Alıntı:
Originally Posted by stephencastellani Nasıl elde Mirascan V3.30 kurtulmak? Ben Program Ekle / Kaldır fonksiyonu ve "İç Hata, kaldırma işlemine devam edemiyor okur bir hatası alıyorum bunu kaldırmak için çalıştılar." Ben Windows kullanmak bile beni de program çok işe yaramaz bilgisayarda programlar listelenir bulamıyor Temizleme'yi Programı'nı yükleyin. Ben sorunu şüpheli bu uzak bir yerde, kayıt defterini, ancak saklanmış olduğu göz bilmiyorum olduğunu. Herkes biliyor nasıl bu benim sisteminden kurtulmak? |
Bunun olması gerekir
Adminstrator haklarını bazı tuşları kaldırmak için, bu belki nedeni, programın kaldıramazsınız?
Bu kayıt defterinde yaklaşık poking kazasında için bilgisayarınızı neden farkındayız, hatalı veya başlatılamayabilir hareket?
Herhangi bir şey yapmadan önce şiddetli Size Güvenli Mod, programın kaldırmayı deneyin öneririz.
Eğer Güvenli Modda sonra bir arama yapabilir ve kayıt defteri üzerinde silmek kaldırmak için elde edemezsiniz.
Ama önce yapmam
güçlü size tavsiye
veri ve kayıt geri.
Eğer, daha sonra düzeltmek için denemek daha önce sormak için kayıt sormak hakkında sorularınız var. :)
Sonra açık regedit'i bir Mirascan bulabileceğiniz yapmak varsa, bu Current_Users olmalı sadece temel alan / Yazılım ve Local_Machine / Yazılım tüm dernekler almak gerekmez.
Daha sonra tüm diğer tuşları ile bir sonraki yeniden dışarı açılan gerekir ilişkili ana anahtarlarını kaldırın.
Geri gidebilir ve tekrar arama yaparak mi kontrol edin.
Umarım bu yardımcı olur ...