по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Mirascan няма да се изтрие Via Добавяне / Премахване или Windows Инсталирайте почистване Utility!

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 Април 2009, 08:32
Новите държави Група

Default Mirascan няма да се изтрие Via Добавяне / Премахване или Windows Инсталирайте почистване Utility!

Как мога да се отърва от Mirascan V3.30? Аз се опитах да го махна от Add / Remove Programs функцията и получите съобщение за грешка, че чета "Вътрешна грешка, не могат да продължат да деинсталирате процес." Когато се използва Windows инсталиране на помощната програма за почистване тя дори не откриете програмата, включени в програми на компютъра, така че е безполезно да ме добре. Аз подозирам, че проблемът е, че тя е закътано в системния регистър някъде, но не знаете къде да търсите. Всеки, който знае как да се отървем от този от моята система?
Old 8 май 2009 г., 17:11
Номер на групата

Default Mirascan няма да се изтрие Via Добавяне / Премахване или Windows Инсталирайте почистване Utility!

Цитат:
Първоначално Публикувано от stephencastellani View Post
Как мога да се отърва от Mirascan V3.30? Аз се опитах да го махна от Add / Remove Programs функцията и получите съобщение за грешка, че чета "Вътрешна грешка, не могат да продължат да деинсталирате процес." Когато се използва Windows инсталиране на помощната програма за почистване тя дори не откриете програмата, включени в програми на компютъра, така че е безполезно да ме добре. Аз подозирам, че проблемът е, че тя е закътано в системния регистър някъде, но не знаете къде да търсите. Всеки, който знае как да се отървем от този от моята система?
Трябва да се имат Adminstrator на правата на да се отстранят някои клавиши, това може би причината не можете да деинсталирате програмата?

Вие сте наясно, че poking около в системния регистър може да предизвика вашия компютър, за да блокира, erratically акт, или да не започнем?

Преди да правиш нещо драстични Предлагам ви, опитайте да деинсталирате програмата от безопасен режим.

Ако не можете да го получите за деинсталиране в безопасен режим и след това бихте могли да направите търсене и изтриване на системния регистър.

Но преди да го направя аз силно Предлагаме ви резервно копие на вашите данни и регистър.

Ако имате някакви въпроси относно регистър попитам, по-добре да попитам, отколкото преди, опитайте да се фиксира след. :)

Щом имате Regedit открита за търсене на Mirascan, не е необходимо да се вземат всички асоциации само главната сфера, която трябва да бъде в Current_Users / Софтуер и Local_Machine / Софтуер.

Когато отстраните основни клавиши тогава всички други ключове, свързани с тях трябва да отпадат от следващото рестартиране.

Можете да се върнете и да провери, че го правиш от търсенето отново.

Надявам се това да помогне ...

Моята система: Ох

Процесор (и):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Дънната платка:
ASUS P5K D / WiFi
RAM памет:
4 Концертен
Графична карта (и):
NVidia 8500 GT
Звукова карта:
Две, вградени, SoundBlaster PIC 512
Hard Drive (и):
SSD 64 Концертен, 370 Концертен, 400 Концертен
Оптично устройство (а):
2 DVD - + RW
Дело / PSU:
ANTEC 500W
Охлаждане:
Thermalake, TRAIN 3 Ton
Мрежа / Интернет:
Firewalled хардуер и софтуер
Монитор (и):
Принстън 19 "LCD - Имате нужда от нов.
Операционна система (и):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc