![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi ... próbált beiktatás új Canon fényképezőgép szoftvert ... a dll hiba lépett fel mondván nincs "microsoft.net.framework.2.0". így nem automatikus telepítéshez. Van kerestünk meg a Microsoft honlapján, de én teljesen összezavarodtam .. Úgy tűnik, hogy túl sok a nem, de nem látom, hogy az egyik kapcsolódik xp sp3 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm uram |
|
| |||
| |||
| OK .... nem is olyan könnyű, I see. van ez jön most. "hiba 25015.Failed telepíteni összeszerelése 'C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50257 |
|
| |||
| |||
| Talán meg kellene del "C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50257 |
|
| |||
| |||
| Itt kell indítani a számítógépet a telepítés után. NET keretrendszer is. Lehet, hogy a telepítő szoftver ágyú didnot kimutatására. NET keretrendszer a számítógép nem volt újraindítani. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| . NET Framework hiba A Windows 7 X64 | robina80 | A Windows operációs rendszerek | 11 | November 14, 2009 07:48 |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| Nem lehet telepíteni net.framework 3,5 | Robt | A Windows operációs rendszerek | 1 | 19. november 2008 08:06 |
| . Net Framework hiba Indítópult | catmartin | A Windows operációs rendszerek | 1 | 20. május 2008 12:52 |
| Közös keret szolgáltatások | sharinlea | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 20. november 2007 12:34 |
| Téma eszközök | |
| |