Citácia:
Pôvodne Poslal stephencastellani Ako sa môžem zbaviť Mirascan v3.30? Som sa snažil odstrániť z Pridať / Odobrať programy a funkcie dostávám chybu, ktorá znie "Vnútorná chyba, nemohla pokračovať odinštalovať procesu." Keď som použiť Windows inštalovať CleanUp nie je ani nájsť programe sú uvedené v programe na počítači, takže je zbytočné, aby mi rovnako. Mám podozrenie, že problém je v tom, že je zastrčený ďaleko v registri někde, ale nevím, kde hľadať. Každý, kto vedia, ako sa zbaviť tohto systému z môj? |
Musíte mať
Adminstrator práva odstrániť niektoré kľúče, to je možno dôvod, nedá odinštalovať program?
Ste si vedomý toho, že postrkování asi v registri môže spôsobiť, že počítač sa zrúti, fungovať nevyspytateľné, alebo nie začať?
Pred robiť nič radikálneho Navrhujem pokuse odinštalovať program z núdzového režimu.
Ak sa nemôžete dostať ju odinštalovať v núdzovom režime potom môžete urobiť vyhľadávanie a odstráňte z registra.
Ale skôr, než ste si
Dôrazne odporúčame
zálohovať dáta a registra.
Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa registra požiadať, lepšie sa spýtať ako pred pokúsi opraviť po. :)
Až budete mať regedit otvoriť urobiť nájdete na Mirascan, nemusíte mať všetky združenia práve hlavné oblasti, ktoré by mali byť v Current_Users / Software a LOCAL_MACHINE / Software.
Keď sa odstráni hlavný kľúča potom všetky ostatné klávesy sú s nimi spojené, by mala klesnúť na budúci restart.
Môžete sa vrátiť a skontrolovať, že je to tým, že urobíte niečo pre vyhľadávanie znovu.
Dúfam, že to pomôže ...