mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Mirascan netiks novērsta, Via Pievienot / Noņemt vai Windows Install Cleanup Utility!

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 30, 2009, 08:32
New Member Group

Kā es varu atbrīvoties no V3.30 Mirascan? Es esmu mēģinājis noņemt to ar Add / Remove Programs funkciju un saņemt kļūda, kuras rakstīts "Iekšēja kļūda, nevar turpināt atinstalēšanas procesu." Kad es izmantoju Windows instal Cleanup Utility tas nav pat atrast programmu uzskaitīti par datoru, lai tas ir bezjēdzīgi programmas arī man. Man ir aizdomas, jautājums ir, ka tas ir tucked prom reģistra kaut kur, bet nezinu kur meklēt. Ikviens zina, kā atbrīvoties no šī no manas sistēmu?
Old Maijs 8, 2009, 17:11
Donors Group

Quote:
Originally Posted by stephencastellani View Post
Kā es varu atbrīvoties no V3.30 Mirascan? Es esmu mēģinājis noņemt to ar Add / Remove Programs funkciju un saņemt kļūda, kuras rakstīts "Iekšēja kļūda, nevar turpināt atinstalēšanas procesu." Kad es izmantoju Windows instal Cleanup Utility tas nav pat atrast programmu uzskaitīti par datoru, lai tas ir bezjēdzīgi programmas arī man. Man ir aizdomas, jautājums ir, ka tas ir tucked prom reģistra kaut kur, bet nezinu kur meklēt. Ikviens zina, kā atbrīvoties no šī no manas sistēmu?
Jums ir jābūt Adminstrator tiesības lai novērstu dažas atslēgas, tas varbūt iemesla dēļ Jūs nevarat atinstalēt programmu?

Jūs jau zināt, ka nedaudz papētījis šajā reģistrā var izraisīt datora crash, rīkoties erratically, vai ne sākt?

Pirms tam any thing krasi iesaku jums izmēģināt atinstalēt programmu no Safe Mode.

Ja jūs nevarat saņemt to atinstalēt drošajā režīmā, tad jūs varētu darīt, meklēt un izdzēst no reģistra.

Taču, pirms tu man stingri iesakām back up your dati un reģistra.

Ja Jums ir kādi jautājumi par reģistra uzdot jautājumus labāk uzdot pirms nekā mēģināt noteikt pēc. :)

Kad esat regedit atvērta do atrast Mirascan, jums nav jāņem no visiem asociācijas tikai pamata platību, kas būtu ar Current_Users / Programmatūra un Local_Machine / Software.

Noņemot galvenais taustiņus, tad visi citi taustiņi, kas saistīti ar viņiem būtu pamet uz nākamā restart.

Jūs varat doties atpakaļ un pārbaudiet, ka nebija, veicot meklēšanu vēlreiz.

Hope this helps ...

Mana sistēma: Sakta

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Motherboard:
ASUS P5K D / WiFi
RAM Operatīvā atmiņa:
4 Gig
Graphics Card (s):
Nvidia 8500 GT
Sound Card:
Divi, iestrādāti, SoundBlaster PIC 512
Hard Drive (s):
SSD 64 Gig, 370 Gig, 400 Gig
Optical Drive (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Dzesēšana:
Thermalake, vilciena 3 Ton
Tīkla / Internets:
Firewalled aparatūras un programmatūras
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Need jaunu.
Operating System (s):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.