menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Mirascan nebudú odstránené Cez Pridať / Odstrániť alebo Windows Inštalácia CleanUp!

Reply

Thread Tools
Old 30. apríla 2009, 08:32
Nový člen skupiny

Default Mirascan nebudú odstránené Cez Pridať / Odstrániť alebo Windows Inštalácia CleanUp!

Ako sa môžem zbaviť Mirascan v3.30? Som sa snažil odstrániť z Pridať / Odobrať programy a funkcie dostávám chybu, ktorá znie "Vnútorná chyba, nemohla pokračovať odinštalovať procesu." Keď som použiť Windows inštalovať CleanUp nie je ani nájsť programe sú uvedené v programe na počítači, takže je zbytočné, aby mi rovnako. Mám podozrenie, že problém je v tom, že je zastrčený ďaleko v registri někde, ale nevím, kde hľadať. Každý, kto vedia, ako sa zbaviť tohto systému z môj?
Old 8. mája 2009, 17:11
Darcu Skupina

Default Mirascan nebudú odstránené Cez Pridať / Odstrániť alebo Windows Inštalácia CleanUp!

Citácia:
Pôvodne Poslal stephencastellani View Post
Ako sa môžem zbaviť Mirascan v3.30? Som sa snažil odstrániť z Pridať / Odobrať programy a funkcie dostávám chybu, ktorá znie "Vnútorná chyba, nemohla pokračovať odinštalovať procesu." Keď som použiť Windows inštalovať CleanUp nie je ani nájsť programe sú uvedené v programe na počítači, takže je zbytočné, aby mi rovnako. Mám podozrenie, že problém je v tom, že je zastrčený ďaleko v registri někde, ale nevím, kde hľadať. Každý, kto vedia, ako sa zbaviť tohto systému z môj?
Musíte mať Adminstrator práva odstrániť niektoré kľúče, to je možno dôvod, nedá odinštalovať program?

Ste si vedomý toho, že postrkování asi v registri môže spôsobiť, že počítač sa zrúti, fungovať nevyspytateľné, alebo nie začať?

Pred robiť nič radikálneho Navrhujem pokuse odinštalovať program z núdzového režimu.

Ak sa nemôžete dostať ju odinštalovať v núdzovom režime potom môžete urobiť vyhľadávanie a odstráňte z registra.

Ale skôr, než ste si Dôrazne odporúčame zálohovať dáta a registra.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa registra požiadať, lepšie sa spýtať ako pred pokúsi opraviť po. :)

Až budete mať regedit otvoriť urobiť nájdete na Mirascan, nemusíte mať všetky združenia práve hlavné oblasti, ktoré by mali byť v Current_Users / Software a LOCAL_MACHINE / Software.

Keď sa odstráni hlavný kľúča potom všetky ostatné klávesy sú s nimi spojené, by mala klesnúť na budúci restart.

Môžete sa vrátiť a skontrolovať, že je to tým, že urobíte niečo pre vyhľadávanie znovu.

Dúfam, že to pomôže ...

Môj systém: Ouch

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Základná doska:
ASUS P5K D / WiFi
Pamäť RAM:
4 Gig
Grafické karty (s):
Nvidia 8500 GT
Zvuková karta:
Dva, vstavaný, SoundBlaster PIC 512
Pevný disk (y):
SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig
Optická mechanika (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Chladenie:
Thermalake, vlak 3 Ton
Sieť / Internet:
Firewalled hardware a software
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Potrebujete nový.
Operačný systém (y):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
SUPERAntiSpyware & Windows 7 Blue Screen & Odinštalovať / Odstrániť Crash Fix Hybr! D Operačné systémy Windows 5 31.října 2009 17:11
Stratili ste prístup k službe Windows Defender Pridať-odstrániť programy tiler7777 Všeobecné Software Chat 4 17. júna 2009 02:07
No boot zariadenia štrajk f1 na f2 boot opakujte pre nastavenie utility - Cant inštalovať hbees888 Operačné systémy Windows 1 25. mája 2009 23:01
Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý Mohi212 Email, VoIP & IM Diskusia 3 26 január 2009 06:55
CleanUp! Vlad Všeobecné Software Chat 1 16. júla 2007 01:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.