![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чорт я ненавиджу цих пошукових систем на форумах. Itried пошуках цього, перш ніж я Написав і підійшов зі ста результатів, але ні одна з адрес на моє запитання. У будь-якому випадку, я тільки що закінчив з моєї нової збірки і мій приятель розповів мені, що все у нього було 32-бітної XP. Я запитав, чому ж це питання. Він сказав моєї нової збірки складає 64 біт. Моє питання полягає в цьому, чи буду я перемогти мету побудувати нову шляхом дозволу для 32-бітної XP, або є не signifigent достатньої різниці для середнього хлопця помітили? Їм не Savy достатньо знати, що все це означає, так що дайте мені гарну аналогію. Мій друг говорить своїм жорстким, щоб дійсно дати аналогія для ілюстрації відмінностей. Я буду usinig моєї нової збірки для великої кількості відео-рендерінга. Thanx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете запускати більше 3,5 Гб оперативної пам'яті з 64Bit, ніж інші, що вони мають мало використовувати прямо зараз. 64Bit Драйвери також працює з помилками з деяким обладнанням. Деякі програми також не буде працювати на 64bit. Особисто я б залишитися з 32bit, до того часу, 64Bit стає стандартним можливо, виникне нова ОС Out, або навіть два.
| |||
| |||
| Спасибо большое за Вашу швидку відповідь. Я був, охочих дізнатися, перш ніж я почав налаштування моєї нової збірки. Дивлячись на мій комп'ютерний зал, можна подумати, що я знаю, що мені робиш, що все лайно і запасні частини і укладання речей навколо. По правді кажучи, не знаю. Крім того, мій новий побудувати тільки 2 Гб оперативної пам'яті також. Thanx знову. |
|
| |||
| |||
| WinXP 64bit виконується більш швидко, ніж 32bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WinXP x64 це жахливо. Vista x64 набагато краще і кращим рішенням, якщо у вас більше 2 Гб ОЗУ. Там насправді не так багато апаратно сумісні з x64 заощадити дійсно старих пристроїв, як принтери паралельно, і лише програмне забезпечення, яке не може працювати на 16-бітові (старі) застосування. Воно того варто, якщо у вас є, що обсяг оперативної пам'яті.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я думаю, це залежить від того, що ви використовуєте ваш комп'ютер для ... У мене є ноутбук і 64bit 32bit робочому столі, якщо ви використовуєте комп'ютер тільки для перегляду веб-сторінок і тільки основам Я б з 64bit, якщо ви любите грати багато відео ігор і встановити купу речей на вашому комп'ютері я б з 32bit. Єдине, що слід остерігатися в 64bit це водії, у мене є багато пристроїв, які я не можу більше працювати на моєму ноутбуці, тому що немає 64bit із драйверів. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо Ви маєте поняття, що ти на о.Де крапка в 64 випадку, якщо всі ви будете робити це буває в Інтернеті?! Хоча за вуглецю, каже, що це більш стабільна тепер я ще дотримуються x86 (32-розрядна версія) Це все, якщо я використовую комп'ютер.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |