![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj ... pokúšali inštalovať môj nový fotoaparát canon software ... jedno dll chybu prišiel povedať nemám "microsoft.net.framework.2.0". tak by to nebolo auto nainštalovať. hledal jsem ho na webových stránkach spoločnosti Microsoft, ale já jsem úplně zmatená .. Zdá sa, že príliš veľa z toho, ale nemôžem si ten, ktorý súvisí s XP SP3 ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| děkuji pane |
|
| |||
| |||
| ok .... nie je tak ľahké aj vidieť. toto prišiel teraz. "chyba 25015.Failed inštalovať montážne 'C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50257 |
|
| |||
| |||
| Možno by ste sa mali del 'C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50257 |
|
| |||
| |||
| Budete musieť reštartovať počítač po inštalácii. NET framework rovnako. Možno sa dialo softvér instalátor didnot odhaliť. NET framework ako počítač nebol reštartuje. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| . NET Framework chyby pod Windows 7 X64 | robina80 | Operačné systémy Windows | 11 | 14.listopadu 2009 07:48 |
| Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC | jjuli | Office & Aplikácie | 0 | 11. júna 2009 15:52 |
| Nemožno nainštalovať net.framework 3,5 | Robte | Operačné systémy Windows | 1 | 19. novembra 2008 08:06 |
| . NET Framework Chyba pri štarte | catmartin | Operačné systémy Windows | 1 | 20. mája 2008 12:52 |
| Spoločný rámec služieb | sharinlea | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 20. novembra 2007 12:34 |
| Thread Tools | |
| |