μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Microsoft Windows XP 32 bit Vs 64 Bit

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Μάρτη 2009, 05:49
Μέλος Ομάδα

Default Microsoft Windows XP 32 bit Vs 64 Bit

Ανάθεμα Μισώ αυτές τις μηχανές αναζήτησης σχετικά με φόρα. Itried αναζήτηση αυτό δημοσιεύτηκε πριν και κατέληξε σε εκατό αποτελέσματα, αλλά κανένα δεν ασχολείται με την ερώτησή μου. Tελoσπάvτωv, μόλις τελειώσετε με την νέα μου οικοδομήσουμε φίλε μου και μου είπε ότι το μόνο που είχε ήταν 32 bit XP. Ρώτησα γιατί αυτό το θέμα. Είπε ότι το νέο μου οικοδομήσουμε ήταν 64 bit.
Το ερώτημά μου είναι αυτό, θα είμαι νικώντας με σκοπό την κατασκευή από τη νέα διευθέτηση για 32 bit XP, ή υπάρχει signifigent δεν είναι αρκετή διαφορά για τον μέσο τύπος για την προκήρυξη; Im SAVY δεν αρκεί για να γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει αυτό, έτσι απλά δώστε μου μια καλή αναλογία. Φίλε μου λέει τις σκληρές για να δώσουν πραγματικά μια αναλογία για την ανάδειξη των διαφορών. Θα πρέπει να οικοδομήσουμε νέες usinig μου για πολλά βίντεο ΔΖΚ. Thanx!
Old 16 Μάρτη 2009, 05:50
Διαχειριστής Ομάδα

Μπορείτε να εκτελέσετε περισσότερες από 3.5GB RAM με 64bit, εκτός από ότι έχει ελάχιστη χρήση τώρα. 64bit οδηγών είναι επίσης ακόμη ελαττωματικούς με κάποιο υλικό. Ορισμένοι επίσης λογισμικό δεν θα τρέχει σε 64bit. Προσωπικά θα ήθελα να μείνετε με 32bit, από τη στιγμή γίνεται 64bit πρότυπο θα είναι πιθανότατα ένα νέο λειτουργικό σύστημα, ή ακόμα και δύο.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 Μάρτη 2009, 06:10
Μέλος Ομάδα

Σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Ήμουν που επιθυμούν να γνωρίζουν πριν αρχίσει την προσαρμογή των νέων μου οικοδομήσουμε. Εξετάζοντας τον υπολογιστή μου δωμάτιο, θα νομίζετε ότι θα ήθελα να γνωρίζουν τι μου κάνεις, αυτό που με όλες τις μαλακίες και τα ανταλλακτικά και τα πράγματα γύρω από τον. Η αλήθεια να πει, εγώ δεν το κάνουν. Πλέον, το νέο μου οικοδομήσουμε είναι μόνο 2GB μνήμη RAM επίσης. Thanx και πάλι.
Old 16 Μάρτη 2009, 22:44
Νέο Μέλος Ομάδα

WinXP 64bit τρέχει πιο γρήγορα από 32bit.
Old 17 Μαρτίου 2009, 01:36
Ομάδα Δωρητών

WinXP x64 είναι τρομερό. Vista x64 είναι πολύ καλύτερη και η προτιμώμενη λύση, εάν έχετε πάνω από 2GB μνήμης RAM.

Υπάρχουν πράγματι πολλά που δεν συμβιβάζεται με το υλικό x64 σώσει πραγματικά παλιές συσκευές όπως εκτυπωτές παράλληλα, και το μόνο λογισμικό που μπορεί να μην τρέχουν είναι 16-bit (παλαιό) Apps. Αξίζει, αν έχετε πολύ RAM.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 12 Απριλίου 2009, 20:52
Μέλος Ομάδα

Νομίζω ότι εξαρτάται από αυτό που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για ... Έχω ένα Laptop 64bit και 32bit Desktop, αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας μόνο για web browsing και μόνο τα βασικά, θα προχωρήσουμε με 64bit αν θέλετε να παίξετε μια παρτίδα των video games και να εγκαταστήσετε ένα μάτσο υλικό στον υπολογιστή σας, θα προχωρήσουμε με 32bit. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε για το 64bit είναι οι οδηγοί, έχω πολλές συσκευές που δεν μπορεί πλέον να τρέχει σε φορητό υπολογιστή μου, γιατί δεν υπάρχουν 64bit οδηγούς έξω.
Old 13 Απρ 2009, 09:19
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας TheFix View Post
Νομίζω ότι εξαρτάται από αυτό που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για ... Έχω ένα Laptop 64bit και 32bit Desktop, αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας μόνο για web browsing και μόνο τα βασικά, θα προχωρήσουμε με 64bit αν θέλετε να παίξετε μια παρτίδα των video games και να εγκαταστήσετε ένα μάτσο υλικό στον υπολογιστή σας, θα προχωρήσουμε με 32bit. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε για το 64bit είναι οι οδηγοί, έχω πολλές συσκευές που δεν μπορεί πλέον να τρέχει σε φορητό υπολογιστή μου, γιατί δεν υπάρχουν 64bit οδηγούς έξω.
Μετά αν έχετε ιδέα τι σας για περίπου.

Πού είναι το σημείο στο x64 αν όλοι σας θα το κάνετε είναι να περιηγηθείτε στο Internet;

Ακόμη και αν, όπως λέει Carbon είναι πιο σταθερό τώρα θα ήθελα να επιμείνουμε σε x86 (32 bit) εάν thats όλες μου για τη χρήση του υπολογιστή.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows δεν λειτουργούν και το Microsoft Office brussels Virus, Spyware & Ασφάλεια 7 21 του Σεπτεμβρίου 2009 12:35
Microsoft / Windows Update Σήμερα 7/28/09 evilfantasy Λειτουργικά συστήματα Windows 0 28 Ιουλ 2009 13:44
Τύπου Microsoft Windows 7 και Windows Server 2008 R2 philthomas Λειτουργικά συστήματα Windows 0 23 Ιουλ 2009 01:54
Microsoft Office στα Windows XP και Windows ... arnoldo2007 Office Suites & Εφαρμογές 4 21 Νοε 2008 01:23
Microsoft Access για Windows 98 alanturner81 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 31 Μαρ 2008 12:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.