menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Mirascan nebudou odstraněny Přes Přidat / Odebrat nebo Windows Instalace CleanUp!

Reply

Thread Nástroje
Old 30. dubna 2009, 08:32
Nový člen skupiny

Default Mirascan nebudou odstraněny Přes Přidat / Odebrat nebo Windows Instalace CleanUp!

Jak se mohu zbavit Mirascan V3.30? Jsem se snažil odstranit z Přidat / Odebrat programy a funkce dostávám chybu, která zní "Vnitřní chyba, nemohla pokračovat odinstalovat procesu." Když jsem použít Windows instalovat CleanUp není ani najít programu jsou uvedeny v programu na počítači, takže je zbytečné, aby mi stejně. Mám podezření, že problém je v tom, že je zastrčený daleko v registru někde, ale nevím, kde hledat. Každý, kdo vědí, jak se zbavit tohoto systému z můj?
Old 8. května 2009, 17:11
Dárce Skupina

Default Mirascan nebudou odstraněny Přes Přidat / Odebrat nebo Windows Instalace CleanUp!

Citace:
Původně Poslal stephencastellani View Post
Jak se mohu zbavit Mirascan V3.30? Jsem se snažil odstranit z Přidat / Odebrat programy a funkce dostávám chybu, která zní "Vnitřní chyba, nemohla pokračovat odinstalovat procesu." Když jsem použít Windows instalovat CleanUp není ani najít programu jsou uvedeny v programu na počítači, takže je zbytečné, aby mi stejně. Mám podezření, že problém je v tom, že je zastrčený daleko v registru někde, ale nevím, kde hledat. Každý, kdo vědí, jak se zbavit tohoto systému z můj?
Musíte mít Adminstrator práva odstranit některé klíče, to je možná důvod, nelze odinstalovat program?

Jste si vědom toho, že postrkování asi v registru může způsobit, že počítač se zhroutí, fungovat nevyzpytatelně, nebo ne začít?

Před dělat nic drastického Navrhuji pokusu odinstalovat program z nouzového režimu.

Pokud se nemůžete dostat ji odinstalovat v nouzovém režimu pak můžete udělat vyhledávání a odstraňte z registru.

Ale dříve, než jste si Důrazně doporučujeme zálohovat data a registru.

Pokud máte jakékoli otázky týkající se rejstříku požádat, lépe se zeptat než před pokusí opravit po. :)

Až budete mít regedit otevřít udělat najdete na Mirascan, nemusíte mít všechny sdružení právě hlavní oblasti, které by měly být v Current_Users / Software a Local_Machine / Software.

Když se odstraní hlavní klíče potom všechny ostatní klávesy jsou s nimi spojeny, by měla klesnout na příští restart.

Můžete se vrátit a zkontrolovat, že je to tím, že uděláte něco pro vyhledávání znovu.

Doufám, že to pomůže ...

Můj systém: Ouch

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Základní deska:
ASUS P5K D / WiFi
Paměť RAM:
4 Gig
Grafické karty (s):
Nvidia 8500 GT
Zvuková karta:
Dva, vestavěný, SoundBlaster PIC 512
Pevný disk (y):
SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig
Optická mechanika (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Chlazení:
Thermalake, vlak 3 Ton
Síť / Internet:
Firewalled hardware a software
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Potřebujete nový.
Operační systém (y):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
SUPERAntiSpyware & Windows 7 Blue Screen & Odinstalovat / Odstranit Crash Fix Hybr! D Operační systémy Windows 5 31.října 2009 17:11
Ztratili jste přístup ke službě Windows Defender Přidat-odebrat programy tiler7777 Obecné Software Chat 4 17. června 2009 02:07
No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat hbees888 Operační systémy Windows 1 25. května 2009 23:01
Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý Mohi212 Email, VoIP & IM Diskuse 3 26 leden 2009 06:55
CleanUp! Vlad Obecné Software Chat 1 16. července 2007 01:22
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.