менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Microsoft Windows XP 32 біт проти 64 біт

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 2009 березень, 05:49
Член групи

Чорт я ненавиджу цих пошукових систем на форумах. Itried пошуках цього, перш ніж я Написав і підійшов зі ста результатів, але ні одна з адрес на моє запитання. У будь-якому випадку, я тільки що закінчив з моєї нової збірки і мій приятель розповів мені, що все у нього було 32-бітної XP. Я запитав, чому ж це питання. Він сказав моєї нової збірки складає 64 біт.
Моє питання полягає в цьому, чи буду я перемогти мету побудувати нову шляхом дозволу для 32-бітної XP, або є не signifigent достатньої різниці для середнього хлопця помітили? Їм не Savy достатньо знати, що все це означає, так що дайте мені гарну аналогію. Мій друг говорить своїм жорстким, щоб дійсно дати аналогія для ілюстрації відмінностей. Я буду usinig моєї нової збірки для великої кількості відео-рендерінга. Thanx!
Old 16 2009 березень, 05:50
Адміністратор групи

Ви можете запускати більше 3,5 Гб оперативної пам'яті з 64Bit, ніж інші, що вони мають мало використовувати прямо зараз. 64Bit Драйвери також працює з помилками з деяким обладнанням. Деякі програми також не буде працювати на 64bit. Особисто я б залишитися з 32bit, до того часу, 64Bit стає стандартним можливо, виникне нова ОС Out, або навіть два.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 16 2009 березень, 06:10
Член групи

Спасибо большое за Вашу швидку відповідь. Я був, охочих дізнатися, перш ніж я почав налаштування моєї нової збірки. Дивлячись на мій комп'ютерний зал, можна подумати, що я знаю, що мені робиш, що все лайно і запасні частини і укладання речей навколо. По правді кажучи, не знаю. Крім того, мій новий побудувати тільки 2 Гб оперативної пам'яті також. Thanx знову.
Old 16 березня 2009, 22:44
Нові члени групи

WinXP 64bit виконується більш швидко, ніж 32bit.
Old 17 2009 березня, 01:36
Донор групи

WinXP x64 це жахливо. Vista x64 набагато краще і кращим рішенням, якщо у вас більше 2 Гб ОЗУ.

Там насправді не так багато апаратно сумісні з x64 заощадити дійсно старих пристроїв, як принтери паралельно, і лише програмне забезпечення, яке не може працювати на 16-бітові (старі) застосування. Воно того варто, якщо у вас є, що обсяг оперативної пам'яті.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 12 квітня 2009, 20:52
Член групи

Я думаю, це залежить від того, що ви використовуєте ваш комп'ютер для ... У мене є ноутбук і 64bit 32bit робочому столі, якщо ви використовуєте комп'ютер тільки для перегляду веб-сторінок і тільки основам Я б з 64bit, якщо ви любите грати багато відео ігор і встановити купу речей на вашому комп'ютері я б з 32bit. Єдине, що слід остерігатися в 64bit це водії, у мене є багато пристроїв, які я не можу більше працювати на моєму ноутбуці, тому що немає 64bit із драйверів.
Old 13 квітня 2009, 09:19
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Thefix View Post
Я думаю, це залежить від того, що ви використовуєте ваш комп'ютер для ... У мене є ноутбук і 64bit 32bit робочому столі, якщо ви використовуєте комп'ютер тільки для перегляду веб-сторінок і тільки основам Я б з 64bit, якщо ви любите грати багато відео ігор і встановити купу речей на вашому комп'ютері я б з 32bit. Єдине, що слід остерігатися в 64bit це водії, у мене є багато пристроїв, які я не можу більше працювати на моєму ноутбуці, тому що немає 64bit із драйверів.
Якщо Ви маєте поняття, що ти на о.

Де крапка в 64 випадку, якщо всі ви будете робити це буває в Інтернеті?!

Хоча за вуглецю, каже, що це більш стабільна тепер я ще дотримуються x86 (32-розрядна версія) Це все, якщо я використовую комп'ютер.

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.