μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Λείπει η "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" κατάλογο του controlpanel;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 08:47
Μέλος Ομάδα

Default Λείπει η "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" κατάλογο του controlpanel;

Cheers όλοι

I αντιμετώπισε ένα μάλλον παράξενο πρόβλημα.
Ήθελα να προσθέσω το πρόγραμμα "ODF Μεταφραστής Add-in" για να μου το Microsoft Office Pack.
Ήθελα να το κάνετε αυτό με την προσθήκη του με Controlpanel-"προσθήκη / removeprograms", αλλά όπως είχα εγγραφεί στον κατάλογο αυτό δεν ήταν ... Απλά μια κενή λίστα;;;

Έχω πολλά και πολλά εγκατεστημένα προγράμματα;

Οποιοσδήποτε από εσάς που ανέκυψαν πριν από αυτό το πρόβλημα, και αν ναι, πώς το βρήκες τη λίστα πίσω;

I διήρκεσε msconfig πριν από μερικές ημέρες και να συμπληρωθεί από όλα τα προγράμματα που δεν ήταν της Microsoft για να κάνει εκκίνηση του υπολογιστή μου πιο γρήγορα ...
Δεν ξέρω αν μου κάνει εκεί ήταν η πηγή του προβλήματος μου τώρα ..

Το λειτουργικό σύστημα είναι XP

Και ελπίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει.

/ PranX
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 10:29
Ομάδα Δωρητών

Εδώ είναι μια πιθανή λύση.
Έχω εισηγμένες αλλά κάποιος dont παραθέτω me.lol
Απόσπασμα:
Control Panel - Εικόνες που λείπουν
Κάντε κλικ στο κουμπί Start, Run και πληκτρολογήστε RegEdit

Go to: HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ δεν φορτώνονται

Κοίτα στο δεξιό τμήμα και θα δείτε το Control Panel Εικόνες που έχουν ειδικές ανάγκες. Μπορείτε να κάντε δεξί κλικ στο "Δεν φορτίο" δευτερεύον κλειδί και επιλέξτε Διαγραφή για να επαναφέρετε όλα τα εικονίδια με αναπηρία, ή μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε κάθε ένα από τα σημεία στο δεξιό τμήμα του και επιλέξτε Διαγραφή για να αποκαταστήσει τους επιλεκτικά. Μεταβείτε μέχρι Control Panel Applets για μια καταγραφή του τι είναι το καθένα.

Η αλλαγή αυτή θα πρέπει να δει την επόμενη φορά που θα ανοίξετε τον Πίνακα Ελέγχου.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 11:48
Συντονιστής Ομάδας

Msconfig Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα κόπο.

Για τον έλεγχο στοιχεία εκκίνησης χρήση σαν διαχειριστής εκκίνησης StartUp 1,3

Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:10
Μέλος Ομάδα

Όχι ότι δεν λειτούργησε κριλ, αλλά σας ευχαριστώ για την προσπάθεια και αν:)

Όταν πηγαίνω στο φάκελο υπάρχει ένα από αυτά ότι δεν μπορώ να διαγράψετε ένδειξη "πρότυπο" του τύπου "REG_SZ" και την αξία του λέει "δεν ορίζεται"

Μπορεί αυτό να είναι το πρόβλημα;

Και αν ναι, κάθε πιθανή "fixers"; :)

Best Regards:

PranX
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:17
Μέλος Ομάδα

Hej Evil Φαντασίας

Ευχαριστώ για τις συμβουλές:) startupmanager τώρα κατεβάσει:)

Αλλά υπάρχει ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω που και πώς θα μπορούσα να το χάος αυτό αν δεν κατσαδιάζω κάθε aplications παράθυρα; Θα χρησιμοποιείται ακόμα και η λειτουργία "απόκρυψη Windows aplications"

/ PranX
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:24
Συντονιστής Ομάδας

Πόσο καιρό πριν έγινε αυτό;

Μπορείτε να κάνετε επαναφορά του συστήματος για να το επαναφέρει.

Μια φορά ακολούθησε το νήμα που ασχολήθηκε με ένα παρόμοιο πρόβλημα σε αυτό. Αντιμετώπιση προβλημάτων που διήρκεσε για περίπου 6 ημέρες και σελίδες αξίας των θέσεων και δεν θυμάμαι αν ήταν ποτέ εντοπίζονται σχετικά με το πώς να φτιάξεις σωστά.

Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:48
Μέλος Ομάδα

Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιο βαθμό αυτό το πρόβλημα πάει πίσω.

Δεν χρησιμοποιώ specifik λίστα που πολύ συχνά. θα μπορούσε να είναι ένα μήνα περίπου.

Δεν ξέρω τι excatly επαναφοράς συστήματος μέσα.

Θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να εγκαταλείψει τα πάντα έβαλα πάνω στον υπολογιστή (εικόνες, βίντεο, έγγραφα κ.λπ.;) ή excatly τι κάνει, δικαίωμα;

Heh, είμαι σχεδόν ντρέπεται για τα όρια της γνώσης μου:), όμως, ως σοφός άνθρωπος μου είπε κάποτε:

"Ένας σοφός άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει ακριβώς τι κάνει και δεν ξέρω"

/ PranX
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:54
Συντονιστής Ομάδας

Επαναφορά Συστήματος. Από την επιφάνεια εργασίας σας, κάντε δεξί κλικ My Computer> Properties> Επαναφορά Συστήματος.

Είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται σε περίπτωση που κάτι πάει έξαλλος μπορείτε να επαναφέρετε το σύστημα πίσω σε λίγες ώρες ή ακόμη και σε λίγες ημέρες με την ακριβή τρόπο με τον οποίο έγινε. Δεν απώλεια δεδομένων αν δεν είχε εγκατασταθεί κάτι μεταξύ των σημείων επαναφοράς.

Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 14:40
Μέλος Ομάδα

Χμμ. Τώρα θ δοκιμάσει το σύστημα αποκατάσταση. Δυστυχώς, δεν λειτούργησε. Προσπάθησα μερικά άλλα πράγματα, αλλά ... Μη του γίνεται: (

Πρέπει να πάω για ύπνο τώρα, αλλά ευχαριστώ για την προσπάθεια που θα με βοηθήσει να EvilF.

Είμαι ακόμη ψάχνει για μια απάντηση, ώστε αν κάποιος πήρε για το μανίκι τους ευχαρίστηση τους:)

Best Regards:

PranX
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κατάργηση εγκατάστασης "παλιά" Προγράμματα που έχει απομείνει από προηγούμενη εγκατάσταση των Windows PeterPan Λειτουργικά συστήματα Windows 1 23 Σεπτεμβρίου του 2009 12:26
Προτεινόμενες "lite" προγράμματα αντιμετώπισης ιών; stephencastellani Virus, Spyware & Ασφάλεια 4 1η Ιανουαρίου 2009 22:31
Λείπει "SearchSetting.msi" pelase βοήθεια!! rjhilton56 Λειτουργικά συστήματα Windows 10 12η Μαΐου 2008 09:58
"Unavailable - συσκευή που λείπει" DynamicMK Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 9 17 Μαρ 2008 12:17
Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". aechain Λειτουργικά συστήματα Windows 5 24 Ιαν 2008 15:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.