менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Mirascan не будуть видалені Via Додати / Видалити або Windows Install Cleanup Utility!

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 квітня 2009, 08:32
Нові члени групи

Default Mirascan не будуть видалені Via Додати / Видалити або Windows Install Cleanup Utility!

Як мені позбавитися від Mirascan v3.30? Я намагався видалити її Додати / Видалити програми працюють і отримують помилку, яка говорить: "Внутрішня помилка, не в змозі продовжити процес видалення." Коли я використовую Windows Install Cleanup Utility, вона навіть не знайдете програми, перераховані в програмі на комп'ютері, так що марно для мене. Я підозрюю, що питання, що він захований в реєстрі де-небудь, але не знаєте, де шукати. Хто-небудь знати, як позбавитися від цієї системи?
Old 8 травня 2009, 17:11
Донор групи

Default Mirascan не будуть видалені Via Додати / Видалити або Windows Install Cleanup Utility!

Цитата:
Спочатку Написав stephencastellani View Post
Як мені позбавитися від Mirascan v3.30? Я намагався видалити її Додати / Видалити програми працюють і отримують помилку, яка говорить: "Внутрішня помилка, не в змозі продовжити процес видалення." Коли я використовую Windows Install Cleanup Utility, вона навіть не знайдете програми, перераховані в програмі на комп'ютері, так що марно для мене. Я підозрюю, що питання, що він захований в реєстрі де-небудь, але не знаєте, де шукати. Хто-небудь знати, як позбавитися від цієї системи?
Ви повинні мати Adminstrator права видалити деякі терміни, може бути, це те причин ви не можете видалити програму?

Ви знаєте, що колупатися в реєстрі може привести до комп'ютера до краху, діють хаотично, чи не почати?

Перш ніж робити що-небудь різке я раджу вам спробувати видалити програму з безпечному режимі.

Якщо ви не можете змусити його видалити в безпечному режимі, то ви можете зробити пошук і видалення в реєстрі.

Але перш ніж я сильно пропоную вам резервне копіювання даних та реєстрів.

Якщо у Вас виникли питання про реєстр запитати, краще запитаєте перш ніж намагатися виправити після. :)

Після того як ви Regedit відкритих робити знайти на Mirascan, ви не повинні вивезти всі асоціації тільки основні області, які повинні бути в Current_Users / Програмне забезпечення та LOCAL_MACHINE / Software.

Після видалення основного ключа, то всі інші ключі, пов'язані з ними має випасти наступного перезавантаження.

Ви можете повернутися і перевірити, що ж, виконавши пошук знову.

Сподіваюся, що це допомагає ...

Моя система: Уч

Процесор (и):
Core 2 ГГц Quad@3.05
Материнська плата:
ASUS P5K D / WiFi
ОЗУ:
4 Gig
Графічна карта (и):
Nvidia 8500 GT
Звукова карта:
Два, вбудовані, SoundBlaster ПІК 512
Жорсткий диск (и):
SSD 64 Gig, 370 Гиг, 400 Gig
Оптичний привід (и):
2 DVD - + RW
Діло / PSU:
Antec 500W
Охолодження:
Thermalake, 3-тонний потяг
Мережі / Інтернет:
Файрволом апаратне та програмне забезпечення
Монітор (и):
Прінстонський 19 "ЖК-дисплей - потрібен новий.
Операційна система (и):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.