![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Як мені позбавитися від Mirascan v3.30? Я намагався видалити її Додати / Видалити програми працюють і отримують помилку, яка говорить: "Внутрішня помилка, не в змозі продовжити процес видалення." Коли я використовую Windows Install Cleanup Utility, вона навіть не знайдете програми, перераховані в програмі на комп'ютері, так що марно для мене. Я підозрюю, що питання, що він захований в реєстрі де-небудь, але не знаєте, де шукати. Хто-небудь знати, як позбавитися від цієї системи?
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
Ви знаєте, що колупатися в реєстрі може привести до комп'ютера до краху, діють хаотично, чи не почати? Перш ніж робити що-небудь різке я раджу вам спробувати видалити програму з безпечному режимі. Якщо ви не можете змусити його видалити в безпечному режимі, то ви можете зробити пошук і видалення в реєстрі. Але перш ніж я сильно пропоную вам резервне копіювання даних та реєстрів. Якщо у Вас виникли питання про реєстр запитати, краще запитаєте перш ніж намагатися виправити після. :) Після того як ви Regedit відкритих робити знайти на Mirascan, ви не повинні вивезти всі асоціації тільки основні області, які повинні бути в Current_Users / Програмне забезпечення та LOCAL_MACHINE / Software. Після видалення основного ключа, то всі інші ключі, пов'язані з ними має випасти наступного перезавантаження. Ви можете повернутися і перевірити, що ж, виконавши пошук знову. Сподіваюся, що це допомагає ... Моя система: Уч
|