![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Cheers όλοι I αντιμετώπισε ένα μάλλον παράξενο πρόβλημα. Ήθελα να προσθέσω το πρόγραμμα "ODF Μεταφραστής Add-in" για να μου το Microsoft Office Pack. Ήθελα να το κάνετε αυτό με την προσθήκη του με Controlpanel-"προσθήκη / removeprograms", αλλά όπως είχα εγγραφεί στον κατάλογο αυτό δεν ήταν ... Απλά μια κενή λίστα;;; Έχω πολλά και πολλά εγκατεστημένα προγράμματα; Οποιοσδήποτε από εσάς που ανέκυψαν πριν από αυτό το πρόβλημα, και αν ναι, πώς το βρήκες τη λίστα πίσω; I διήρκεσε msconfig πριν από μερικές ημέρες και να συμπληρωθεί από όλα τα προγράμματα που δεν ήταν της Microsoft για να κάνει εκκίνηση του υπολογιστή μου πιο γρήγορα ... Δεν ξέρω αν μου κάνει εκεί ήταν η πηγή του προβλήματος μου τώρα .. Το λειτουργικό σύστημα είναι XP Και ελπίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει. / PranX |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Εδώ είναι μια πιθανή λύση.
|
| |||
| |||
| Msconfig Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα κόπο. Για τον έλεγχο στοιχεία εκκίνησης χρήση σαν διαχειριστής εκκίνησης StartUp 1,3 |
|
| |||
| |||
| Όχι ότι δεν λειτούργησε κριλ, αλλά σας ευχαριστώ για την προσπάθεια και αν:) Όταν πηγαίνω στο φάκελο υπάρχει ένα από αυτά ότι δεν μπορώ να διαγράψετε ένδειξη "πρότυπο" του τύπου "REG_SZ" και την αξία του λέει "δεν ορίζεται" Μπορεί αυτό να είναι το πρόβλημα; Και αν ναι, κάθε πιθανή "fixers"; :) Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Hej Evil Φαντασίας Ευχαριστώ για τις συμβουλές:) startupmanager τώρα κατεβάσει:) Αλλά υπάρχει ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω που και πώς θα μπορούσα να το χάος αυτό αν δεν κατσαδιάζω κάθε aplications παράθυρα; Θα χρησιμοποιείται ακόμα και η λειτουργία "απόκρυψη Windows aplications" / PranX |
|
| |||
| |||
| Πόσο καιρό πριν έγινε αυτό; Μπορείτε να κάνετε επαναφορά του συστήματος για να το επαναφέρει. Μια φορά ακολούθησε το νήμα που ασχολήθηκε με ένα παρόμοιο πρόβλημα σε αυτό. Αντιμετώπιση προβλημάτων που διήρκεσε για περίπου 6 ημέρες και σελίδες αξίας των θέσεων και δεν θυμάμαι αν ήταν ποτέ εντοπίζονται σχετικά με το πώς να φτιάξεις σωστά. |
|
| |||
| |||
| Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιο βαθμό αυτό το πρόβλημα πάει πίσω. Δεν χρησιμοποιώ specifik λίστα που πολύ συχνά. θα μπορούσε να είναι ένα μήνα περίπου. Δεν ξέρω τι excatly επαναφοράς συστήματος μέσα. Θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να εγκαταλείψει τα πάντα έβαλα πάνω στον υπολογιστή (εικόνες, βίντεο, έγγραφα κ.λπ.;) ή excatly τι κάνει, δικαίωμα; Heh, είμαι σχεδόν ντρέπεται για τα όρια της γνώσης μου:), όμως, ως σοφός άνθρωπος μου είπε κάποτε: "Ένας σοφός άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει ακριβώς τι κάνει και δεν ξέρω" ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Επαναφορά Συστήματος. Από την επιφάνεια εργασίας σας, κάντε δεξί κλικ My Computer> Properties> Επαναφορά Συστήματος. Είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται σε περίπτωση που κάτι πάει έξαλλος μπορείτε να επαναφέρετε το σύστημα πίσω σε λίγες ώρες ή ακόμη και σε λίγες ημέρες με την ακριβή τρόπο με τον οποίο έγινε. Δεν απώλεια δεδομένων αν δεν είχε εγκατασταθεί κάτι μεταξύ των σημείων επαναφοράς. |
|
| |||
| |||
| Χμμ. Τώρα θ δοκιμάσει το σύστημα αποκατάσταση. Δυστυχώς, δεν λειτούργησε. Προσπάθησα μερικά άλλα πράγματα, αλλά ... Μη του γίνεται: ( Πρέπει να πάω για ύπνο τώρα, αλλά ευχαριστώ για την προσπάθεια που θα με βοηθήσει να EvilF. Είμαι ακόμη ψάχνει για μια απάντηση, ώστε αν κάποιος πήρε για το μανίκι τους ευχαρίστηση τους:) Best Regards: PranX |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κατάργηση εγκατάστασης "παλιά" Προγράμματα που έχει απομείνει από προηγούμενη εγκατάσταση των Windows | PeterPan | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 23 Σεπτεμβρίου του 2009 12:26 |
| Προτεινόμενες "lite" προγράμματα αντιμετώπισης ιών; | stephencastellani | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 4 | 1η Ιανουαρίου 2009 22:31 |
| Λείπει "SearchSetting.msi" pelase βοήθεια!! | rjhilton56 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 12η Μαΐου 2008 09:58 |
| "Unavailable - συσκευή που λείπει" | DynamicMK | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 9 | 17 Μαρ 2008 12:17 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |