaptă ca altcineva să-l?
Vista SP1 sa dovedit a fi un upgrade de dureros şi performanţelor sale încă GAL-uri în spatele XP SP2 şi, încă de unreleased XP SP3. Încă şi mai rău, de la un punct de vedere al executiv Microsoft, Windows este, de fapt, pierde cota de piata de birou pentru a Mac OS X şi Linux. Microsoft nu pierde cota de piata de birou. Dar cu Microsoft Vista este în final pierde clienţii.
Cred că Microsoft a văzut de scris de mână pe perete devreme. Compania a început să joace până Windows 7 încă din iulie 2007. Acum, Microsoft, plan de afaceri este întotdeauna de a lua clienţii săi pentru a face upgrade la urmatoarea versiune. Este modul în care acestea să îşi facă miliarde. Dar, în acest caz, Vista a fost abia la usa.
Pot face un efectiv Microsoft Windows 7, care poate nave până în 2009, că va câştiga clienţi? Vista a fost infamantul pentru blown termene. Windows 7 nu numai că trebuie să înlocuiţi eşuat Vista, care le-a Microsoft de a convinge clientii ca Windows 7 va fi cu adevarat mai bine decât XP.
Asta nu va fi uşor. Mi se pare un pic mai mult decât a spune că Microsoft a dat un nou XP Home arendă pe viaţă pentru UMPC (Ultra Mobile PC-uri). Încă. Cred că Microsoft are o carte de până sale maneca doar că ar putea să îşi păstreze clienţii fericiţi şi să-l în 2009: Server 2008 Workstation ...............

Full poveste aici: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 aprilie 2008, 15:34
Grupul de donator

Pentru a fi sincer când Vista a fost lansat anul trecut, am decis să rămână cu xp pentru atâta timp cât poss din două motive
1 Toate meu apps / hardware în cazul în care 32 de biţi şi i didnt vreau hassle de aşteptare pentru driver-ele pentru a prinde din urmă ca o mulţime dintre ei arent ferestre, adică meu imprimantă, modem.tv carte, placă de sunet, etc şi în momentul în care acestea împingând de 64bit versiune atât de mult i didnt vreau,
2 O nouă lansare a Windows este întotdeauna "cel mai sigur, cel mai sigur, fiabil, cea mai bună interfaţă cu utilizatorul, etc
numai pentru a afla de şase luni pe care le-a linie de securitate găuri o vacă ar putea trece prin, sau este eronată în locuri, instabil în combinaţie cu un anumit m / b sau berbec sau placă grafică sau doar în general, un rahat până în prima Service Pack iese
Asa ca am un timp aşteptaţi încă utilizaţi XP, în speranţa de vesti bune pe Vista,
Apoi, aşa cum i aici de mulţi oameni se duc inapoi la XP, câte bucăţi supplers sunt, din nou, oferind XP şi Vista, nu pe acolo masini si apoi l-am citit că Microsoft lanseaza un nou Windows în 2009 sa zvon, dar numai eu decid să aştepte un pic mai mult,
şi acum acest post,
şi cred că rău stick cu xp pentru doar un pic mai mult, poate destul de mult pentru a by-pass vista cu totul şi sar direct în noul Windows 7, cu sp1 de curs

Un computer, o dată la mine bate joc de şah
Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (e):
1x Sony DVD RAM drive 1xphillips DV
Cauza / PSU:
700w moduler PSU
Răcire:
aer
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 8 aprilie 2008, 16:09
Grupul de donator

Redden, ce a fost la fel pentru mine, am crezut că am de gând să merg la Vista mai repede după ce am să-mi iau calculator nou (o lună sau două), astfel încât nu pot juca jocuri in DX10, dar altfel, mi-ar fi ramas cu XP. Dar acum se pare că nu voi primi ajutor Vista la toate.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):