![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Egészségére mindenkinek Én találkozott egy meglehetősen furcsa probléma. Azt akartam, hogy adja hozzá a program "ODF Translator Add-in", hogy én a Microsoft Office csomagot. Azt akartam, hogy ezt kiegészítve keresztül Controlpanel-"Add / removeprograms", de ahogy én lépett a listán nem volt ... Csak egy üres listát??? Nekem van sok és sok-sok program telepítve? Bármelyik akkor találkozott ezzel a problémával, s ha igen, hogyan kerültél te a listán vissza? Futottam msconfig pár nappal ezelőtt, és kipipált mind a programok, amelyeket nem a Microsoft alkatrészeket annak érdekében, hogy a számítógépet indításkor gyorsabban ... Nem tudom, ha ezt nem volt forrása az én bajom most .. Az operatív rendszer XP Hát reméljük, segít nekem. / PranX |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Itt egy esetleges javítást.
|
| |||
| |||
| Msconfig is fel kell használni a bajt lövés. Hogy az indítási elemek használata indítólemezünk menedzser, mint a Indítópult 1,3 |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy nem működik Krill, de köszönjük, hogy bár próbálkozik:) Amikor megy a mappába van az egyik, hogy nem tudom törölni a következő szöveggel: "standard" típus "REG_SZ", és annak értéke azt mondja: "nem meghatározott" Lehet-e ez a probléma? És ha igen, minden lehetséges "fixers"? :) Üdvözlettel: PranX |
|
| |||
| |||
| Hej Evil Fantasy Köszönöm a tanácsot:) startupmanager most már letölthető:) De van egy dolog, nem értem, és hogy hogyan lehetne ezt a rendetlenség, ha nem, jelölje ki a Windows aplications? Én is használt funkció elrejtése Windows aplications " / PranX |
|
| |||
| |||
| Mikor történt ez? Lehet ezt a rendszer-visszaállítás, hogy vissza. Egyszer követett szál, hogy foglalkozik egy hasonló probléma, hogy ezt. Hibaelhárítás azt napig tartott, és körülbelül 6 pages érdemes álláshelyek, és nem emlékszem, ha volt valaha lánctalppal le javításukat megfelelően. |
|
| |||
| |||
| Igazából nem tudom, milyen messzire nyúlik vissza ez a probléma. Nem használhatja a specifik lista nagyon gyakran. ez lehet egy hónap múlva. Nem igazán tudom, mi az a excatly Rendszer-visszaállítás eszközzel. Vajon ez azt jelenti, hogy volt, hogy mindent én tettem fel a számítógépet (képek, videók, dokumentumok, stb?), Vagy mi excatly és nem jogosítja fel? Heh, én majdnem elszégyellte korlátain tudomásom:) De egy bölcs ember egyszer azt mondta nekem: "A bölcs ember, aki pontosan tudja, mit csinál, és nem tudom" ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Rendszer-visszaállítás. Az asztalon kattintson jobb gombbal a Sajátgép> Tulajdonságok> Rendszer-visszaállítás. Ez egy olyan eszközt alkalmaznak, hogy abban az esetben, ha valami megkergült tudja visszaállítani a rendszert vissza néhány óra vagy akár néhány napon belül a pontos módja volt. Nincs adatok elvesztéséért, ha nem volt telepítve valamit a visszaállítási pontokat. |
|
| |||
| |||
| Hmm. Most próbáltam a rendszer-visszaállítás. Sajnos ez nem működik. Próbáltam néhány más dolog is ... Nem is működik: ( Mennem kell aludni, de kösz, hogy megpróbál segíteni EvilF. Én még mindig keresem a választ így van, ha valaki fel az ujját I'd love it:) Üdvözlettel: PranX |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Uninstall "régi" Programok megmaradt a korábbi Windows-telepítés | PeterPan | A Windows operációs rendszerek | 1 | Szeptember 23, 2009 12:26 |
| Javasolt "lite" víruskereső programokat? | stephencastellani | Vírus, kémprogram és biztonság | 4 | 1. január 2009 22:31 |
| Hiányzik a "SearchSetting.msi" pelase help! | rjhilton56 | A Windows operációs rendszerek | 10 | 12. május 2008 09:58 |
| "Unavailable - berendezés hiányzik" | DynamicMK | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | 17. március 2008 12:17 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Téma eszközök | |
| |