Cytat:
Originally Posted by stephencastellani Jak pozbyć się Mirascan V3.30? Mam próbował go usunąć przez Dodaj / Usuń Programy i funkcje się błąd, który brzmi "Błąd wewnętrzny, w stanie kontynuować proces odinstalowania. Podczas korzystania z narzędzia Oczyszczanie zainstalować system Windows nie jest nawet znaleźć program wymienione w programach na komputerze tak, że są bezużyteczne dla mnie również. Podejrzewam, że kwestia ta jest tucked away w rejestrze jakiegoś ale nie wiesz gdzie szukać. Każdy wie, jak pozbyć się tego z systemu? |
Musisz mieć
Adminstrator praw usunąć kilka kluczy, to może być powodem nie można odinstalować program?
Jesteś świadomy, że około poking w rejestrze może spowodować, że komputer będzie się zawieszał, działa chaotycznie, czy nie zacząć?
Przed podjęciem jakichkolwiek rzeczy drastyczne Proponuję odinstaluj program z trybie awaryjnym.
Jeśli nie możesz go odinstalować w trybie awaryjnym możesz zrobić wyszukiwania i usuwania z rejestru.
Jednak zanim je mam
zdecydowanie Proponuję
tworzenie kopii zapasowych danych i rejestru.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące rejestru zapytać, lepiej zapytać niż przed spróbować ustalić po. :)
Gdy masz otwarte regedit zrobić znaleźć na Mirascan, nie trzeba podejmować wszelkie stowarzyszenia tylko główny obszar, który powinien być w Current_Users / Oprogramowanie i Local_Machine / Software.
Po usunięciu kluczy głównych następnie wszystkich innych kluczy z nimi powinny wypadać na następnym uruchomieniu.
Możesz wrócić i sprawdzić, że nie wykonując wyszukiwania.
Hope this helps ...