![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Damn I hate šiuos paieškos forumuose. Itried ieško prieš tai aš Posted ir sugalvojo šimtą rezultatus, tačiau nė vienas, kad adresus mano klausimą. Anyways, aš ką tik baigė kurti naują su mano ir mano draugų man pasakė, kad visas jis buvo 32 bitų XP. Paklausiau kodėl šiuo klausimu. Jis pasakė savo naują statyti buvo 64 bitų. My question is this, man reikia nugalėti iš naujo kurti pagal atsiskaitymo už 32 bitų XP, ar yra ten ne signifigent pakankamai skirtumo vidurkis vaikinas pranešimo tikslas? Im not savy nepakanka žinoti, ką visa tai reiškia, kad tik man gerai analogiją. Mano draugas sako savo kietas tikrai suteikia analogiškai parodyti skirtumus. Būsiu usinig mano naują kurti vaizdo utilizavimo aikštelė. Thanx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs galite paleisti daugiau nei 3.5GB RAM su 64Bit, išskyrus, kad jis mažai naudoti dabar. 64bit tvarkyklės, taip pat dar Buggy kai kurie aparatūros. Kai kurios programinės įrangos, taip pat bus rodomi 64Bit. Asmeniškai aš norėčiau likti su 32Bit, iki to laiko 64Bit tampa standartinis ten tikriausiai bus nauja OS dėmesį, ar net du.
| |||
| |||
| Labai ačiū už Jūsų greitą atsakymą. Aš nori žinoti prieš aš pradėjau tinkinti savo naują statyti. Žvelgiant į mano kompiuterį kambaryje, galima pamanyti, aš žinau, ką aš doin, kas su visais šūdas ir atsarginių dalių ir kita d. aplink. Tiesa reikia pasakyti, aš ne. Plius, mano naujos statybos yra RAM 2gb tik taip. Thanx again. |
|
| |||
| |||
| WinXP 64bit yra valdoma daugiau kaip greitai 32bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinXP x64 yra baisi. Vista x64 yra daug geriau ir tinkamiausias sprendimas, jei turite RAM 2GB daugiau. Yra tikrai ne daug aparatūros nesuderinama su x64 sutaupyti labai senų įrenginių kaip lygiagrečiai spausdintuvai ir tik programinę įrangą, kuri gali neveikti yra 16 bitų (sena versija) Apps. Verta, jei turite, kad daug atminties.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Manau, kad tai priklauso nuo to, ką jūs naudojate savo kompiuteryje ... Turiu kompiuterį ir 64bit 32bit Desktop, jei jūs naudojate savo kompiuterį tik naršyti internete ir tik pradmenis Norėčiau eiti su 64bit jei norite atkurti vaizdo žaidimų aikštelė ir įdiegti daiktų krūva ant kompiuterio aš norėčiau eiti su 32bit. Vienas dalykas yra atkreipti dėmesį į tai 64bit tvarkykles, aš prietaisų partiją, kad aš jau negaliu paleisti savo nešiojamojo kompiuterio, nes nėra 64bit vairuotojų dėmesį. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Paštu Jei turite clue what you're apie maždaug.Kur taškas x64, jei visi you're gonna do tai naršyti internete?! Nors anglies sako, kad daugiau stabilus dabar aš vis dar prilipusios prie x86 (32 bitų), jei thats all I naudoju kompiuterį.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows neveikia ir Microsoft Office | Briuselis | Virus, Spyware & Security | 7 | 21 rugsėjis 2009 12:35 |
| Microsoft / Windows Update Šiandien 7/28/09 | evilfantasy | Windows "operacinės sistemos | 0 | 28 liepa 2009 13:44 |
| "Microsoft" išleidžia "Windows 7 bei Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows "operacinės sistemos | 0 | 23 liepa 2009 01:54 |
| Microsoft Office, Windows XP ir Windows ... | arnoldo2007 | Office Suites & Applications | 4 | Lapkritis 21, 2008 01:23 |
| Microsoft Access, Microsoft Windows 98 | alanturner81 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Kovas 31, 2008 12:13 |
| Temos įrankiai | |
| |