по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Изчезнали "Добавяне / Премахване на програми" в списъка на controlpanel?

Reply

Нишка Инструменти
Old 17-ти септември 2007, 08:47
Член Група

Default Изчезнали "Добавяне / Премахване на програми" в списъка на controlpanel?

Наздраве на всички

Аз срещат доста странен проблем.
Исках да добавите програма "ODF Translator Добавяне-ин", за да ми Microsoft Office пакет.
Исках да направя това, като добави, че чрез Controlpanel "Добавяне / removeprograms", но като съм влязъл в списъка нямаше ... Просто празна списък???

Аз имам много и много програми, инсталирани?

Всеки от вас, срещани този проблем преди, и ако да, как го взе обратно в списъка?

Тичах MSConfig преди няколко дни и отмятат всички програми, които не са били Microsoft компоненти, за да направите компютъра си по-бързо стартиране ...
Не знам дали си правиш там е източник на мой проблем сега ..

Оперативната система е XP

Ами надявам да може да ми помогне.

/ PranX
Old 17-ти септември 2007, 10:29
Номер на групата

Default Изчезнали "Добавяне / Премахване на програми" в списъка на controlpanel?

Тук е възможно фиксира.
Имам цитира някой, но DONT цитат me.lol
Цитат:
Контролен панел - Икони Отсъствуващ
Щракнете върху Старт, Изпълни и въведете Regedit

Отидете на: HKEY_CURRENT_USER \ Control панел \ не товар

Погледни в десния панел и вие ще видите Контролния панел икони, които са били прекъснати. Можете или десен клик на бутона на "не натоварване" подключ и изберете Изтрий да възстанови всички увреждания икони, или можете да Кликнете с десния бутон върху всяка от позициите в десния панел и изберете Изтрий селективно да ги възстановите. Превъртете до контролния панел аплети за регистрация на това, което всеки от тях е.

Промяната ще се видят на следващия път, когато отворите контролния панел.

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Old 17-ти септември 2007, 11:48
Модератор Група

MSConfig Също така трябва да се използва за стрелба неприятности.

За да контролирате стартиране позиции използвайте стартиране мениджър като Startup 1,3

Old 17-ти септември 2007, 12:10
Член Група

Да, които не работят крил, но ти благодаря, че се опитвате че:)

Когато отидете в папката има само един от тях, че не мога да го изтриете прочитания "стандартен" тип "REG_SZ" и стойността му казва "не е определено"

Може това да е проблемът?

И ако е така всякакви възможни "fixers"? :)

С уважение:

PranX
Old 17-ти септември 2007, 12:17
Член Група

Hej Злобюл Фантастика

Благодаря за посъветва:) startupmanager вече са изтеглили:)

Но има едно нещо не разбирам и това как биха могли да каша това, ако аз не се ядосвам всеки прозорец aplications? Аз дори използва функцията "скрий Windows aplications"

/ PranX
Old 17-ти септември 2007, 12:24
Модератор Група

Преди колко време стана това?

Можете да направите System Restore, за да го върна.

Аз веднъж следват разглеждат темата, че с подобни проблеми за това. Отстраняване на проблеми тя продължила с дни и около 6 страници струва на длъжностите и аз не помня, ако той е бил някога проследяват определени за това как да се оправим правилно.

Old 17-ти септември 2007, 12:48
Член Група

Всъщност аз не знам колко още през този проблем продължава.

Аз не използват този specifik списък много често. тя би могла да бъде един месец, или така.

Аз наистина не знам какво е excatly System Restore средства.

Ще означава, че аз трябваше да се откажа от всичко, което поставени върху компютъра (снимки, видео, документи и т.н.?) Или какво excatly ли право?

Хе, аз съм почти срамувам от границите на знанието си:) Но като мъдър човек веднъж ми каза:

"Мъдрият човек е човек, който знае точно какво прави и не знае"

/ PranX
Old 17-ти септември 2007, 12:54
Модератор Група

System Restore. На работния плот Кликнете с десния бутон My Computer> Имоти> System Restore.

То е инструмент, използван в случай, че нещо е повреден можете да върнете системата върна след няколко часа или дори за няколко дни, за да точния начин, че беше. Не загуба на данни, освен ако не сте имали инсталирана нещо между точките за възстановяване.

Old 17-ти септември 2007, 14:40
Член Група

Хм. Сега аз се опитах на System Restore. За съжаление той не работи. Опитах няколко други неща, както и ... Непротивопоставяне на работи: (

Трябва да отидете в леглото, но благодаря, че се опитвате да ми помогне EvilF.

Аз съм все още търси отговор така че ако някой има по нагоре в ръкава Бих хареса:)

С уважение:

PranX
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc