![]() |
|
| |||
| |||
| Lanet Forumlara bu arama motorları nefret ediyorum. Itried arama Bu önce gönderilen ve yüz sonuçları ile geldi, ama hiçbiri benim soru adresleri. Zaten, sadece yeni ve yapım arkadaşım, tüm o vardı, 32 bit XP olduğunu söyledi tamamladı. Neden bu konuda mi istedi. O benim inşa yeni 64 bitlik olduğunu söyledi. Sorum, ben yeni 32 bit XP için yerleşim tarafından inşa Bu ortalama adam için bir fark signifigent yeterince fark değildir amacıyla mağlup olacak bu? Im savy tüm bu demektir, bu yüzden bana iyi bir benzerlik ne vermek bilmek yeterli değildir. Benim dostum da çok farklılıklar gösteren bir benzerlik vermek zor diyor. Ben yeni bir video görüntüleştirme bir sürü için inşa usinig olacaktır. Thanx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen 64bit fazla 3.5GB RAM, daha bir sahip küçük şimdi kullanan diğer çalıştırabilirsiniz. 64bit sürücüler de hala bazı donanım arabası vardır. Bazı yazılımlar da 64bit çalışmaz. Şahsen ben 32bit ile 64bit tarafından zaman kalmak da büyük olasılıkla yeni bir işletim sistemi dışında, hatta iki olacaktır standart olur.
| |||
| |||
| Çok fazla hızlı yanıt için teşekkür ederiz. Önce yeni inşa özelleştirmeye başladı biliyorum isteyen oldu. Benim bilgisayar odası bakarak, bir ben yapıyorsun, tüm kitap ve yedek parça ve malzeme neler neler var hem biliyorum ediyorum düşünürdüm. Gerçeği söylemek gerekirse, ben inanmam. Ayrıca, yeni inşa sadece 2GB RAM also. Thanx again. |
|
| |||
| |||
| WinXP 64bit daha 32bit daha hızlı çalışır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinXP x64 korkunç olduğunu. Eğer fazla 2GB RAM var Vista x64 çok tercih edilen çözüm daha iyi. Gerçekten, donanım uyumsuz bir sürü x64 gerçekten ve yayınlanmaz Mayıs tek yazılım paralel yazıcılar gibi eski cihazlar kaydetmek ile değil 16-bit (eski) bir uygulama. Bu değer eğer bu kadar RAM var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben sizin için bilgisayar kullanmak bağlıdır düşünüyorum ... Eğer varsa video oyunları bir çok oynamak için falan bir sürü yükledikten devam edeceğini bilgisayarınıza üzerine gibi 64bit devam edeceğini sadece temel web tarama ve sadece için kullanıyorsanız Ben bir 64bit Dizüstü ve 32bit Desktop'ın var 32bit. De 64bit Dikkat bir şey sürücüleri, I cihazların çok çünkü hiçbir 64bit sürücüleri dışında o artık benim laptop yayınlanabilir var. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Post eğer hakkında ne olduğunuz bir ipucu var.Eğer tüm yapacaksın ettiğiniz surf web nerede noktası x64 nedir?! Rağmen olarak Karbon daha arama that all I için PC kullanıyordum hala x86 (32 bit) sopa ediyorum sabittir diyor. |