мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Даје се на Мицрософт Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. април 2008, 14:41
Донаторска Група

Питање је сада није "Да ли је Виста мртвих?" То је. Право питање је: Могу ли добити Мицрософт Уиндоус 7 у време да сте његове доминације десктоп? Мислим да је Мицрософт "могао" повући га искључите. Ево како.
Виста је мртав.
То није оно што Бил Гатес рекао је на семинару на корпоративне филантропије у Миами је Април 4, али то можда и је. Шта заправо Гатес, рекао је, према извештају Реутерс, је да он очекује да ће следећа верзија система Уиндоус десктоп Уиндоус 7 ће бити објављена "Негде у идућих годину дана или тако."
Збогом Виста. То није забава познавајући тебе.
Ја предвидети да Мицрософт је одустајање на Видик у јануару. Чини се да је право. Мицрософт сопственим врх месинга је мрзи Виста када је изашао први, зашто би они очекују да се ником другом лике ит?
Виста СП1 се показао болно надоградњу и његове перформансе и даље заостаје иза КСП СП2, а још унрелеасед КСП СП3. Гори па ипак, из Мицрософт-а извршне видиковац, Уиндоус десктоп заправо губе удео на тржишту за Мац ОС Кс и Линукс. Мицрософт не губи удео на тржишту десктоп. Али са Виста Мицрософт је напокон губимо купце.
Мислим Мицрософт видјех рукопис на зиду раних дана. Компанија је почела играјући се Уиндоус 7 већ јули 2007. Ноу, Мицрософт'с пословни план увек је да се својим клијентима за надоградњу на следећу верзију. Ово је како би им они милијардама. Али, у овом случају, Видик је једва вањска врата.
Може ли Мицрософт заиста направити Уиндоус 7 који се брод до 2009, који ће освојити купце? Видик је био озлоглашен по својим отпухан рокова. Уиндоус 7 се не сме заменити само пропали Виста је Мицрософт увјерити купце да је Уиндоус 7 ће заиста бити боље него КСП.
То се неће бити лако. Мислим да је више него мало говоре да Мицрософт дао КСП Хоме нови живот за најам на УМПЦ (Ултра Мобиле ПЦ). И даље. Мислим да Мицрософт има једну картицу уп својих рукав само да би могли да испуне своје купце радо и чине га ван у 2009: Сервер 2008 Уоркстатион ...............

Фулл прича овде: хттп://ууу.еуеек.цом/ц/а/Уиндоус/Миц...с-уп-он-Виста/

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 8. април 2008, 15:34
Донаторска Група

Да будем искрен, када видик покренут је прошле године сам одлучио да остане са ксп за колико посс из два разлога
1 Све моје аппс / хардуаре где 32 битни и ЈА није желим гњаважа приправности за возаче како би надокнадити као пуно њих арент прозори, односно мој штампач, модем.тв картица, звучна картица, итд и на време у којем су притом на 64бит верзији и није толико желите,
2 А лансирање нових прозора увек је "најсигурнији, највише сигурна, поуздана, најбоље корисничко сучеље, итд
само да сазнате шест месеци низ линија је безбедносна рупа крава могла да прође, или је у флауед места, нестабилна кад у комбинацији са одређеном м / б или рам или графичке картице или само генерално срање до првог Сервице Пацк излази
Па сам сачекати још неко време користите КСП, у нади за добрим вестима Виста
Тада сам овде како толико људи иду назад на КСП, колико пц супплерс поново нуде КСП и Виста не постоји на машине и онда сам прочитао да је Мицрософт покренуо нови прозори у 2009 само њен глас, али ја да одлучи да сачекате мало дуже,
и сад овај пост,
добро мислим болестан стицк са ксп за само мало дуже, можда довољно дуго да бы-пасс видик уопце и скок равно у нови Уиндоус 7 са сп1 наравно

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 8. април 2008, 16:09
Донаторска Група

Поруменети, то је исто за мене, мислио сам ја био лијегање ићи на видик убрзо након што сам се моје ново рачунар (месец или два), тако да не могу играти игре у ДКС10, али у супротном, не бих био заглави са КСП. Али сада, чини се да неће бити узимајући Видик ат алл.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц