az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Microsoft Windows XP 32 Bit Vs 64 Bit

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2009, 05:49 16
Üye Grubu

Lanet Forumlara bu arama motorları nefret ediyorum. Itried arama Bu önce gönderilen ve yüz sonuçları ile geldi, ama hiçbiri benim soru adresleri. Zaten, sadece yeni ve yapım arkadaşım, tüm o vardı, 32 bit XP olduğunu söyledi tamamladı. Neden bu konuda mi istedi. O benim inşa yeni 64 bitlik olduğunu söyledi.
Sorum, ben yeni 32 bit XP için yerleşim tarafından inşa Bu ortalama adam için bir fark signifigent yeterince fark değildir amacıyla mağlup olacak bu? Im savy tüm bu demektir, bu yüzden bana iyi bir benzerlik ne vermek bilmek yeterli değildir. Benim dostum da çok farklılıklar gösteren bir benzerlik vermek zor diyor. Ben yeni bir video görüntüleştirme bir sürü için inşa usinig olacaktır. Thanx!
Old Mart 2009 05:50, 16
Yönetici Grubu

Sen 64bit fazla 3.5GB RAM, daha bir sahip küçük şimdi kullanan diğer çalıştırabilirsiniz. 64bit sürücüler de hala bazı donanım arabası vardır. Bazı yazılımlar da 64bit çalışmaz. Şahsen ben 32bit ile 64bit tarafından zaman kalmak da büyük olasılıkla yeni bir işletim sistemi dışında, hatta iki olacaktır standart olur.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mart 2009, 06:10 16
Üye Grubu

Çok fazla hızlı yanıt için teşekkür ederiz. Önce yeni inşa özelleştirmeye başladı biliyorum isteyen oldu. Benim bilgisayar odası bakarak, bir ben yapıyorsun, tüm kitap ve yedek parça ve malzeme neler neler var hem biliyorum ediyorum düşünürdüm. Gerçeği söylemek gerekirse, ben inanmam. Ayrıca, yeni inşa sadece 2GB RAM also. Thanx again.
Old Mart 2009, 22:44 16
Yeni Üye Grubu

WinXP 64bit daha 32bit daha hızlı çalışır.
Old Mart 2009, 01:36 17
Bağış Grubu

WinXP x64 korkunç olduğunu. Eğer fazla 2GB RAM var Vista x64 çok tercih edilen çözüm daha iyi.

Gerçekten, donanım uyumsuz bir sürü x64 gerçekten ve yayınlanmaz Mayıs tek yazılım paralel yazıcılar gibi eski cihazlar kaydetmek ile değil 16-bit (eski) bir uygulama. Bu değer eğer bu kadar RAM var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 12 Nisan 2009, 20:52
Üye Grubu

Ben sizin için bilgisayar kullanmak bağlıdır düşünüyorum ... Eğer varsa video oyunları bir çok oynamak için falan bir sürü yükledikten devam edeceğini bilgisayarınıza üzerine gibi 64bit devam edeceğini sadece temel web tarama ve sadece için kullanıyorsanız Ben bir 64bit Dizüstü ve 32bit Desktop'ın var 32bit. De 64bit Dikkat bir şey sürücüleri, I cihazların çok çünkü hiçbir 64bit sürücüleri dışında o artık benim laptop yayınlanabilir var.
Old 13 Nisan 2009, 09:19
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by TheFix View Post
Ben sizin için bilgisayar kullanmak bağlıdır düşünüyorum ... Eğer varsa video oyunları bir çok oynamak için falan bir sürü yükledikten devam edeceğini bilgisayarınıza üzerine gibi 64bit devam edeceğini sadece temel web tarama ve sadece için kullanıyorsanız Ben bir 64bit Dizüstü ve 32bit Desktop'ın var 32bit. De 64bit Dikkat bir şey sürücüleri, I cihazların çok çünkü hiçbir 64bit sürücüleri dışında o artık benim laptop yayınlanabilir var.
Post eğer hakkında ne olduğunuz bir ipucu var.

Eğer tüm yapacaksın ettiğiniz surf web nerede noktası x64 nedir?!

Rağmen olarak Karbon daha arama that all I için PC kullanıyordum hala x86 (32 bit) sopa ediyorum sabittir diyor.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından