Citata:
Originally Posted by stephencastellani Kaip man atsikratyti Mirascan V3.30? Mėginau ją pašalinti iš Add / Remove Programs funkciją ir gauti klaidos pranešimą, kad rašoma "Vidinė klaida, nepavyko toliau šalinimo procesą." Kai aš naudoju Windows įdiegti valymo Naudingumas jis neturi net rasti programoje išvardytiems apie kompiuterį, kad būtų nenaudinga programa man taip pat. Manau, kad problema yra ta, kad Paslėpti registre Kažkur, bet nežinau kur ieškoti. Kiekvienas žino, kaip atsikratyti šio mano sistemos? |
Jūs turite
Adminstrator teisių pašalinti kai raktus, tai galbūt priežasčių Jūs negalite ištrinti programą?
Jūs žinote, kad išnyra aplink registre gali sukelti kompiuterio gedimų, gali veikti nepastoviai, ar ne pradėti?
Prieš darant ką nors drastiško Siūlyčiau pabandyti pašalinti iš Safe Mode programa.
Jei negalite gauti ją pašalinti iš Safe Mode tada galima atlikti paiešką ir ištrinti į registrą.
Tačiau prieš tai aš
stipriai patariame
Atgal į viršų Jūsų duomenis ir registro.
Jei turite klausimų apie registro klausimus, geriau paklausti nei prieš pabandyti nustatyti vėliau. :)
Jei turite regedit pradėti daryti rasti Mirascan, jums nereikia imti visų asociacijų tik pagrindines sritis, kurios turi būti Current_Users / Programinė įranga ir LOCAL_MACHINE / Programinė įranga.
Pašalinus pagrindinė raktus tada visi kiti klavišai su jais turėtų iškristų į kitą iš naujo.
Jūs galite grįžti ir patikrinti, kad padarė atlikdami paiešką dar kartą.
Hope this helps ...
Aušinimas: Thermalake, "Traukinio 3 tonos | Tinklas / Internetas: Firewallem aparatinė ir programinė įranga | Monitorius (-ai): Princeton 19 "LCD - Reikia naujo. | Operacinė sistema (-os): XP, Win 7 32, Win 7 64 |