менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Microsoft відмовляється від Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 квітня 2008, 14:41
Донор групи

Default Microsoft відмовляється від Vista

Питання тепер полягає не "Is Vista мертвий?" Це. Реальний питання: чи може отримати Microsoft Windows 7 в потрібний час, щоб зберегти своє панування робочому столі? Я думаю, Microsoft "може" тягнути його. Ось як.
Vista мертва.
Це не те, що Білл Гейтс заявив на семінарі з корпоративної філантропії в Майамі на 4 квітня, але це може також бути. Що насправді Гейтс сказав, згідно з доповіддю, Рейтер, що він сподівається, що наступний настільної версії Windows, Windows 7, буде випущений "де-то в наступному році або близько того."
Goodbye Vista. Вона не знаючи, що ви весело.
Я передбачив, що Microsoft відмовляється від Vista в січні. Здається, я була права. Власний верхівка Microsoft's ненавидів Vista, коли вона вперше вийшла, чому вони повинні чекати ще кому-небудь, як це?
Vista SP1 виявився болючим і оновлення своєї діяльності, як і раніше відстає XP SP2 і, як і раніше Unreleased XP SP3. Що ще гірше, з точки зору виконавчого Microsoft, Windows фактично втрати робочого частки ринку Mac OS X і Linux. Microsoft Desktop ніколи не втрачає частку ринку. Але з Microsoft Vista, нарешті, втрати клієнтів.
Я думаю, Microsoft побачила напис на стіні на ранніх стадіях. Компанія почала грати до Windows 7 ще в липні 2007 року. Тепер, бізнес-план Microsoft завжди була спрямована на отримання своїх клієнтів провести оновлення до наступної версії. Це, як вони роблять свої мільярди. Але в цьому випадку, Vista ледве у двері.
Можна зробити дійсно Microsoft Windows 7, що судно може до 2009 року, що переможе клієнтів? Перспектива була сумно відомий своєю підірваний терміни. Windows 7 повинна не тільки замінити Vista не вдалося, вона повинна переконати споживачів в тому, що Microsoft Windows 7 буде дійсно краще, ніж XP.
Це не буде легким. Я вважаю більш ніж мало говорять, що Microsoft приділяє XP Home нове життя для UMPC (Ultra Mobile PC). Спокійний. Я думаю, Microsoft є тільки одна карта свої рукави, що саме може зберегти своїх клієнтів щасливими і зробити це в 2009 році: Server 2008 Workstation ...............

Повна історія тут: http://www.eweek.com/c/a/Windows/Mic...s-up-on-Vista/

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 квітня 2008, 15:34
Донор групи

Щоб бути чесним, коли Vista була ініційована в минулому році я вирішила залишитися з XP до тих пір, як імовірний з двох причин:
1 Всі мої додатків і апаратного де 32 біта і Я не хотів клопоту очікування для водіїв, щоб наздогнати, як багато хто з них Arent Windows, тобто мій принтер, modem.tv, звукова карта і т.д., і в момент їх де натисканням 64-бітової версії Стільки Я не хотів його,
2 запуску нових вікон завжди "найбезпечніший, найбільш надійний, безпечний, кращий користувальницький інтерфейс т.д.
тільки з'ясувати, за шість місяців Down The Line воно дірок в безпеці корова може пройти через нього, є збитковою або в місцях, нестійким в поєднанні з певними M / B або ОЗУ або відеокарта або просто лайно до першого пакету оновлень вийде
Таким я трохи почекати ще використовуєте XP, сподіваючись на гарні новини про перспективу,
Тоді я тут скільки людей повертаються до XP, скільки PC supplers знову пропонує XP і Vista не там машини, а потім я прочитав, що Microsoft запускають новий Windows в 2009 році єдиний слух, але я вирішив трохи почекати більше,
і тепер ця посада,
Ну, я думаю, жорстоке палицю з XP на трохи більше, може досить довго, щоб обійти Vista взагалі і стрибати прямо в новій Windows 7 з SP1, звичайно,

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 8 квітня 2008, 16:09
Донор групи

Червоніти, було те ж саме для мене, я думав, що я маю намір звернутися до перспективи незабаром я отримаю свій новий комп'ютер (місяць або два), так що я можу грати в ігри в DX10, але в іншому, я б застрягли з XP. Але тепер я, здається, не буде отримувати Vista на всіх.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC jjuli Office Suites & Застосування 0 11 червня 2009 15:52
Microsoft Office 2000 і Vista Браєрлі Office Suites & Застосування 2 22 листопада 2008 07:37
Чи можу я використовувати стару версію XP Microsoft слів на моєму ПК Vista bluevin123 General Software чат 6 10 квітня 2008 15:53
Безкоштовні операційні системи від Microsoft, Vista, XP, і т.д. SocialWarfare Операційні системи Windows 7 18 жовтня 2007 04:44
Програмами Microsoft & New Vista Комп'ютерні Spec General Software чат 4 20 жовтня 2006 02:52
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.