![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
По дяволите Мразя тези търсачки за форуми. Itried търси това преди да се публикуват и се изкачи с сто резултати, но нито един, че адресите на въпроса ми. Както и да е, аз просто готови с новия си изградят и моят приятел ми каза, че всичко, което имаха, беше 32 битов XP. Попитах го защо този въпрос. Каза ми е изграждането на нови 64 късче.
Моят въпрос е това, бих се побеждаване на целите на новата изгради от разрешаване за 32 битов XP или е там не е достатъчно signifigent разликата за средния човек да забележи? Im savy не е достатъчно, за да знаем какво означава всичко това, така че просто ми даде добра аналогия. Моят приятел казва му наистина трудно да дам една аналогия да се убедите в различията. Аз ще бъда usinig си за изграждане на нова партида от видео превръщането. Отколкото! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можете да пускате повече от 3.5GB RAM с 64bit, освен че е малко използват в момента. 64bit драйвери също са все още бъги с хардуера. Някои софтуерни също няма да се движат по 64bit. Лично аз ще остана с 32Bit, по време 64bit стане стандарт там вероятно ще бъде новата операционна система, или дори две.
|
|||
|
|||
|
Благодаря ви много за вашите бърз отговор. Бях желаят да знаете преди да започнете с преработването на новия ми изгради. Като гледам в компютъра ми стая, някой би помислил Бих ли какво съм правиш, това, което с всичките глупости и резервни части и неща относно наоколо. Истината е казал, аз не. Плюс, новия си изгради само от 2GB RAM също. Отколкото отново.
|
|
|
|||
|
|||
|
WinXP 64bit се управлява по-бързо, отколкото 32bit.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
WinXP x64 е ужасно. Vista x64 е много по-добри и по предпочитаното решение, ако имате повече от 2GB на RAM.
Има наистина не е много на хардуер, несъвместими с x64 спаси наистина стари устройства като принтери паралелно, а само софтуер, който може да върви, е 16-битов (стар) Apps. Той е на стойност то ако имате много RAM.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Мисля, че зависи от това какво използвате компютъра си за ... Имам лаптоп 64bit и 32bit Desktop, ако използвате компютъра си само за уеб браузъра и просто основите Аз ще отида с 64bit ако сте искали да играят много от видео игри и инсталиране на куп неща в компютъра си ще отиде с 32bit. Един нещо към будно състояние вън за по-64bit е шофьори, имам много устройства, които вече не мога да се движат по моя лаптоп, защото не са изложени 64bit шофьори.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Пост ако имате представа какво сте наоколо.Къде е точката, в x64, ако всичко, което ще направя е да сърфирате в интернет?! Въпреки че, както Carbon казва тя е по-стабилна сега искате все още се придържат към x86 (32-битова), ако този всичко, което беше с помощта на компютър за.