Idézet:
Originally Posted by stephencastellani Hogyan lehet megszabadulni Mirascan V3.30? Megpróbáltam eltávolítani a Programok hozzáadása / eltávolítása funkcióját és kap egy hiba, hogy a szöveggel: "Belső hiba, nem tudja eltávolítani a folyamat folytatódik. Amikor a Windows telepítéséhez Cleanup segédprogram nem is találom a programot felsorolt programok a számítógépet úgy, hogy haszontalan nekem is. Gyanítom, a kérdés az, hogy felhúzott el a regisztrációs valahol, de nem tudom, hol kell keresni. Bárki, aki tudja, hogyan kell megszabadulni ez az én-m rendszer? |
Meg kell még
Adminstrator jogai eltávolítani néhány kulcsok, talán ez az oka nem tudja eltávolítani a programot?
Ön tudja, hogy mintegy poking a regisztrációs okozhat a számítógép összeomlik, cselekedj erratically, vagy nem indul?
Mielőtt ezt a drasztikus dolog, azt javaslom, próbálja meg eltávolítani a programot a Safe Mode.
Ha nem tud, hogy távolítsa el a csökkentett módban akkor lehetne csinálni egy keresést, és törölje a rendszerleíró adatbázis.
De mielőtt meg
erőteljesen Javasoljuk, hogy
vissza az Ön adatait és a regisztrációs.
Ha bármilyen kérdése van a rendszerleíró kérni, jobban, mint hogy kérje előtt próbálja meg a után. :)
Miután a regedit nyitott csinálni talált Mirascan, nem kell, hogy tegyen meg mindent a szövetségek csak a fő területre kell, hogy a Current_Users / Szoftver és Local_Machine / Software.
Ha távolítsa el a kulcsot, majd az összes többi kulcsok azokhoz kapcsolódó ki kell bontani a következő újraindítását.
Menj vissza, és ellenőrizze, hogy a nem ezzel a keresés újra.
Remélem ez segít ...