по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Microsoft Windows XP 32 битови Vs 64 битово кодиране

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти март 2009, 05:49
Член Група

Default Microsoft Windows XP 32 битови Vs 64 битово кодиране

По дяволите Мразя тези търсачки за форуми. Itried търси това преди да се публикуват и се изкачи с сто резултати, но нито един, че адресите на въпроса ми. Както и да е, аз просто готови с новия си изградят и моят приятел ми каза, че всичко, което имаха, беше 32 битов XP. Попитах го защо този въпрос. Каза ми е изграждането на нови 64 късче.
Моят въпрос е това, бих се побеждаване на целите на новата изгради от разрешаване за 32 битов XP или е там не е достатъчно signifigent разликата за средния човек да забележи? Im savy не е достатъчно, за да знаем какво означава всичко това, така че просто ми даде добра аналогия. Моят приятел казва му наистина трудно да дам една аналогия да се убедите в различията. Аз ще бъда usinig си за изграждане на нова партида от видео превръщането. Отколкото!
Old 16-ти март 2009, 05:50
Администратор Група

Можете да пускате повече от 3.5GB RAM с 64bit, освен че е малко използват в момента. 64bit драйвери също са все още бъги с хардуера. Някои софтуерни също няма да се движат по 64bit. Лично аз ще остана с 32Bit, по време 64bit стане стандарт там вероятно ще бъде новата операционна система, или дори две.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16-ти март 2009, 06:10
Член Група

Благодаря ви много за вашите бърз отговор. Бях желаят да знаете преди да започнете с преработването на новия ми изгради. Като гледам в компютъра ми стая, някой би помислил Бих ли какво съм правиш, това, което с всичките глупости и резервни части и неща относно наоколо. Истината е казал, аз не. Плюс, новия си изгради само от 2GB RAM също. Отколкото отново.
Old 16-ти март 2009, 22:44
Новите държави Група

WinXP 64bit се управлява по-бързо, отколкото 32bit.
Old 17-ти март 2009, 01:36
Номер на групата

WinXP x64 е ужасно. Vista x64 е много по-добри и по предпочитаното решение, ако имате повече от 2GB на RAM.

Има наистина не е много на хардуер, несъвместими с x64 спаси наистина стари устройства като принтери паралелно, а само софтуер, който може да върви, е 16-битов (стар) Apps. Той е на стойност то ако имате много RAM.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 12 април 2009 г., 20:52
Член Група

Мисля, че зависи от това какво използвате компютъра си за ... Имам лаптоп 64bit и 32bit Desktop, ако използвате компютъра си само за уеб браузъра и просто основите Аз ще отида с 64bit ако сте искали да играят много от видео игри и инсталиране на куп неща в компютъра си ще отиде с 32bit. Един нещо към будно състояние вън за по-64bit е шофьори, имам много устройства, които вече не мога да се движат по моя лаптоп, защото не са изложени 64bit шофьори.
Old 13 април 2009 г., 09:19
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от TheFix View Post
Мисля, че зависи от това какво използвате компютъра си за ... Имам лаптоп 64bit и 32bit Desktop, ако използвате компютъра си само за уеб браузъра и просто основите Аз ще отида с 64bit ако сте искали да играят много от видео игри и инсталиране на куп неща в компютъра си ще отиде с 32bit. Един нещо към будно състояние вън за по-64bit е шофьори, имам много устройства, които вече не мога да се движат по моя лаптоп, защото не са изложени 64bit шофьори.
Пост ако имате представа какво сте наоколо.

Къде е точката, в x64, ако всичко, което ще направя е да сърфирате в интернет?!

Въпреки че, както Carbon казва тя е по-стабилна сега искате все още се придържат към x86 (32-битова), ако този всичко, което беше с помощта на компютър за.

Моята система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Дънната платка:
Asus P5Q / L ПРО (Intel P43, ICH10)
RAM памет:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графична карта (и):
PNY NVidia GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Оптично устройство (а):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Дело / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монитор (и):
2 х Acer P193WAd
Операционна система (и):
XP ПРО x86/XP ПРО x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc