mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Mirascan nebus pašalintas Via Pridėti / Pašalinti ar Windows Install valymas Naudingumas!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 30, 2009, 08:32
Naujas Narys

Default Mirascan nebus pašalintas Via Pridėti / Pašalinti ar Windows Install valymas Naudingumas!

Kaip man atsikratyti Mirascan V3.30? Mėginau ją pašalinti iš Add / Remove Programs funkciją ir gauti klaidos pranešimą, kad rašoma "Vidinė klaida, nepavyko toliau šalinimo procesą." Kai aš naudoju Windows įdiegti valymo Naudingumas jis neturi net rasti programoje išvardytiems apie kompiuterį, kad būtų nenaudinga programa man taip pat. Manau, kad problema yra ta, kad Paslėpti registre Kažkur, bet nežinau kur ieškoti. Kiekvienas žino, kaip atsikratyti šio mano sistemos?
Old Gegužė 8, 2009, 17:11
Donorų grupės

Default Mirascan nebus pašalintas Via Pridėti / Pašalinti ar Windows Install valymas Naudingumas!

Citata:
Originally Posted by stephencastellani View Post
Kaip man atsikratyti Mirascan V3.30? Mėginau ją pašalinti iš Add / Remove Programs funkciją ir gauti klaidos pranešimą, kad rašoma "Vidinė klaida, nepavyko toliau šalinimo procesą." Kai aš naudoju Windows įdiegti valymo Naudingumas jis neturi net rasti programoje išvardytiems apie kompiuterį, kad būtų nenaudinga programa man taip pat. Manau, kad problema yra ta, kad Paslėpti registre Kažkur, bet nežinau kur ieškoti. Kiekvienas žino, kaip atsikratyti šio mano sistemos?
Jūs turite Adminstrator teisių pašalinti kai raktus, tai galbūt priežasčių Jūs negalite ištrinti programą?

Jūs žinote, kad išnyra aplink registre gali sukelti kompiuterio gedimų, gali veikti nepastoviai, ar ne pradėti?

Prieš darant ką nors drastiško Siūlyčiau pabandyti pašalinti iš Safe Mode programa.

Jei negalite gauti ją pašalinti iš Safe Mode tada galima atlikti paiešką ir ištrinti į registrą.

Tačiau prieš tai aš stipriai patariame Atgal į viršų Jūsų duomenis ir registro.

Jei turite klausimų apie registro klausimus, geriau paklausti nei prieš pabandyti nustatyti vėliau. :)

Jei turite regedit pradėti daryti rasti Mirascan, jums nereikia imti visų asociacijų tik pagrindines sritis, kurios turi būti Current_Users / Programinė įranga ir LOCAL_MACHINE / Programinė įranga.

Pašalinus pagrindinė raktus tada visi kiti klavišai su jais turėtų iškristų į kitą iš naujo.

Jūs galite grįžti ir patikrinti, kad padarė atlikdami paiešką dar kartą.

Hope this helps ...

Mano sistema: Ouch

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad@3.05 GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K D / WiFi
RAM atmintis:
4 Gig
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 8.500 GT
Garso plokštė:
Dviejų, įterpti, SoundBlaster PIC 512
Kietasis diskas (-ai):
SSD 64 koncertai, koncertai 370, 400 GIG
Optical Drive (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Aušinimas:
Thermalake, "Traukinio 3 tonos
Tinklas / Internetas:
Firewallem aparatinė ir programinė įranga
Monitorius (-ai):
Princeton 19 "LCD - Reikia naujo.
Operacinė sistema (-os):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
SUPERAntiSpyware & Windows 7 Blue Screen & Uninstall / Remove "Crash Fix Hybr! D Windows "operacinės sistemos 5 31 spalis 2009 17:11
Pamiršote Prieiga prie "Windows Defender-Add Remove Programs tiler7777 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Birželis 17, 2009 02:07
Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti hbees888 Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 25, 2009 23:01
Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas Mohi212 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 26 sausis 2009 06:55
Clean! Vlad BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 16 liepa 2007 01:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.