![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Питання тепер полягає не "Is Vista мертвий?" Це. Реальний питання: чи може отримати Microsoft Windows 7 в потрібний час, щоб зберегти своє панування робочому столі? Я думаю, Microsoft "може" тягнути його. Ось як.
Vista мертва. Це не те, що Білл Гейтс заявив на семінарі з корпоративної філантропії в Майамі на 4 квітня, але це може також бути. Що насправді Гейтс сказав, згідно з доповіддю, Рейтер, що він сподівається, що наступний настільної версії Windows, Windows 7, буде випущений "де-то в наступному році або близько того." Goodbye Vista. Вона не знаючи, що ви весело. Я передбачив, що Microsoft відмовляється від Vista в січні. Здається, я була права. Власний верхівка Microsoft's ненавидів Vista, коли вона вперше вийшла, чому вони повинні чекати ще кому-небудь, як це? Vista SP1 виявився болючим і оновлення своєї діяльності, як і раніше відстає XP SP2 і, як і раніше Unreleased XP SP3. Що ще гірше, з точки зору виконавчого Microsoft, Windows фактично втрати робочого частки ринку Mac OS X і Linux. Microsoft Desktop ніколи не втрачає частку ринку. Але з Microsoft Vista, нарешті, втрати клієнтів. Я думаю, Microsoft побачила напис на стіні на ранніх стадіях. Компанія почала грати до Windows 7 ще в липні 2007 року. Тепер, бізнес-план Microsoft завжди була спрямована на отримання своїх клієнтів провести оновлення до наступної версії. Це, як вони роблять свої мільярди. Але в цьому випадку, Vista ледве у двері. Можна зробити дійсно Microsoft Windows 7, що судно може до 2009 року, що переможе клієнтів? Перспектива була сумно відомий своєю підірваний терміни. Windows 7 повинна не тільки замінити Vista не вдалося, вона повинна переконати споживачів в тому, що Microsoft Windows 7 буде дійсно краще, ніж XP. Це не буде легким. Я вважаю більш ніж мало говорять, що Microsoft приділяє XP Home нове життя для UMPC (Ultra Mobile PC). Спокійний. Я думаю, Microsoft є тільки одна карта свої рукави, що саме може зберегти своїх клієнтів щасливими і зробити це в 2009 році: Server 2008 Workstation ............... Повна історія тут: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/ Моя система: Головна Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Щоб бути чесним, коли Vista була ініційована в минулому році я вирішила залишитися з XP до тих пір, як імовірний з двох причин: 1 Всі мої додатків і апаратного де 32 біта і Я не хотів клопоту очікування для водіїв, щоб наздогнати, як багато хто з них Arent Windows, тобто мій принтер, modem.tv, звукова карта і т.д., і в момент їх де натисканням 64-бітової версії Стільки Я не хотів його, 2 запуску нових вікон завжди "найбезпечніший, найбільш надійний, безпечний, кращий користувальницький інтерфейс т.д. тільки з'ясувати, за шість місяців Down The Line воно дірок в безпеці корова може пройти через нього, є збитковою або в місцях, нестійким в поєднанні з певними M / B або ОЗУ або відеокарта або просто лайно до першого пакету оновлень вийде Таким я трохи почекати ще використовуєте XP, сподіваючись на гарні новини про перспективу, Тоді я тут скільки людей повертаються до XP, скільки PC supplers знову пропонує XP і Vista не там машини, а потім я прочитав, що Microsoft запускають новий Windows в 2009 році єдиний слух, але я вирішив трохи почекати більше, і тепер ця посада, Ну, я думаю, жорстоке палицю з XP на трохи більше, може досить довго, щоб обійти Vista взагалі і стрибати прямо в новій Windows 7 з SP1, звичайно,
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Червоніти, було те ж саме для мене, я думав, що я маю намір звернутися до перспективи незабаром я отримаю свій новий комп'ютер (місяць або два), так що я можу грати в ігри в DX10, але в іншому, я б застрягли з XP. Але тепер я, здається, не буде отримувати Vista на всіх.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| Microsoft Office 2000 і Vista | Браєрлі | Office Suites & Застосування | 2 | 22 листопада 2008 07:37 |
| Чи можу я використовувати стару версію XP Microsoft слів на моєму ПК Vista | bluevin123 | General Software чат | 6 | 10 квітня 2008 15:53 |
| Безкоштовні операційні системи від Microsoft, Vista, XP, і т.д. | SocialWarfare | Операційні системи Windows | 7 | 18 жовтня 2007 04:44 |
| Програмами Microsoft & New Vista | Комп'ютерні Spec | General Software чат | 4 | 20 жовтня 2006 02:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |