![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наздраве на всички Аз срещат доста странен проблем. Исках да добавите програма "ODF Translator Добавяне-ин", за да ми Microsoft Office пакет. Исках да направя това, като добави, че чрез Controlpanel "Добавяне / removeprograms", но като съм влязъл в списъка нямаше ... Просто празна списък??? Аз имам много и много програми, инсталирани? Всеки от вас, срещани този проблем преди, и ако да, как го взе обратно в списъка? Тичах MSConfig преди няколко дни и отмятат всички програми, които не са били Microsoft компоненти, за да направите компютъра си по-бързо стартиране ... Не знам дали си правиш там е източник на мой проблем сега .. Оперативната система е XP Ами надявам да може да ми помогне. / PranX |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Тук е възможно фиксира.
|
| |||
| |||
| MSConfig Също така трябва да се използва за стрелба неприятности. За да контролирате стартиране позиции използвайте стартиране мениджър като Startup 1,3 |
|
| |||
| |||
| Да, които не работят крил, но ти благодаря, че се опитвате че:) Когато отидете в папката има само един от тях, че не мога да го изтриете прочитания "стандартен" тип "REG_SZ" и стойността му казва "не е определено" Може това да е проблемът? И ако е така всякакви възможни "fixers"? :) С уважение: PranX |
|
| |||
| |||
| Hej Злобюл Фантастика Благодаря за посъветва:) startupmanager вече са изтеглили:) Но има едно нещо не разбирам и това как биха могли да каша това, ако аз не се ядосвам всеки прозорец aplications? Аз дори използва функцията "скрий Windows aplications" / PranX |
|
| |||
| |||
| Преди колко време стана това? Можете да направите System Restore, за да го върна. Аз веднъж следват разглеждат темата, че с подобни проблеми за това. Отстраняване на проблеми тя продължила с дни и около 6 страници струва на длъжностите и аз не помня, ако той е бил някога проследяват определени за това как да се оправим правилно. |
|
| |||
| |||
| Всъщност аз не знам колко още през този проблем продължава. Аз не използват този specifik списък много често. тя би могла да бъде един месец, или така. Аз наистина не знам какво е excatly System Restore средства. Ще означава, че аз трябваше да се откажа от всичко, което поставени върху компютъра (снимки, видео, документи и т.н.?) Или какво excatly ли право? Хе, аз съм почти срамувам от границите на знанието си:) Но като мъдър човек веднъж ми каза: "Мъдрият човек е човек, който знае точно какво прави и не знае" ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| System Restore. На работния плот Кликнете с десния бутон My Computer> Имоти> System Restore. То е инструмент, използван в случай, че нещо е повреден можете да върнете системата върна след няколко часа или дори за няколко дни, за да точния начин, че беше. Не загуба на данни, освен ако не сте имали инсталирана нещо между точките за възстановяване. |
|
| |||
| |||
| Хм. Сега аз се опитах на System Restore. За съжаление той не работи. Опитах няколко други неща, както и ... Непротивопоставяне на работи: ( Трябва да отидете в леглото, но благодаря, че се опитвате да ми помогне EvilF. Аз съм все още търси отговор така че ако някой има по нагоре в ръкава Бих хареса:) С уважение: PranX |