kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Hiányzik a "Programok hozzáadása / eltávolítása" listában a controlpanel?

Reply

Téma eszközök
Old 17. Sep 2007, 08:47
Csoport tagja

Default Hiányzik a "Programok hozzáadása / eltávolítása" listában a controlpanel?

Egészségére mindenkinek

Én találkozott egy meglehetősen furcsa probléma.
Azt akartam, hogy adja hozzá a program "ODF Translator Add-in", hogy én a Microsoft Office csomagot.
Azt akartam, hogy ezt kiegészítve keresztül Controlpanel-"Add / removeprograms", de ahogy én lépett a listán nem volt ... Csak egy üres listát???

Nekem van sok és sok-sok program telepítve?

Bármelyik akkor találkozott ezzel a problémával, s ha igen, hogyan kerültél te a listán vissza?

Futottam msconfig pár nappal ezelőtt, és kipipált mind a programok, amelyeket nem a Microsoft alkatrészeket annak érdekében, hogy a számítógépet indításkor gyorsabban ...
Nem tudom, ha ezt nem volt forrása az én bajom most ..

Az operatív rendszer XP

Hát reméljük, segít nekem.

/ PranX
Old 17. Sep 2007, 10:29
Donor Group

Default Hiányzik a "Programok hozzáadása / eltávolítása" listában a controlpanel?

Itt egy esetleges javítást.
Van valaki, de ne idézett idézettel me.lol
Idézet:
Vezérlőpult - Ikonok Missing
Kattintson a Start Futtatás pontra, és írjuk be RegEdit

Go to: HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ Ne töltsön be

Nézd a jobb oldali ablaktáblában, és látni fogja a Vezérlőpult ikonjai, hogy le vannak tiltva. Ehhez vagy jobb klikk a "nem terhelés" alkulcsot, és válasszuk a Töröl helyreállítani valamennyi fogyatékkal élő ikonok, vagy akkor jobb klikk az egyes tételeket a jobb oldali ablaktáblában, és válasszuk a Töröl szelektív visszaállítani azokat. Lépjünk fel a Vezérlőpult Applets a tőzsdei, hogy mi minden van.

A változást látni fogjuk a következő alkalommal megnyitja a Vezérlőpultra.

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old 17. Sep 2007, 11:48
Moderátor Csoport

Msconfig is fel kell használni a bajt lövés.

Hogy az indítási elemek használata indítólemezünk menedzser, mint a Indítópult 1,3

Old 17. Sep 2007, 12:10
Csoport tagja

Nem hiszem, hogy nem működik Krill, de köszönjük, hogy bár próbálkozik:)

Amikor megy a mappába van az egyik, hogy nem tudom törölni a következő szöveggel: "standard" típus "REG_SZ", és annak értéke azt mondja: "nem meghatározott"

Lehet-e ez a probléma?

És ha igen, minden lehetséges "fixers"? :)

Üdvözlettel:

PranX
Old 17. Sep 2007, 12:17
Csoport tagja

Hej Evil Fantasy

Köszönöm a tanácsot:) startupmanager most már letölthető:)

De van egy dolog, nem értem, és hogy hogyan lehetne ezt a rendetlenség, ha nem, jelölje ki a Windows aplications? Én is használt funkció elrejtése Windows aplications "

/ PranX
Old 17. Sep 2007, 12:24
Moderátor Csoport

Mikor történt ez?

Lehet ezt a rendszer-visszaállítás, hogy vissza.

Egyszer követett szál, hogy foglalkozik egy hasonló probléma, hogy ezt. Hibaelhárítás azt napig tartott, és körülbelül 6 pages érdemes álláshelyek, és nem emlékszem, ha volt valaha lánctalppal le javításukat megfelelően.

Old 17. Sep 2007, 12:48
Csoport tagja

Igazából nem tudom, milyen messzire nyúlik vissza ez a probléma.

Nem használhatja a specifik lista nagyon gyakran. ez lehet egy hónap múlva.

Nem igazán tudom, mi az a excatly Rendszer-visszaállítás eszközzel.

Vajon ez azt jelenti, hogy volt, hogy mindent én tettem fel a számítógépet (képek, videók, dokumentumok, stb?), Vagy mi excatly és nem jogosítja fel?

Heh, én majdnem elszégyellte korlátain tudomásom:) De egy bölcs ember egyszer azt mondta nekem:

"A bölcs ember, aki pontosan tudja, mit csinál, és nem tudom"

/ PranX
Old 17. Sep 2007, 12:54
Moderátor Csoport

Rendszer-visszaállítás. Az asztalon kattintson jobb gombbal a Sajátgép> Tulajdonságok> Rendszer-visszaállítás.

Ez egy olyan eszközt alkalmaznak, hogy abban az esetben, ha valami megkergült tudja visszaállítani a rendszert vissza néhány óra vagy akár néhány napon belül a pontos módja volt. Nincs adatok elvesztéséért, ha nem volt telepítve valamit a visszaállítási pontokat.

Old 17. Sep 2007, 14:40
Csoport tagja

Hmm. Most próbáltam a rendszer-visszaállítás. Sajnos ez nem működik. Próbáltam néhány más dolog is ... Nem is működik: (

Mennem kell aludni, de kösz, hogy megpróbál segíteni EvilF.

Én még mindig keresem a választ így van, ha valaki fel az ujját I'd love it:)

Üdvözlettel:

PranX
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Uninstall "régi" Programok megmaradt a korábbi Windows-telepítés PeterPan A Windows operációs rendszerek 1 Szeptember 23, 2009 12:26
Javasolt "lite" víruskereső programokat? stephencastellani Vírus, kémprogram és biztonság 4 1. január 2009 22:31
Hiányzik a "SearchSetting.msi" pelase help! rjhilton56 A Windows operációs rendszerek 10 12. május 2008 09:58
"Unavailable - berendezés hiányzik" DynamicMK Hálózatépítés, Modems & VoIP 9 17. március 2008 12:17
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.