мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Мирасцан неће бити уклоњена Виа Додај / Уклони или Уиндоус Инсталл цлеануп Утилиты!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 тра 2009, 08:32
Нови члан групе

Default Мирасцан неће бити уклоњена Виа Додај / Уклони или Уиндоус Инсталл цлеануп Утилиты!

Како могу добити ослободити од Мирасцан В3.30? Покушао сам да уклоните га Додај / Уклони програме функционишу и добити грешци која гласи "Интерна грешка, не можемо наставити деинсталирали процеса." Када користите Уиндоус инсталирате цлеануп Утилиты га ни не пронађете програма наведене у програмима на рачунару, тако да је бескорисно и за мене. Сумњате ли је проблем да је туцкед далеко у регистру негде али не знам где се могу погледати. Било ко да зна како да бисте добили ослободити од овај мој систем?
Old 8. мај 2009, 17:11
Донаторска Група

Default Мирасцан неће бити уклоњена Виа Додај / Уклони или Уиндоус Инсталл цлеануп Утилиты!

Куоте:
Оригиналлы Постед бы степхенцастеллани View Post
Како могу добити ослободити од Мирасцан В3.30? Покушао сам да уклоните га Додај / Уклони програме функционишу и добити грешци која гласи "Интерна грешка, не можемо наставити деинсталирали процеса." Када користите Уиндоус инсталирате цлеануп Утилиты га ни не пронађете програма наведене у програмима на рачунару, тако да је бескорисно и за мене. Сумњате ли је проблем да је туцкед далеко у регистру негде али не знам где се могу погледати. Било ко да зна како да бисте добили ослободити од овај мој систем?
Морате имати Админстратор права уклоните неке тастере, то можда разлог да не можете да деинсталирам програм?

Ви сте свесни да око покинг у регистар може изазвати рачунар црасх, ерратицаллы акт, односно не пали?

Пре него што радиш ништа драстично предлажем вам уклоните инсталацију комплета алатки програм из Сафе Моде.

Ако не можете добити то за Унинсталл у безбедном начину рада онда могао направити претрагу и брисати на регистру.

Али, пре него ли чврсто Предлажемо бацк уп Ваших података и регистра.

Ако имате било каквих питања о регистру питати, боље питати пре него покушати поправити након. :)

Након што је отворен регентство направити за наћи на Мирасцан, не морате узети све удружења само главно подручје које треба бити у Цуррент_Усерс / Софтуаре и Лоцал_Мацхине / Софтуаре.

Када уклоните главне тастере онда све остале тастере повезане са њима требало да одустану на следећој рестарт.

Можете се вратити и проверити да је учинио тако што се тражи поново.

Надам се ово помаже ...

Мы Сыстем: Оуцх

Процесор (и):
Цоре 2 Куад@3.05 ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К Д / УиФи
РАМ меморија:
4 харпун
Графичка картица (е):
НВИДИА 8500 ГТ
Соунд Цард:
Две, уметнут, СоундБластер ПИЦ 512
Тврди диск (и):
ССД 64 кочија, 370 харпун, 400 харпун
Оптички погон (е):
2 ДВД - + РУ
Цасе / псу:
Антец 500У
Хлађење:
Тхермалаке, жељезнични 3 Тон
Нетуорк / Интернет:
Фиреуаллед хардвер и софтвер
Монитор (е):
Принстон 19 "ЛЦД - Требате нову.
Оперативни систем (е):
КСП, 7 Уин 32, Уин 7 64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
СУПЕРАнтиСпыуаре и оперативног система Уиндоус 7 и деинсталирај блуе сцреен / Уклони црасх Поправите Хыбр! Д Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 31 Окт 2009 17:11
Заборавили сте Приступ Уиндоус Дефендер Адд-Ремове Програмс тилер7777 Уопштено Софтуаре Цхат 4 17. јуна 2009 02:07
Не боот уређај доступан сстрајк Ф1 да поново боот Ф2 за сетуп Утилиты - Цант инсталирате хбеес888 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 25 мај 2009 23:01
Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе Мохи212 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 3 26 јануар 2009 06:55
Цлеануп! Владе Уопштено Софтуаре Цхат 1 16. јула 2007 01:22
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц