![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sakra Nesnáším vyhľadávače na týchto fórach. Itried vyhľadávanie predtým som vyslaný, a prišiel s sto výsledky, ale žiadna, ktorá sa zameriava na moju otázku. Tak ako tak, práve som absolvoval s moju novú výstavbu a môj kamarát mi povedal, že všetko čo mal bolo 32 bit XP. Spýtal som sa, prečo to urobil veci. Povedal, že môj nový stavať bolo 64 bit. Moja otázka je to, by som sa poraziť účelom vybudovania nového usadzovaním na 32 bit XP, alebo je tam nie je signifigent dost rozdiel za priemerný chlap na oznámenia? Im nie sú savy stačí vedieť, čo to všetko znamená, takže mi dajte dobrý obdobne. Môj kamarát hovorí jej tvrdý, aby skutočne dať obdobou viditeľné rozdiely. Budem usinig môj nový stavať hodně vykresľovanie videá. Thanx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete spustiť viac ako 3,5 gigabajt RAM s 64Bit, než ktoré má málo hned. 64bit ovládače sú tiež stále buggy s niektorými hardware. Niektorí tiež softvér nebude fungovať na 64Bit. Osobne by som zostať s 32Bit, v čase, keď 64Bit stáva štandardná pravdepodobne dôjde k novým OS, alebo dokonca dva.
| |||
| |||
| Ďakujem vám za vašu rýchlu odpoveď. Bol som chcela vedieť, ako som začal Úprava moje novej verzii. Pohľade na môj počítač izba, bolo by myslím, že by som vedieť, čo mám robiť, čo sa všetko na rovinu a náhradné diely a ďalšie veci, ktorým sa okolo. Pravda je povedané, neviem. Plus, moje nové stavať iba 2GB RAM tiež. Thanx znova. |
|
| |||
| |||
| WinXP 64bit je rýchly beh viac ako 32bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinXP x64, je strašné. Vista x64 je oveľa lepšie a preferované riešenie, ak máte viac ako 2GB RAM. Je tu naozaj nie je mnoho hardware nekompatibilný s x64 ušetriť naozaj starých zariadení, ako paralelnej tlačiarne a len softvér, ktorý nemusí plynúť je 16-bit (starý) apps. Stojí to za to, že ak máte oveľa RAM.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že to závisí na tom, čo budete používať počítač pre ... Mám Laptop 64bit a 32bit Desktop, ak používate počítač len na prezeranie webových stránok a len základy bych šel s 64bit, ak chcete hrať veľa hry a nainštalovať pár vecí na vašom počítači by som ísť s 32bit. Jedna vec je pozerať sa v 64bit je vodiči, mám veľa prístrojov, ktoré som si už beží na mojom notebooku, pretože neexistujú žiadne 64bitové ovládače von. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Príspevok v prípade, že máte ponětí, co si o tom.Kde je bod, v prípade, že všetky x64 máte robiť je prezerať web? I keď, ako vraví, je to Carbon stabilnejšiu teraz by som ešte držať x86 (32-bit), ak to je všetko som pomocou PC pre.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |