az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Microsoft Vista Up verir

Reply

Konu Araçları
Old 8 Nisan 2008, 14:41
Bağış Grubu

Default Microsoft Vista Up verir

Sorun artık "Vista öldü?" Değil Evet. Asıl soru: Microsoft zaman kendi masaüstü hakim kaydetmek için Windows 7 alabilir miyim? Microsoft "" çekip olacağını düşündüğüm. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz.
Vista öldü.
İşte Bill Gates in Miami kurumsal hayırseverlik bir seminerde 4 Nisan söyledi, değil ama bu da olabilir. Gates aslında, Reuters raporuna göre, ne dedi ki, Windows, Windows 7, yeni masaüstü sürümü "Bir sonraki yıl içinde yeniden serbest olacağını bekliyor olduğunu."
Hoşçakal Vista. Bu sahip olarak eğlenceli size bilmeden.
Ben Microsoft Vista Ocak vazgeçerek olduğunu söyledi. Ben doğru görünüyor. Microsoft, kendi üst pirinç zaman önce çıkmış, neden başkasının bu gibi bekleyebilirsiniz Vista nefret mi?
Vista SP1 hala XP SP2 arkasında geride kalır acı yükseltme ve performans olarak kanıtlanmış ise, hala Unreleased XP SP3. Daha kötüsü hala bir Microsoft Yönetim's bakış açısından, gerçekten, Windows, Mac OS X ve Linux masaüstü pazar payı kaybediyor. Microsoft masaüstü pazar payı kaybeder asla. Ama Vista Microsoft sonunda müşterileri kaybetme ile.
Microsoft erkenden duvara elyazısı gördüm. Şirket olarak Windows 7 kadar oynamaya başladım Temmuz 2007 gibi erken. Şimdi, Microsoft iş planı her zaman müşterilerine bir sonraki sürümüne yükseltme önem taşır. Bu nasıl kendi milyarlar make. Ancak, bu durumda, Vista kapıyı hiç dışarı oldu.
Microsoft, gerçekten bu 2009 ile müşterilerin kazanacak Windows 7 gemi olabilir miyiz? Vista ve şişmiş süreler için rezil oldu. Windows 7 sadece değiştirmek gerektiğini Vista başarısız, Microsoft müşterileri Windows 7 gerçekten XP daha iyi olacak ikna vardır.
Bu kolay olacak değildir. Bulduğumu söyleyebilirim fazla biraz, Microsoft XP Home (Ultra Mobil PC) UMPC için hayat yeni bir kira verdiğini söylüyor. Hala. Microsoft ve kurtarıcı bir kart sadece müşterilerini mutlu tutmak olabilir ve 2009 yılında bunu yapmak: Server 2008 İş ............... var

Tam hikaye burada: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 8 Nisan 2008, 15:34
Bağış Grubu

Zaman uzak manzara son sene başlatılan dürüst olmak için XP ile kalmaya karar olarak poss olarak iki nedenden dolayı uzun
1 Tüm apps / donanım burada 32 bit ve i didnt bastırırken, yazıcı, modem.tv kartı, ses kartı, vs ve saati de burada yani sürücüleri için bir sürü olarak öyle değil pencere yakalamak için bekleyen için çaba sarf istiyorum didnt istiyorum kadar Yani 64bit sürümü
Pencerelerin 2 yeni bir başlatma hep "Bu, en güvenli ve en güvenli, güvenilir, en iyi kullanıcı arayüzü gibi
tek veya bir inek üzerinden alabilir güvenlik açıkları vardır yerlerde, kararsız bir belirli metre ile kusurlu olduğu / satır aşağı altı ay bulmak b veya bellek veya grafik kartı veya genel olarak bok kadar ilk servis paketi çıkar
Ben de bir süre hala XP kullanıyorsanız, Vista iyi haberler için umut, bekle
Sonra burada ne kadar çok insanın geri XP, kaç adet supplers tekrar ve bu makineler üzerinde ve sonra Microsoft 2009 yılında yeni bir pencere ile sadece söylenti ama biraz bekleyin karar başlatıyoruz okumak Vista XP sunuyoruz gidiyoruz uzun,
ve şimdi bu yazı,
Evet kötü biraz daha uzun XP ile sopa düşünüyorum, belki uzunluğunda tarafından tamamen uzak manzara sp1 geçmek ve ders ile yeni pencereler 7 içine doğru atlamak yeterli

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 8 Nisan 2008, 16:09
Bağış Grubu

Kırmızılaşmak, bu benim için aynı, ben Vista için kısa bir süre sonra benim yeni bilgisayar almak gideceğim sanıyordum (bir ay veya iki) ki DX10, ama başka oyun oynayabilir, ben XP ile sıkışmış olurdu oldu. Ama şimdi ben hiç Vista elde olmayacak gibi görünüyor.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):