![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi ... bandė įdiegti savo naują Canon programinė įranga ... Dll klaidos atėjo pasakyti, kad aš neturiu "microsoft.net.framework.2.0". kad nebūtų Auto įdiegti. Aš ieškojote jį "Microsoft" svetainę, bet aš visiškai supainiotas .. Atrodo, kad per daug ten, bet aš nematau, kad vienas yra susijęs su XP SP3 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thank you sir |
|
| |||
| |||
| Gerai .... nėra lengva matau. jau ateinančiais dabar. "Klaida 25015.Failed įdiegti asamblėjos" C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50257 |
|
| |||
| |||
| Gal reikia del "C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50257 |
|
| |||
| |||
| Jums reikės iš naujo paleisti kompiuterį įdiegus. NET Framework taip pat. Gal Cannon įrangos montuotojas didnot aptikti. NET Framework, kaip jūsų kompiuteris nebuvo atnaujintas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| . NET Framework Klaida su Windows 7 X64 | robina80 | Windows "operacinės sistemos | 11 | Lapkritis 14, 2009 07:48 |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Nepavyko įdiegti net.framework 3,5 | RobT | Windows "operacinės sistemos | 1 | Lapkritis 19, 2008 08:06 |
| . NET Framework klaida paleidžiant | catmartin | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 20, 2008 12:52 |
| Bendrą paslaugos | sharinlea | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 20, 2007 12:34 |
| Temos įrankiai | |
| |