![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Fir-ar Urasc aceste motoare de căutare de pe forum. Itried căutarea acest lucru înainte de am postat şi a venit cu o sută de rezultate, dar nici unul care se adresează întrebarea mea. Oricum, tocmai am terminat cu noua mea construi şi amicul meu mi-a spus că a fost tot ce a avut 32 bit XP. L-am întrebat de ce a făcut asta contează. El a spus noul meu a fost construit pe 64 biţi. Întrebarea mea este acest lucru, mi-ar fi învins cu scopul de a construi noi de soluţionare de 32 de biţi XP, sau acolo nu este o diferenţă signifigent suficient pentru mediu tip de anunţ? Im nu savy suficient să ştii ce înseamnă toate astea, asa ca da-mi o bună analogie. Amicul meu spune sale foarte greu pentru a oferi o analogie pentru a ilustra aceste diferenţe. Îmi va fi noul meu usinig construi pentru o mulţime de redare video. Thanx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi rula mai mult de 3.5GB RAM cu 64bit, altele decât cele pe care le-a cam folosi acum. 64bit şoferii sunt, de asemenea, încă trăsură pentru două persoane cu anumite componente hardware. Unele software-ul de asemenea, nu vor fi difuzate pe 64bit. Personal, aş sta cu 32bit, de la ora 64bit devine standard de acolo va fi probabil un nou sistem de operare afară, sau chiar doi.
| |||
| |||
| Vă mulţumesc foarte mult pentru răspuns rapid. Am fost doresc să ştiu înainte de personalizarea mea am început să construiască noi. Prin se uită la meu calculator camera, s-ar putea gândi Aş ştiu ce am face, ceea ce, cu toate prostiile si piese de schimb şi alte chestii de stabilire a jur. Adevărul fi spus, eu nu. În plus, noul meu construi este de numai 2 GB de RAM de asemenea. Thanx din nou. |
|
| |||
| |||
| WinXP 64bit este rula mai rapid decât 32bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinXP x64 este groaznic. Vista x64 este mult mai bună şi soluţia preferată, dacă aveţi mai mult de 2 GB de RAM. Nu-i adevărat, nu o multime de hardware incompatibil cu x64 salva foarte vechi dispozitive ca paralel imprimante, şi numai software-ul care nu poate executa este de 16-biţi (vechi) apps. Merită să-l, dacă aveţi atât de mult RAM.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cred că depinde de ceea ce vă utilizaţi computerul pentru ... Am o 64bit Laptop 32bit şi un spaţiu de lucru, dacă utilizaţi computerul dumneavoastră, doar pentru navigare web şi doar lucrurile de bază, aş merge cu 64bit, dacă doriţi, pentru a juca o multime de jocuri video, şi a instala o grămadă de lucruri pe computerul dumneavoastră, aş merge cu 32bit. Un lucru să ai grijă în 64bit este pentru driver-ele, am o mulţime de dispozitive care eu nu mai pot rula pe sistemul meu laptop, pentru că nu există drivere 64bit afară. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Post, dacă aveţi o idee despre ceea ce sunteţi pe despre.În cazul în care este punctul în cazul în care toate x64 pe care îl faci este sa navighezi pe Web?! Chiar dacă de carbon spune ca este mult mai stabil acum Aş încă stick la x86 (32-bit), dacă thats tot am fost cu ajutorul PC-ului pentru. |