Куоте:
Оригиналлы Постед бы степхенцастеллани Како могу добити ослободити од Мирасцан В3.30? Покушао сам да уклоните га Додај / Уклони програме функционишу и добити грешци која гласи "Интерна грешка, не можемо наставити деинсталирали процеса." Када користите Уиндоус инсталирате цлеануп Утилиты га ни не пронађете програма наведене у програмима на рачунару, тако да је бескорисно и за мене. Сумњате ли је проблем да је туцкед далеко у регистру негде али не знам где се могу погледати. Било ко да зна како да бисте добили ослободити од овај мој систем? |
Морате имати
Админстратор права уклоните неке тастере, то можда разлог да не можете да деинсталирам програм?
Ви сте свесни да око покинг у регистар може изазвати рачунар црасх, ерратицаллы акт, односно не пали?
Пре него што радиш ништа драстично предлажем вам уклоните инсталацију комплета алатки програм из Сафе Моде.
Ако не можете добити то за Унинсталл у безбедном начину рада онда могао направити претрагу и брисати на регистру.
Али, пре него ли
чврсто Предлажемо
бацк уп Ваших података и регистра.
Ако имате било каквих питања о регистру питати, боље питати пре него покушати поправити након. :)
Након што је отворен регентство направити за наћи на Мирасцан, не морате узети све удружења само главно подручје које треба бити у Цуррент_Усерс / Софтуаре и Лоцал_Мацхине / Софтуаре.
Када уклоните главне тастере онда све остале тастере повезане са њима требало да одустану на следећој рестарт.
Можете се вратити и проверити да је учинио тако што се тражи поново.
Надам се ово помаже ...