menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Microsoft udeľuje na Vista

Reply

Thread Tools
Old 8. apríla 2008, 14:41
Darcu Skupina

Otázkou teraz nie je "Je Vista Mŕtvy?" To je. Skutočná otázka znie: Môže si Microsoft Windows 7 v čase zachrániť svojho desktopu nadvládu? Myslím, že Microsoft "mohla" vytiahnuť ho. Tu je návod.
Vista je mŕtva.
To nie je to, čo Bill Gates povedal na seminári o firemnú filantropiu v Miami na 4. apríla, ale môže to aj bolo. Čo Gates skutočne povedal podľa Reuters na správu, že sa očakáva, že budúci desktopové verzie Windows, Windows 7, by mohol byť prepustený "niekedy v budúcom roku, alebo tak."
Zbohom Vista. To nebola legrace vás vedel.
I oznámil, že Microsoft bol vzdať na Vista v januári. Zdá sa, že som mal pravdu. Microsoft vlastné top mosadz musel nenávidět Vista, keď vyšiel prvý, prečo by sa očakávať, nikomu inému sa to páči?
Vista SP1 sa ukázala byť bolestivá upgrade a jeho výkonnosť stále zaostáva za XP SP2, a ešte nevydaná XP SP3. Ešte horšie je, že z jeho hľadiska výkonnej Microsoft, Windows je vlastne stráca podiel na trhu na ploche Mac OS X a Linux. Microsoft nikdy ploche stráca podiel na trhu. Ale s Vista Microsoft sa nakoniec stráca zákazníkov.
Myslím, že Microsoft bol rukopis na zdi čoskoro. Spoločnosť začala hrať až Windows 7 už v júli 2007. Teraz Microsoft vo svojom podnikateľskom zámere, sa vždy snaží prinútiť zákazníkov, aby prešli na novú verziu. Je to, ako sa vyjadriť svoje miliardy. Ale v tomto prípade Vista bol sotva sa dvere.
Microsoft skutočne môže urobiť Windows 7, ktoré môžu loď v roku 2009, že vyhrá zákazníkov? Vista bola neslávne na jeho fúkané termíny. Windows 7 sa musia nielen nahradiť nepodarilo Vista má presvedčiť zákazníkov, že Microsoft Windows 7 bude naozaj lepšie, ako XP.
To je nebude ľahké. Připadá mi to trochu viac, ako hovorí, že Microsoft dal XP Home nový začiatok života pre UMPC (Ultra Mobile PC). Stály. Myslím, že Microsoft má jednu kartu svojho rukáve, že by mohol viesť len svojim zákazníkom radosť a aby sa v roku 2009: Server 2008 Workstation ...............

Plný text tu: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8. apríla 2008, 15:34
Darcu Skupina

Ak chcete byť úprimný, keď Vista bola zahájená minulý rok som sa rozhodol zostať s xp tak dlho, ako poss z dvoch dôvodov:
1. Všetky moje apps / hardware, kde 32 bitov a i didnt want ťažkostí čaká na vodičov, aby dostihli ako mnohí z nich arent okien, teda moje tiskárna, modem.tv karty, zvukové karty, atď, a v čase, kedy, kde tlačí na 64bit verziu tak i didnt want to,
2 nové spustení Windows je vždy "Najbezpečnejšie, najviac bezpečné, spoľahlivé, osvedčené užívateľské rozhrania a podobne
len aby zistil, šesť mesiacov po línii má bezpečnostné diery krava mohla dostať, alebo je nesprávne, v miestach, nestabilné pri kombinácii s niektorými m / b alebo RAM alebo grafickú kartu, alebo len všeobecne svinstvo do prvej service pack vyjde
Tak som ešte chvíľu počkať pomocou xp, dúfal, že pre dobrou správou pre Vista
Teda aj tu, ako veľa ľudí sa vracia späť do xp, koľko ks supplers opäť ponúkať XP a Vista nie sú tam stroje a potom som čítal, že Microsoft sa začiatkom nového okna v roku 2009 svojej povesti, ale aj len rozhodnúť počkať trochu dlhšie,
a teraz tento príspevok,
a myslím, že zle drží s xp pro len trochu dlhšie, možno to, že by-pass priehľad úplne a skočiť rovno do nového okna 7 s sp1 samozrejme

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 8. apríla 2008, 16:09
Darcu Skupina

Červena, to bolo rovnaké pre mňa, já myslel, že som ísť do priehľad čoskoro potom, čo som si moje nové počítače (za mesiac alebo dva), takže môžem hrať hry v DX10, ale inak by som štukatura s XP. Ale teraz sa zdá, nebudem mať sa Vista vôbec.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.