![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Проклетство Мрзим ове претраживача на форумима. Итриед претражује овај фаст и пре него што сам дошао горе са стотину резултате, али да нико не решава моје питање. Аныуаыс, нисам завршио са својом новом изградити и мој пријатељ ми је рекао да му је све био 32 битни КСП. ЈА је питао зашто је то важно. Он је рекао је мој нови изградити 64 залогај. Моје питање је тај, да сам се победи у сврху градити по новом насељавању за 32 битни КСП или не постоји разлика сигнифигент довољно за просечан момак приметити? Им савы није довољно да сви знају шта то значи, па само дајте ми добар аналогија. Мој пријатељ каже да његова заиста несломљива дати Аналогно илуструју разлике. ЈА ће бити мој нови усиниг градити за пуно приказивање видеа. Тханкс! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете покренути више од 3.5ГБ РАМ-а са 64бит, осим да је мало користити одмах. 64бит дривер су и даље отворени вагон са неким хардвером. Неки софтвер исто тако се неће приказивати на 64бит. Лично бих остати са 32бит, по времену 64бит постаје стандард тамо вероватно ће бити нови ОС оут, или чак два.
| |||
| |||
| Пуно вам хвала за ваш брзи одговор. Био сам у недостатку то знати пре него што сам почела градити своје нове прилагођавањем. Код хандсоме код мој рачунар соба, једна мисле Хтео бих да знам шта ми радиш, шта све срање и резервних делова те ствари леже уоколо. Истина се јави, ја то не могу. Плус, мој нови градити само 2ГБ РАМ-а такође. Хвала опет. |
|
| |||
| |||
| УинКСП 64бит се изводити брзо више него 32бит. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| УинКСП кс64 је страшна. Виста кс64 много боље и приоритет решење ако имате више од 2ГБ РАМ-а. Постоји заиста није пуно хардвера који није компатибилан са кс64 сте стварно стари уређаји попут паралелног штампача, и једини софтвер који мај неће приказивати је 16-битни (стари) аппс. То важи ако имате толико РАМ-а.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Мислим да то зависи од тога на који користите своје рачунар за ... Имам Лаптоп 64бит и 32бит Десктоп, ако користите свој рачунар само за прегледање уеба и само основе бих ићи са 64бит, ако желите играти пуно од видео игре и инсталирати гомила ствари на ваше рачунар бих ићи са 32бит. Неки предмет за опрез вањска страна за 64бит је возача, имам доста уређаја да сам се више не може покренути на мој лаптоп јер нема драјвера 64бит оут. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Фаст ако имате траг што сте на око.Где је тачка у кс64 ако сте све ће учинити јесте сурфати уеб! Иако је Царбон каже да је стабилнији сада бих и даље држати кс86 (32-бит), ако је тај сав сам био помоћу за ПЦ.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус не ради и Мицрософт Оффице | Брисел | Вирус, Спыуаре и безбедност | 7 | 21. Јул 2009 12:35 |
| Мицрософт / Уиндоуси Модернизирати Данас 7/28/09 | евилфантасы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 28. јула 2009 13:44 |
| Издања Мицрософт Уиндоус 7 и Уиндоус Сервер 2008 Р2 | пхилтхомас | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 23. јула 2009 01:54 |
| Мицрософт Оффице Уиндоус КСП и Уиндоус ... | арнолдо2007 | Оффице & Апплицатионс | 4 | 21 новембар 2008 01:23 |
| Мицрософт Аццесс на Уиндоус 98 | алантурнер81 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 31 март 2008 12:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |