![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как мога да се отърва от Mirascan V3.30? Аз се опитах да го махна от Add / Remove Programs функцията и получите съобщение за грешка, че чета "Вътрешна грешка, не могат да продължат да деинсталирате процес." Когато се използва Windows инсталиране на помощната програма за почистване тя дори не откриете програмата, включени в програми на компютъра, така че е безполезно да ме добре. Аз подозирам, че проблемът е, че тя е закътано в системния регистър някъде, но не знаете къде да търсите. Всеки, който знае как да се отървем от този от моята система? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Вие сте наясно, че poking около в системния регистър може да предизвика вашия компютър, за да блокира, erratically акт, или да не започнем? Преди да правиш нещо драстични Предлагам ви, опитайте да деинсталирате програмата от безопасен режим. Ако не можете да го получите за деинсталиране в безопасен режим и след това бихте могли да направите търсене и изтриване на системния регистър. Но преди да го направя аз силно Предлагаме ви резервно копие на вашите данни и регистър. Ако имате някакви въпроси относно регистър попитам, по-добре да попитам, отколкото преди, опитайте да се фиксира след. :) Щом имате Regedit открита за търсене на Mirascan, не е необходимо да се вземат всички асоциации само главната сфера, която трябва да бъде в Current_Users / Софтуер и Local_Machine / Софтуер. Когато отстраните основни клавиши тогава всички други ключове, свързани с тях трябва да отпадат от следващото рестартиране. Можете да се върнете и да провери, че го правиш от търсенето отново. Надявам се това да помогне ... Моята система: Ох
|