![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prokletstvo Mrzim ove tražilice na forumima. Itried pretražuje ovaj pošta i prije nego što sam došao gore sa stotinu rezultate, ali da nitko ne rješava moje pitanje. Anyways, nisam završio sa svojom novom izgraditi i moj prijatelj mi je rekao da mu je sve bio 32 bitni XP. JA je pitao zašto je to važno. On je rekao je moj novi izgraditi 64 zalogaj. Moje pitanje je taj, da sam se pobedi u svrhu graditi po novom naseljavanju za 32 bitni XP ili ne postoji razlika signifigent dovoljno za prosječan momak primjetiti? Im savy nije dovoljno da svi znaju što to znači, pa samo dajte mi dobar analogija. Moj prijatelj kaže da njegova zaista neslomljiva dati Analogno ilustriraju razlike. JA će biti moj novi usinig graditi za puno renderiranje videa. Thanx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete pokrenuti više od 3.5GB RAM-a sa 64bit, osim da je malo koristiti odmah. 64bit driveri su i dalje otvoreni vagon s nekim hardverom. Neki softver isto tako se neće prikazivati na 64bit. Osobno bih ostati s 32Bit, po vremenu 64bit postaje standard tamo vjerojatno će biti novi OS out, ili čak dva.
| |||
| |||
| Puno vam hvala za vaš brzi odgovor. Bio sam u nedostatku to znati prije nego što sam počela graditi svoje nove prilagođavanjem. Mimo obličje at moj računalo soba, jedna misle Htio bih znati što mi radiš, šta sve sranje i rezervnih dijelova te stvari leže uokolo. Istina se javi, ja to ne mogu. Plus, moj novi graditi samo 2GB RAM-a također. Hvala opet. |
|
| |||
| |||
| WinXP 64bit se izvoditi brzo više nego 32bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinXP x64 je strašna. Vista x64 mnogo bolje i preferirano rješenje ako imate više od 2GB RAM-a. Postoji zaista nije puno hardvera koji nije kompatibilan s x64 ste stvarno stari uređaji poput paralelnog pisača, i jedini softver koji svibanj neće prikazivati je 16-bitni (stari) apps. To vrijedi ako imate toliko RAM-a.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mislim da to ovisi o tome na koji koristite svoje računalo za ... Imam Laptop 64bit i 32bit Desktop, ako koristite svoje računalo samo za pregledavanje weba i samo osnove bih ići s 64bit, ako želite igrati puno od video igre i instalirati gomila stvari na vaše računalo bih ići s 32bit. Neki predmet to bdjeti vanjska strana za 64bit je vozača, imam dosta uređaja da sam se više ne može pokrenuti na moj laptop jer nema drivera 64bit out. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Pošta ako imate trag što ste na oko.Gdje je točka u x64 ako ste sve će učiniti jest surfati web! Iako je Carbon kaže da je stabilniji sada bih i dalje držati x86 (32-bit), ako je taj sav sam bio koristeći za PC.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nije Operativni sustav Windows i Microsoft Office | Bruxelles | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 21 rujan 2009 12:35 |
| Microsoft / Windows Ažurirati Danas 7/28/09 | evilfantasy | Windows Operating Systems | 0 | 28. srpnja 2009 13:44 |
| Izdanja Microsoft Windows 7 i Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows Operating Systems | 0 | 23. srpnja 2009 01:54 |
| Microsoft Office Windows XP i Windows ... | arnoldo2007 | Office & Applications | 4 | 21. studeni 2008 01:23 |
| Microsoft Access na Windows 98 | alanturner81 | Windows Operating Systems | 3 | 31. ožujak 2008 12:13 |
| Thread Tools | |
| |