manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Mirascan neće biti uklonjena Via Dodaj / Ukloni ili Windows Install Cleanup Utility!

Reply

Thread Tools
Old 30 tra 2009, 08:32
Novi član grupe

Kako mogu dobiti osloboditi od Mirascan V3.30? Pokušao sam da uklonite ga Dodaj / Ukloni programe funkcioniraju i dobiti pogrešci koja glasi "Interna pogreška, ne možemo nastaviti deinstalirali procesa." Kad koristite Windows instalirati Cleanup Utility ga ni ne pronađete programa navedene u programima na računalu, tako da je beskorisno i za mene. Sumnjate li je problem da je tucked daleko u registru negdje ali ne znam gdje se mogu pogledati. Bilo tko znati kako da biste dobili osloboditi od ovaj moj sistem?
Old 8. svibanj 2009, 17:11
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by stephencastellani View Post
Kako mogu dobiti osloboditi od Mirascan V3.30? Pokušao sam da uklonite ga Dodaj / Ukloni programe funkcioniraju i dobiti pogrešci koja glasi "Interna pogreška, ne možemo nastaviti deinstalirali procesa." Kad koristite Windows instalirati Cleanup Utility ga ni ne pronađete programa navedene u programima na računalu, tako da je beskorisno i za mene. Sumnjate li je problem da je tucked daleko u registru negdje ali ne znam gdje se mogu pogledati. Bilo tko znati kako da biste dobili osloboditi od ovaj moj sistem?
Morate imati Adminstrator prava ukloniti neke tipke, to možda razlog da ne možete deinstalirati program?

Vi ste svjesni da oko poking u registar može uzrokovati računalo crash, erratically akt, odnosno ne pali?

Prije nego što radiš ništa drastično predlažem vam deinstalirajte program iz Safe Mode.

Ako ne možete dobiti Internet to uninstall u sigurnom načinu rada onda mogao napraviti pretragu i brisati na registru.

Ali, prije nego li čvrsto Predlažemo back up vaših podataka i registra.

Ako imate bilo kakvih pitanja o registru pitati, bolje pitati prije nego pokušati popraviti nakon. :)

Nakon što je otvoren regentstvo napraviti pronaći na Mirascan, ne morate uzeti sve udruge samo glavno područje koje treba biti u Current_Users / Software i Local_Machine / Software.

Kada uklonite glavne tipke onda sve ostale tipke povezane s njima trebali odustati na sljedećoj restart.

Možete se vratiti i provjeriti da je učinio tako što se traži ponovo.

Nadam se ovo pomaže ...

My System: Ouch

Procesor (i):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Matične ploče:
ASUS P5K D / WiFi
RAM memorija:
4 harpun
Grafička kartica (e):
Nvidia 8500 GT
Sound Card:
Dvije, ugrađen, SoundBlaster PIC 512
Tvrdi disk (i):
SSD 64 kočija, 370 harpun, 400 harpun
Optički pogon (e):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Hlađenje:
Thermalake, željeznični 3 Ton
Network / Internet:
Firewalled hardver i softver
Monitor (e):
Princeton 19 "LCD - Trebate novu.
Operacijski sustav (e):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Reply

Register

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Imao sam PC Windows Defender JA maknuti sa Malware ali Pc Samo staje odmah beggsy Virus, Spyware i sigurnost 1 26 studeni 2009 08:54
Zaboravili ste Pristup Windows Defender Add-Remove Programs tiler7777 Općenito Software Chat 4 17. lipnja 2009 02:07
Ne boot uređaj dostupan sstrajk f1 da ponovno boot f2 za setup utility - Cant instalirati hbees888 Windows Operating Systems 1 25. svibanj 2009 23:01
Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare Mohi212 Email, VoIP & IM Razgovor 3 26 siječanj 2009 06:55
Cleanup! Vlad Općenito Software Chat 1 16. srpnja 2007 01:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.