Quote:
Originally Posted by stephencastellani Kako mogu dobiti osloboditi od Mirascan V3.30? Pokušao sam da uklonite ga Dodaj / Ukloni programe funkcioniraju i dobiti pogrešci koja glasi "Interna pogreška, ne možemo nastaviti deinstalirali procesa." Kad koristite Windows instalirati Cleanup Utility ga ni ne pronađete programa navedene u programima na računalu, tako da je beskorisno i za mene. Sumnjate li je problem da je tucked daleko u registru negdje ali ne znam gdje se mogu pogledati. Bilo tko znati kako da biste dobili osloboditi od ovaj moj sistem? |
Morate imati
Adminstrator prava ukloniti neke tipke, to možda razlog da ne možete deinstalirati program?
Vi ste svjesni da oko poking u registar može uzrokovati računalo crash, erratically akt, odnosno ne pali?
Prije nego što radiš ništa drastično predlažem vam deinstalirajte program iz Safe Mode.
Ako ne možete dobiti Internet to uninstall u sigurnom načinu rada onda mogao napraviti pretragu i brisati na registru.
Ali, prije nego li
čvrsto Predlažemo
back up vaših podataka i registra.
Ako imate bilo kakvih pitanja o registru pitati, bolje pitati prije nego pokušati popraviti nakon. :)
Nakon što je otvoren regentstvo napraviti pronaći na Mirascan, ne morate uzeti sve udruge samo glavno područje koje treba biti u Current_Users / Software i Local_Machine / Software.
Kada uklonite glavne tipke onda sve ostale tipke povezane s njima trebali odustati na sljedećoj restart.
Možete se vratiti i provjeriti da je učinio tako što se traži ponovo.
Nadam se ovo pomaže ...