![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cholera Nienawidzę tych wyszukiwarek na forum. Itried wyszukiwania przed tym napisałem i wszedł z stu wyniki, ale nie odnosi się, że moje pytanie. Anyways, I just zakończeniu mojego nowego budować i mój kolega powiedział mi, że wszystkie miał był 32-bitowy XP. Zapytałem, dlaczego tej sprawie. Powiedział mojej nowej kompilacji był 64-bitowych. Moje pytanie jest to, bym się pokonując celów nowej kompilacji przez osiadanie dla 32 bitowego XP, lub nie ma wystarczająco signifigent różnica dla przeciętnego faceta do wypowiedzenia? Savy im nie wystarczy, aby wiedzieć, co to wszystko oznacza, więc daj mi dobrą analogię. Mój kumpel mówi jej trudnych naprawdę dają odpowiednio do zilustrowania różnic. Będę usinig moje nowe budowania partii wideo renderowania. Thanx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz uruchomić więcej niż 3.5GB RAM z 64-bitową, inne niż to ma niewielkie wykorzystanie tej chwili. 64bit sterowniki są również nadal wadliwy z kilku urządzeń. Niektóre programy nie będą działać również na 64-bitową. Osobiście chciałbym pobytu z 32bit, przez 64-bitową czasu staje się normą będą prawdopodobnie nowy OS obecnie, lub nawet dwa.
| |||
| |||
| Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. I was, którzy chcą wiedzieć, zanim zacząłem dostosowywania moja nowa zbudować. Patrząc na mój komputer pokój, mogłoby się wydawać I'd know what I'm doin, co ze wszystkimi crap i części zamienne i materiały r. okolice. Prawdy powiedzą, I don't. Plus, moja nowa zbudować tylko 2 GB pamięci RAM również. Thanx again. |
|
| |||
| |||
| WinXP 64bit jest szybko uruchomić więcej niż 32bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinXP x64 jest okropne. Vista x64 jest znacznie lepsza i preferowanym rozwiązaniem, jeśli masz więcej niż 2 GB pamięci RAM. Jest naprawdę nie wiele sprzętu niezgodne z x64 zapisać naprawdę starych urządzeń, takich jak drukarki równoległe, a jedynie oprogramowanie, które nie mogą uruchomić 16-bitowy (stare) apps. It's worth to, że jeśli masz dużo pamięci RAM.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myślę, że to zależy od tego, co można korzystać z telefonu do komputera ... Mam 64bit i 32bit Laptop Desktop, jeśli używasz komputera tylko do przeglądania stron internetowych i tylko podstawy Chciałbym przejść z 64bit, jeśli chcesz grać dużo gier video i zainstalować kilka rzeczy na komputerze Chciałbym przejść z 32bit. Jedną z rzeczy, na które trzeba uważać w 64bit to sterowniki, mam wiele urządzeń, które już nie mogę uruchomić na moim laptopie, ponieważ nie istnieją obecnie sterowniki 64bit. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Opublikuj jeśli masz pojęcia co masz na temat.Gdzie jest w punkcie 64, gdy wszystkie you're gonna zrobić to surfowanie po sieci? Chociaż, jak mówi Carbon to bardziej stabilne teraz będę nadal trzymać x86 (32-bit), jeżeli wszystkie thats byłem przy użyciu komputera. |